Evlenmek üzere olduğun adam seni “sıkıldım” diyerek yarı yolda bırakması

Konum atmak nedir. Kaç yaşındasınız. Lütfen biraz hayata dönün. Bir kitap okuyun birşeyler yapın. Benim de sevgilim var. İşten çıkana kadar birbirimizi aramayız bile. Aldatmak istiyorsa zaten aldatır zaten kokusu da çıkar bir şekilde. Adamı gerçekten sıkmışsınız biraz nefes alın bir düşünün kendinize gelin.

Belli oldu neden sıkıldığı.. O da sana senin gibi davransa emin ol çok sıkılırdın. Başkası yok bence kesinlikle, durum tamamen tavırlarından sıkılması. Bende bu yaptığın hatayı bir dönem ilişkimde çok yaptım inan ki. Ayrılma noktasına geldik geldik döndük. Şimdi asla ve asla bunaltmıyorum, neden niye diye darlamaları bıraktım artık. İnan şuan çok mutluyum. Yazmazsa aramazsa, teli meşgulse hiç sormam. Kendisi açıklıyor çünkü artık, sıkmayıp bunaltmayınca her şey aşırı iyi gidiyor. Daha da düşünceli oldu. Gerçekten seviyorsanız bence telde asla değil ama yüz yüze konuşun derim. Suçlamadan, anlamaya çalışarak..

bir de bir insanı değiştirmeye çalışınca durum şu karikatürdeki gibi oluyor..

dün evlenelim diyor , bugün sıkıldım , farzedin barıştınız ve evlendiniz ozaman ne olucak bugün iyi yarın boşanalım , nasıl güveneceksiniz ?
Ya aynen bende bundan korkuyorum işte, ayni konuya bende değindim. Ayran gönüllü

Ailesel faktörler olabilir. Yanaşmıştır size veya iöa etmiştir cevap alamamış olabilir. Bunun için evlilik vıdı vıdısı yapmıştır. Yada tam tersi istediği olmuştur. Tamam demiştir. Hepsi ciddi zaten bunların ben ciddiyetsiz olanını görmedim hikaye. Bahane bol. Üzerine siz ısrar ederseniz de bak bak ya ben neymişim kompleksine girer. Mesaj arama yapmayın gururu okşanır. Birde taö aklından geçersinixz hata öı yaptm der üzerine okkalı mesaj atarsanız. Ne haya yapcam be der geçer. Bırakın yazmayın yazarsa kusarsınız o sürünsün siz değil.

Aynısı arkadaşımın başına geldi. Yüzükler alındı, nişan elbisesi alındı, nişanda konuklara dağıtılacak minik hatılar alındı... Nişana bir hafta kala emin değilim dedi beyinsiz yaratık. Arkadaşım sinir krizleri geçirdi ne varsa yırttı parçaladı. Ayrıldılar. Aradan 15_20 gün geçti geçmedi sosyal medyada yeni sevgiliyle fotoğraflarını paylaştılar. Fotoğrafın altınada geç bulduğum yaşam sebebi yazdı. Yani demek o ki erkek milletine güven olmaz

Bence başka birisi var. Aldatma söz konusu ne kadar değil desenizde. Eski nişanlım da ben evlenilecek adam değilim deyip. Sonra ardındam başkasıyla evlendi. Çünkü benleyken o evlendiği kadınla birlikteymiş. Öyle olsa ararmı diyorsunuz. Valla arıyorlar yüzsüzler. Aramasına aldanmayın.

Benim de sevgilim nişanlısıyla yeni ayrılmışken daha doğrusu küs gibiyken benle tamamen tesadufi tanışıyor benim haberim yok tabiki nişan mevzusundan. Birbirimize aşık oluyoruz. Ve tamamen karsi tarafla bitiriyor bana itiraf edip. Sonra nişanlısı krizler geçiriyor vs aynı dediginiz mevzu gibi. Tek fark biz sosyal medyada foto paylaşmadık o zaman:) şimdi o krizler geçiren kız başka biriyle tanışmış evlenmiş ve çok mutlu görünüyor inanki. Sosyal medyada gördük ve çok sevindim onun icin :) benim sevgilim ile evlenmiş olsa dünyanın en mutsuz kadını olurdu çünkü duygular bitmişti. Kimse kimse ile nişanlandı diye evlenmek zorunda değil yani sonuç olarak. Darağacinda değiliz sonuçta. O çocuk da ayrılıp kıza iyilik etmiş kendisini sevmeyen birinden kurtulmuş kızcağız.

Tabiki ama sizinki farklı. Onlar küs gibiymiş. Benim arkadaşta öyle sorunları yoktu. Aldatma oldu yani. Aldatıldığı için krizlere girdi zaten. Normal bi ayrılma değildi

Adam değilmiş demek başlıkta kulladığınız adam kelimesi yanlış olmuş belkide kafasını karıştıran biri girmiştir hayatına yoksa birden sebepsizce değişmesi normal değil.

O konum atma olayına da pek güvenmeyin derim çünkü hile yapılabiliyor ordaymiş gibi gösterebilir pekala kendini. Ayrıca gittiği yerleri size konum atıyorsa tabi ne sıklıkla artık bilmiyorum pek de sağlıklı bi durum gibi görünmüyor açıkçası

Sanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleri

Konum atıyordu da nerede ne yaptığını nereden biliyorsun? Atıyorum bir kafeden konum atıyor, arkadaşlarımlayım diyor eee? Gerisini nereden biliyorsun? Sahte GPS gösteren programlar var. Gece uyuyorum deyip dışarı çıkan insanlar var. Sosyal medyadan bile aldatıyor insanlar. Yani aldatmak isteyeni istersen ayağına pranga bağla, tutamıyorsun.

Bana da birisi var gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…