- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
- Konu Sahibi martini761
Hayatımdaki insan sürekli beni neredesin napıyorsun diye darlarsa, her gittiğim yerde konum atmak zorunda hissedersem ben de sıkılır ayrılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sürekli konum atmak ne ya bunalmıştır.güvensiz misiniz? neden böyle baskı altında bir ilişkiye devam ediyorsunuz?ben de sıkılırdım.Bana da başkasıyla tanışmış bu ilişkiden de bunalmış gibi geldi.Sanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleri
Kuvvetle muhtemel konu sahibi gibi baskıcı olmayan biriyle tanışmıştırsürekli konum atmak ne ya bunalmıştır.güvensiz misiniz? neden böyle baskı altında bir ilişkiye devam ediyorsunuz?ben de sıkılırdım.Bana da başkasıyla tanışmış bu ilişkiden de bunalmış gibi geldi.
Bu konum kameralı mı? Nerede biliyorsunuz da, ne yaptığını nereden biliyorsunuz?Sanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleri
şaka yapmıi, yada seni denemiş olabilirmi...2 yıldır çıktığım bir sevgilim vardı,
dün akşam itibariyle bana ayrılmak istediğini söyledi. Nedeni “sıkılmış”. Halbuki daha 3 gün önce babanla konuşacağım söz keselim, annemle yüz yüze görüşmen gerekiyor, seni çok seviyorum gibi kelimeler sarf ediyordu.
Tabiki tepkimi gösterdim ve dünden beri engelli bende, çünkü söyledikleri çok can acıttı fakat niyeti bu kadar ciddi olan bir insanın derdi ne olabilir ? Engellediğimden beri 5 kere aradı çıkmadım. Ardından okkalı bir mesaj attım ve hala dönmedi.
Ne olabilir, aldatma söz konusu değil.
Ama derdi ne, ne yapmam gerekir ?
Teşekkürler kızlar
Başlarda o benden sürekli konum isterdi sürekli hatta. Sonradan benden sürekli isteyince sanırım kendini kötü hissetti ve banada atmaya başladı kendiliğinden. Yoksa ben çok karışmam rahatım. Ama dırdırım çok yazmadın, etmedin, tutmadin, bu neden böyle, amacın ne gibi şeyler ve bazen fazlaca kuruyorum ve sinirimi olmadık seyler icin cikariyorum. Kontrol etme değil aslında daha çok çene ve dır dırO gitti bir daha dönmez diyorlar kiz kiz bacım bir adam bu kadar baskıya gelemez ki şu adamalrı birazcık kararında ilgilenin sonra ben ne yaptım diyorsunuz konum attırmak nedir adamda sıkılır tabi başka sularda yelken açar
Sanırım bu konum atma işi bayağı yanlış anlasıldı. Ergen falan değilim hatta ben ona kızıyordum aşırı kontrolcu benden sürekli konum istiyordu ve sanırım kendini kötü hissettiğinden dolayı o da kendiliğinden bana atma gereği duydu. Ben o yüzden bunu söyleme gereği duydum. Ben asla istemem, aslında çok rahatım aldatırsa kendi kaybeder havasındayım biraz. Ama benim dırdırım çok fazla ve anlam veremedim dediklerine o yüzden fikir almak istedim :) ama cevabınız için teşekkürlerKonum atmak nedir. Kaç yaşındasınız. Lütfen biraz hayata dönün. Bir kitap okuyun birşeyler yapın. Benim de sevgilim var. İşten çıkana kadar birbirimizi aramayız bile. Aldatmak istiyorsa zaten aldatır zaten kokusu da çıkar bir şekilde. Adamı gerçekten sıkmışsınız biraz nefes alın bir düşünün kendinize gelin.
Belli oldu neden sıkıldığı.. O da sana senin gibi davransa emin ol çok sıkılırdın. Başkası yok bence kesinlikle, durum tamamen tavırlarından sıkılması. Bende bu yaptığın hatayı bir dönem ilişkimde çok yaptım inan ki. Ayrılma noktasına geldik geldik döndük. Şimdi asla ve asla bunaltmıyorum, neden niye diye darlamaları bıraktım artık. İnan şuan çok mutluyum. Yazmazsa aramazsa, teli meşgulse hiç sormam. Kendisi açıklıyor çünkü artık, sıkmayıp bunaltmayınca her şey aşırı iyi gidiyor. Daha da düşünceli oldu. Gerçekten seviyorsanız bence telde asla değil ama yüz yüze konuşun derim. Suçlamadan, anlamaya çalışarak..
bir de bir insanı değiştirmeye çalışınca durum şu karikatürdeki gibi oluyor..
Eki Görüntüle 2297023
Bu olay cidden beni anlatıyor, sanırım çok darladım. Bana “seni bekliyorum, seviyorum, bizim icin calisiyorum, evlenebiliriz hemen ama senin şu dırdırın beni bunaltıyor beni biraz sal” tarzında konuştu. Ama yinede madem bu kadar sıkılmış. Neden önce ayrilmak istiyorum diyor ama sonradan beni arıyor, merak ediyor. Ben pek anlam veremedim buna..Belli oldu neden sıkıldığı.. O da sana senin gibi davransa emin ol çok sıkılırdın. Başkası yok bence kesinlikle, durum tamamen tavırlarından sıkılması. Bende bu yaptığın hatayı bir dönem ilişkimde çok yaptım inan ki. Ayrılma noktasına geldik geldik döndük. Şimdi asla ve asla bunaltmıyorum, neden niye diye darlamaları bıraktım artık. İnan şuan çok mutluyum. Yazmazsa aramazsa, teli meşgulse hiç sormam. Kendisi açıklıyor çünkü artık, sıkmayıp bunaltmayınca her şey aşırı iyi gidiyor. Daha da düşünceli oldu. Gerçekten seviyorsanız bence telde asla değil ama yüz yüze konuşun derim. Suçlamadan, anlamaya çalışarak..
bir de bir insanı değiştirmeye çalışınca durum şu karikatürdeki gibi oluyor..
Eki Görüntüle 2297023
Oha ya cidden bu erkek milleti kadar dengesiz yok!!! Bu nasıl bir rahatlıkAynısı arkadaşımın başına geldi. Yüzükler alındı, nişan elbisesi alındı, nişanda konuklara dağıtılacak minik hatılar alındı... Nişana bir hafta kala emin değilim dedi beyinsiz yaratık. Arkadaşım sinir krizleri geçirdi ne varsa yırttı parçaladı. Ayrıldılar. Aradan 15_20 gün geçti geçmedi sosyal medyada yeni sevgiliyle fotoğraflarını paylaştılar. Fotoğrafın altınada geç bulduğum yaşam sebebi yazdı. Yani demek o ki erkek milletine güven olmaz
Senin bu kadar kolay vazgececegini düşünmedi çünkü peşinden kosacaksin sandi çünkü sana evlenme ümidi vermisti bende biei var diye düşünüyorumSanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleri
Her duyduğuna inanma bu 1Halbuki daha 3 gün önce babanla konuşacağım söz keselim, annemle yüz yüze görüşmen gerekiyor, seni çok seviyorum gibi kelimeler sarf ediyordu.
ya hani ortadan birden açıklama yapmadan kaybolan ilgisini kesen adamlar için niye böyle oldu diye düşünüyoruz bu normal de bu adam açık ve net sıkıldım ayrılalım demiş bu size yeterli gelmedi mi ? neyin peşindesiniz ? illa hakaret küfür ya da başka birinin olduğunu duymanız mı gerekiyor ?2 yıldır çıktığım bir sevgilim vardı,
dün akşam itibariyle bana ayrılmak istediğini söyledi. Nedeni “sıkılmış”. Halbuki daha 3 gün önce babanla konuşacağım söz keselim, annemle yüz yüze görüşmen gerekiyor, seni çok seviyorum gibi kelimeler sarf ediyordu.
Tabiki tepkimi gösterdim ve dünden beri engelli bende, çünkü söyledikleri çok can acıttı fakat niyeti bu kadar ciddi olan bir insanın derdi ne olabilir ? Engellediğimden beri 5 kere aradı çıkmadım. Ardından okkalı bir mesaj attım ve hala dönmedi.
Ne olabilir, aldatma söz konusu değil.
Ama derdi ne, ne yapmam gerekir ?
Teşekkürler kızlar
tabiki aynısını yaşarsan bu empatiyi kendine de yaparsın ne güzelde vicdanlarınızı rahatlatmışsınız sevgilinizle bence tam birbirinizi bulmuşsunuz bravo :)Benim de sevgilim nişanlısıyla yeni ayrılmışken daha doğrusu küs gibiyken benle tamamen tesadufi tanışıyor benim haberim yok tabiki nişan mevzusundan. Birbirimize aşık oluyoruz. Ve tamamen karsi tarafla bitiriyor bana itiraf edip. Sonra nişanlısı krizler geçiriyor vs aynı dediginiz mevzu gibi. Tek fark biz sosyal medyada foto paylaşmadık o zaman:) şimdi o krizler geçiren kız başka biriyle tanışmış evlenmiş ve çok mutlu görünüyor inanki. Sosyal medyada gördük ve çok sevindim onun icin :) benim sevgilim ile evlenmiş olsa dünyanın en mutsuz kadını olurdu çünkü duygular bitmişti. Kimse kimse ile nişanlandı diye evlenmek zorunda değil yani sonuç olarak. Darağacinda değiliz sonuçta. O çocuk da ayrılıp kıza iyilik etmiş kendisini sevmeyen birinden kurtulmuş kızcağız.