• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olduğun adam seni “sıkıldım” diyerek yarı yolda bırakması

ya hani ortadan birden açıklama yapmadan kaybolan ilgisini kesen adamlar için niye böyle oldu diye düşünüyoruz bu normal de bu adam açık ve net sıkıldım ayrılalım demiş bu size yeterli gelmedi mi ? neyin peşindesiniz ? illa hakaret küfür ya da başka birinin olduğunu duymanız mı gerekiyor ?
Hmmm bunu anlamam zor olmadı, tamam bitirelim dedikten sonra.. bin kere mesaj atması, bin kere araması acaba gerçekten bitirmeye mi işaret? Yoksa bana yetmedi mi orasini bilemeyeceğim 😊 kafa karışık olduğu için soru sordum, yoksa dümdüz ayrılalım dese bizde anlardık herhalde ayrılığın gerçekleştiğini :)

Arkadaşlarnkonu sahibinin tavrına takılmış ama bu yeni değilmiş anladığım kadarı ile iki yıllık sevgililer adama daha üç beş gün önceye kadarda batmamışki resmiyete dökelim demiş. Bence seninkinin talibi çıkmış, aldatma varmıdır yokmudur bilemem ama bir hava bir ego geldiği belli. O senin vazgeçeceğini düşünmemiş, peşinden koşarsın, üzerinde hakimiyet kurarım sanmış bence.

2 yıldır çıktığım bir sevgilim vardı,
dün akşam itibariyle bana ayrılmak istediğini söyledi. Nedeni “sıkılmış”. Halbuki daha 3 gün önce babanla konuşacağım söz keselim, annemle yüz yüze görüşmen gerekiyor, seni çok seviyorum gibi kelimeler sarf ediyordu.
Tabiki tepkimi gösterdim ve dünden beri engelli bende, çünkü söyledikleri çok can acıttı fakat niyeti bu kadar ciddi olan bir insanın derdi ne olabilir ? Engellediğimden beri 5 kere aradı çıkmadım. Ardından okkalı bir mesaj attım ve hala dönmedi.
Ne olabilir, aldatma söz konusu değil.
Ama derdi ne, ne yapmam gerekir ?
Teşekkürler kızlar 😘
Bence bi kıza aşık olmuş

tabiki aynısını yaşarsan bu empatiyi kendine de yaparsın ne güzelde vicdanlarınızı rahatlatmışsınız sevgilinizle bence tam birbirinizi bulmuşsunuz bravo :)
Gucci seni uzaktan uzağa çok seviyorum aslında yorumlarını da hep takip ederim niye böyle oldu şimdi çok utandım :olamaz: :D aslında aynisini yaşarsam tabiki cok üzülürüm ama en azından yanlış birinden kurtuldum diye sevinirim. Bunu demek istedim aslinda.

Ben istemiyordum, aramızda bir kaç kere güven sorunu oldu o yüzden kendisi atıyordu ben istemeden. Hatta ben diyordum sen biliyorsun, sen kendini bilirsin ama yinede yapıyordu
Sıkıldım kelimesini bagirarak ofkeli bisekilde söyledi ise sinirden demistir affet ama kuzu sessizliginde demisse başka bi kıza aşık olmuştur ayrıca engelledigin kisinin seni bin kere aradigini nerden anlayabiliyorsun ki ??

Hmmm bunu anlamam zor olmadı, tamam bitirelim dedikten sonra.. bin kere mesaj atması, bin kere araması acaba gerçekten bitirmeye mi işaret? Yoksa bana yetmedi mi orasini bilemeyeceğim 😊 kafa karışık olduğu için soru sordum, yoksa dümdüz ayrılalım dese bizde anlardık herhalde ayrılığın gerçekleştiğini :)
Ben daha dümdüz ayrılalım diyen adam görmedim. Genelde çoğu ayrılmak isteyip biz üzülürüz diye vicdan yapıp kafa karışıklığı yaratıyorlar. :)

Sıkıldım kelimesini bagirarak ofkeli bisekilde söyledi ise sinirden demistir affet ama kuzu sessizliginde demisse başka bi kıza aşık olmuştur ayrıca engelledigin kisinin seni bin kere aradigini nerden anlayabiliyorsun ki ??
Whatsapptan engelliydi :)

Muhtemelen başka bir kızla olmayı denedi. Olmayınca da size geri dönüş yapmaya çalıştı. Yoksa bu kadar tutarsız davranmaz kimse eğer ki ruhsal bozuklukları yoksa.

arkadaşım sıkıldım diyip ayrılan adam başka kadınlarla şansını denemiştir olmayınca kürkçü dükkanına geri dönmek istemiştir ama tabi bana mesaj atıyor sürekli arıyor aslında öyle demek istemedi beni seviyor kafasını yaşamak daha güzel :) ne diyim bu tuzağa düşme diye uğraştıydım da ben neyse...

Gucci seni uzaktan uzağa çok seviyorum aslında yorumlarını da hep takip ederim niye böyle oldu şimdi çok utandım :olamaz: :KK70: aslında aynisini yaşarsam tabiki cok üzülürüm ama en azından yanlış birinden kurtuldum diye sevinirim. Bunu demek istedim aslinda.
valla kusura bakma ben o kızın yaşadığı hayalkırıklığını ve acıyı düşünüyorum sevgilin karaktersizin teki o kızla da senin gibi severek aşık olarak girmiştir o nişanlılık yoluna sana da yapmayacağının garantisi yok ben böyle bir durum olduğunu öğrendiğim anda basarım tekmeyi kız mutluymuş ne güzel ama ahı dönüp dolaşıp bulur elbet sen o sıralar o adamın yanında olmasan keşke sert yazdığımın farkındayım ama bunu senin iyiliğin için yaptığı mı da unutma benim ne olursa olsun içim rahat olmazdı böyle bir durum da

Back