Evlenmek üzere olduğun adam seni “sıkıldım” diyerek yarı yolda bırakması

Sanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleri
sürekli konum atmak ne ya bunalmıştır.güvensiz misiniz? neden böyle baskı altında bir ilişkiye devam ediyorsunuz?ben de sıkılırdım.Bana da başkasıyla tanışmış bu ilişkiden de bunalmış gibi geldi.

Kuvvetle muhtemel konu sahibi gibi baskıcı olmayan biriyle tanışmıştır

Sanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleri
Bu konum kameralı mı? Nerede biliyorsunuz da, ne yaptığını nereden biliyorsunuz?

O gitti bir daha dönmez diyorlar kiz kiz bacım bir adam bu kadar baskıya gelemez ki şu adamalrı birazcık kararında ilgilenin sonra ben ne yaptım diyorsunuz konum attırmak nedir adamda sıkılır tabi başka sularda yelken açar

şaka yapmıi, yada seni denemiş olabilirmi...

Bence acıp konuşarak neden aradigini ogrenmeliydin,dinle bakalm ne diyor?bide iş ciddiye binecegi icinde kafasi karismis olabilir herkes acaba diyor.ama bu biraz acabayi icinde yaşamamak icin acele etmis.

Konum atilan,tiplerle dolu bir iliskiden kim olsa sıkılir.
bence baska birinden etkilendi. Kisi kendinden bilir isi derler ya,benim de ayrilirkenki motivasyonum genelde kalbimin baska birine de atmaya baslamasi oluyor. O yeni kişiyle biraraya gelmiyorum belki ama "dunyada nice sevebilecegim insan varken bu andavalin nesini çekiyorum?" Gibi bir his doguyor ve rahatca ayrilik konusmasi yapabiliyorum.
O da yuksek ihtimalle biriyle konusmaya basladi. Ya da gözü saga sola kaydi ki boyle kesin bir konusma yapabildi.
Ya da is ciddiye binince sizinle bir ömür geçirmeyi iyice düşünmüştür. Ama belki naziniz tribiniz,belki baska seyler...
icine bir şüphe düşmüştür.
Her ne olursa olsun hala sevgiliyken olmasi cok iyi olmus. Ya ailelere acildiktan sonra böyle yan cizseydi? Ne zor durumda kalirdiniz...

Başka birisi de olabilir, baskıdan sıkılmış da olabilir vs vs. Bence siz kıskançlık yaparak bu adamın totosunu kaldırmışsınız. Kendini bi halt zannetmiş. İlişkiler elbet bitebilir ama 2 gün önce söz keselim diyip 2 gün sonra ‘sıkıldım’ diyerek değil. Birazcık saygısı varsa insan doğru dürüst konuşur insanız hepimiz.

Bu saatten sonra madem sıkılmış beyimiz hattınızı değiştirmeye kadar yolu var. Ne mesaj atın ne arayın size de ulaşamasın. Sizin onu bırakabileceğinizin onsuz da yapabileceğinizin farkına varsın. Sakın muhatap olmayın. O size istediği kadar sıkıldım desin it gibi ulaşmaya çalışacaktır.

Başlarda o benden sürekli konum isterdi sürekli hatta. Sonradan benden sürekli isteyince sanırım kendini kötü hissetti ve banada atmaya başladı kendiliğinden. Yoksa ben çok karışmam rahatım. Ama dırdırım çok yazmadın, etmedin, tutmadin, bu neden böyle, amacın ne gibi şeyler ve bazen fazlaca kuruyorum ve sinirimi olmadık seyler icin cikariyorum. Kontrol etme değil aslında daha çok çene ve dır dır

Sanırım bu konum atma işi bayağı yanlış anlasıldı. Ergen falan değilim hatta ben ona kızıyordum aşırı kontrolcu benden sürekli konum istiyordu ve sanırım kendini kötü hissettiğinden dolayı o da kendiliğinden bana atma gereği duydu. Ben o yüzden bunu söyleme gereği duydum. Ben asla istemem, aslında çok rahatım aldatırsa kendi kaybeder havasındayım biraz. Ama benim dırdırım çok fazla ve anlam veremedim dediklerine o yüzden fikir almak istedim :) ama cevabınız için teşekkürler

Bu olay cidden beni anlatıyor, sanırım çok darladım. Bana “seni bekliyorum, seviyorum, bizim icin calisiyorum, evlenebiliriz hemen ama senin şu dırdırın beni bunaltıyor beni biraz sal” tarzında konuştu. Ama yinede madem bu kadar sıkılmış. Neden önce ayrilmak istiyorum diyor ama sonradan beni arıyor, merak ediyor. Ben pek anlam veremedim buna..
Ve bu durumda nasil davranacağım bu dırdırcılıktan nasıl kurtulacağım yardım please

Oha ya cidden bu erkek milleti kadar dengesiz yok!!! Bu nasıl bir rahatlık

Ohooooo o yeni biriyle tanışmış sana da yol vermiş tabiri caizse . Atı alan Üsküdar’ı geçmiş maalesef canım . Ondan sana artık yar olmaz . Daha fazla konuşmak bile zaman kaybı

Senin bu kadar kolay vazgececegini düşünmedi çünkü peşinden kosacaksin sandi çünkü sana evlenme ümidi vermisti bende biei var diye düşünüyorum

Halbuki daha 3 gün önce babanla konuşacağım söz keselim, annemle yüz yüze görüşmen gerekiyor, seni çok seviyorum gibi kelimeler sarf ediyordu.
Her duyduğuna inanma bu 1
Her sakallıyı deden sanma bu 2
Asla "asla aldatmaz" deme bu 3
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir bu 4
Gurur sadece bir erkek ismi değil, gittiyse tek yapacağın şey el sallamak olabilir bu da 5

ya hani ortadan birden açıklama yapmadan kaybolan ilgisini kesen adamlar için niye böyle oldu diye düşünüyoruz bu normal de bu adam açık ve net sıkıldım ayrılalım demiş bu size yeterli gelmedi mi ? neyin peşindesiniz ? illa hakaret küfür ya da başka birinin olduğunu duymanız mı gerekiyor ?

tabiki aynısını yaşarsan bu empatiyi kendine de yaparsın ne güzelde vicdanlarınızı rahatlatmışsınız sevgilinizle bence tam birbirinizi bulmuşsunuz bravo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…