- 14 Temmuz 2019
- 61
- 19
- 38
- 30
- Konu Sahibi martini761
-
Sanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleriAldatma söz konusu değil demişsin. Nasıl eminsin bu kadar?
Size neden konum atması gerekiyordu ki? biri bana konum atsa asil o zaman şüphelenirim hem konum atinca yaninda kim var bilemezsiniz ki? gelmeyeceğinizden eminse atabilir pekala...ikinci bi kisi olmadan ve baska bi sorun da yoksa ayrilmasi pek mantikli değil bende bi baskasini bulmus ya da en azindan faaliyete gecmese de aklını karıştırmış diye düşünürdümSanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleri
Evet ne yazıkki, onun tavırlarını çok eleştiriyordum. “Neden yazmiyorsun, neden çıkmadın telefona, kim o?” Tarzı. Seni seven birisine bu kadar yüklenmen normal değil. Seni bekliyorum sen hala sürekli beni eleştiriyorsun bir beğenemedin gibi laflar etti. O söyledikten sonra hak verdim ve suçumu kabul ettim hatta özür diledim fakat nuh diyor peygamber demiyor “istemiyorum” diyor. Tartışmanın sonunda beni engelledi fakat 20 dakika sonra engeli kaldirdi ve tam dün geceden bugüne 5 kere aradi cikmadim. Mesaj attim hala geri dönmedi.Çok mu sık tartışıyordunuz ki?
Eğer öyleyse bu durum bunaltmıştır diyeceğim. Durduk yere sıkıldım deyip ayrıldıysa, sevgisini bitirecek, soğumasına sebep olacak şeyler olmuştur. Bir tavrın, hareketin olabilir belki. Ya da üzgünüm ki başkası olabilir.
Kendisi atıyordu ben istemedim.Size neden konum atması gerekiyordu ki? biri bana konum atsa asil o zaman şüphelenirim hem konum atinca yaninda kim var bilemezsiniz ki? gelmeyeceğinizden eminse atabilir pekala...ikinci bi kisi olmadan ve baska bi sorun da yoksa ayrilinmasi pek mantikli değil bende bi baskasini bulmus ya da en azindan faaliyete gecmese de aklını karıştırmış diye düşünürdüm
Durup durup kendisi atiyorsa bende suphe uyandirir o kişi.Kendisi atıyordu ben istemedim.
Ben istemiyordum, aramızda bir kaç kere güven sorunu oldu o yüzden kendisi atıyordu ben istemeden. Hatta ben diyordum sen biliyorsun, sen kendini bilirsin ama yinede yapıyorduSana konum atıyorsa, nerde ne yapıyor biliyorsan adam kendini sürekli kontrol altında hissetmiştir , ben olsam ben de sıkılırım
Konum atmakta vs sorun yok. Böyle şeyler güven kriteri olmamalı. Ne arkadaşlarim var konum atıp, foto atıp ceviz kıran. Teknolojiye güvenme:) bu arada amacım moral bozmak değil, sadece kimseden bu kadar emin olmamalisin demek istiyorum. Biriyle tanışmıştır, kafası karışmıştır. Soğumuş olabilir. Anlık olarak birşeyi gazına gelmiştir. Herşey olabilir sebep.Sanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?