Evlenmek üzere olan abimin iğrenç cinsel yaşantısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes konuyu açan kişiye tepki göstermiş ama bende doğru bulmuyorum. Trans vs hersey olabilir buna kimse karışamaz yargilayamaz fakat muhafazakar biriyle evlenmesi işi bozuyor. O kızı üzmeye hakkı yok. Evlendiğim adamin trans olup olmadığını veya başka bir şeyini elbette bilmeliyim bana uygun olmayan bir davranışını gizliyorsa bu güvenimi kırar beni üzerdi.

Cinsiyet değiştirip de pişman olanların sayısından haberiniz var mı?
Cinsiyet değiştirdikten sonra çok mutlu olduklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Bilim evet ilerledi ve lazım ancak yeterli değil.
Özellikle cinsellik ve psikolojik alanda bilimsel çalışmaların objektif olabilmesi imkansıza yakın çünkü bu alanlar insana özel. Ulaşılan sonuçlar her insan için geçerli değil. Ve ahlaki yönleri de toplumdan topluma, kişiden kişiye değişir.

Yine hayvanlar aleminden girdiniz madem. Yine okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum: Bazı hayvanlar soylarını güçlü yavrular üzerinden sürdürmek için zayıf yavrularını öldürürler. Biz de aynısını mı yapalım? Çünkü doğada normal.

Cinsel yönelimi nedir ne değildir kimseyi ilgilendirmez ama işin içinde aldatma varsa ve sen de bir kadın olarak empati yapma yeteneğine sahipsen bunu abinin nişanlısının bilmeye hakkı olduğunu anlarsın diye düşünüyorum.
Misal abinin hayatında biri olmasaydı yaşadığı ilişkiler sizi ilgilendirmezdi. Ama ortada aldatma var. Asıl problem bu. Lütfen bunu idrak edin. Hayatta her şey insan için aynı şey sizin başınıza da gelebilirdi.

Eşcinsel hayvanlara sıra gelene kadar öğrenmemiz gereken daha çok şey var. Siz bence bana üzülmeyin öğrenme konusunda bayağı iyi durumdayım.
Ayrıca Kuran'da o konular var mı yok mu bi zahmet açıp kendiniz bakın. Sadece bana indirilmesi. Tüm insanlığa indirildi. Ben var desem inanacak misiniz. Bilgiye ulaşma şekliniz bu mu ? Birilerinin var veya yok demesi mi ?

Konu iyice farklı boyutlara gidiyor.

Konu sahibi;

Birincisi abiniz bunu kaldıramayacak biri olsaydı bu tarz şeyleri bu kadar rahat yapmazdı, böyle bir şeyi kesinlikle kabul edemeyecek yapıda olduğunuz için abi intihar edebilir diyorsunuz ama ben öyle bir durum olacağını hiç sanmıyorum. Siz dışlarsanız o dediğiniz durum oluşur.

İkincisi burada bin kişi size aldatmış dolaylı yollardan abinize nişanlısını aldattığını söyle ya da nişanlısına haber ver diyor, kimseyi dinlemeyip hala yok olmaz ama olmaz durumunda yaklaşıyorsunuz. Ne tür bir yardım bekliyorsunuz anlamadım. Lütfen durumu kabullenin ve abinizle konuşun.

Nasıl bu kadar yok sayayım ? O kıza yazık. Kızın sorun çıkarmadan ayrılacağını bilsem söyleyeceğim ama bunu kaldıramaz hâliyle. Ailesine söyler, onlar bizimkilere söyler derken herkes öğrenir ve bu durumda abim kaldıramaz. Ne yapacağımı bilmiyorum

Kesinlikle intihar eder öyle mi? Bu msjları okuyana kadar abim kesinlikle öyle bir şey yapmaz diye düşünüyordunuz muhtemelen. O kıza yazık değil mi? Tercih olsa durum başka olurdu ama ısrarla abim farklılık olsun diye yaptı diyorsunuz. O bu farklılığı yaşamış bir adamı tercih edecek mi bakalım. Abinize bildiğinizç söyleyin.

Herkesi müslüman mı sanıyorsunuz ve sitede Dini yorumlar yasak.
Konu eşcinsellik vs değil aldatma.

Bu durum her aile için kabullenmesi kolay bişi değil. Babam kronik hasta. Bu durumu duyduğu an daha önce kriz geçirmişti yine geçirir, dünyası başına yıkılır abimi kovar hatta ölsün ister. Bu durumda gidip konuşmak kolay olmuyor. Abimle konuşsam dahi büyük sorun olur. Ben dislamasam ne olur ? Tüm aile ona sapik olarak bakacak, ondan kaçacak belki çocuklarını yanına vermeyecek. Bu durumu kabullenemez.

o zaman abinizle konuşup kızdan ayrılmazsan herkese anlatırım diye tehdit edin. çünkü hiçbir çözüme yanaşmıyorsunuz. her seçimin sonu felaket size göre.

Gay olmasıyla kendi çocuğunu taciz etmesi ne alaka ?

İkincisi gay, biseksüellik vs. iğrenç değildir.

Kızı aldatmış, cinsel eğilimi farklı ama ben aile içinde bu tarz bir konuya karışmazdım. Evleneceği insanı tanımak onun görevi. Belki de biliyor ayrıca ya da kız da farklı cinsel eğilimlere sahip.

Kardeşinizin telefonunu kurcalayan, anneye anlatan siz asıl tacizcisiniz bence.

Cinsiyet değiştirip pişman olmak ile cinsiyet değiştiren birinin veya bundan bahseden veya bunu olağan karşılayan her hangi bir insan evladını "ayy ben çok dindarım kisvesi altında ağzından köpükler çıka çıka taşlamak apayrı şeyler.." İnsanların tercihlerinden ötürü duydukları pişmanlıklar onları bağlar bizleri ilgilendirmez. Ayrıca hayvanların yaptığı herşeyi yapabiliriz gibi bir ibare mi gördünüz ki bu kel alaka örneği verdiniz? Ben gayet basit bir biçimde şunu diyorum; Biz insanlar irade sahibi ve yaptıklarımızdan sorumlu canlılarız ya? Hayvanlar öyle değil ama dimi? Allah'ın yarattığı ölçüde yaşarlar, davranırlar. Ben diyorum ki madem Allahımız bu denli lanetli bir davranış olarak görüyor bu eşcinselliği ve kesinlikle doğuştan gelen bir yönelim değilde kendi tercihleriyle cinsiyet değiştirdiklerini, yönelimlerini değiştirdiklerini söylüyor. O halde Tamamiyle Allaha ait olan hayvanlar neden böyle davranışlar sergiliyor? Burda çelişki yok mu? Bol bol çocuk yapalım çocuk rızkıyla gelir diyip, her yıl yüzbinlerce çocuğun, bebeğin açlıktan ölüyor oluşu gibi kendiyle ara ara çelişmeyi seviyor mu yoksa Allahımız? Kafamda deli sorular...

Sadece abin gidecek seni aldattım diyecek vay efendıö transla oldum ühü ühü demeyecek de
Ki aldatmıs da hani
Konu çok kompleks bir konu değil gerisi hayatı kendi tercihidir çok basit

kız belkide biliyor olabilir ya yanı konuya ben çok karışamazdım

Yaptığım çok yanlıştı zaten. Çok pişmanım bilmek de istemezdim. Kızın durumu bilmesi mümkün değil, çok muhafazakar bir kız. El ele tutustuklari için bile ilk zamanlar huzursuzdu. Böyle birşeyi kaldıracak biri değil. Bu yönünü ben bile yıllarca aynı evde yaşamadan bilemedim. Kız nasıl bilecek ki ? Ben söylesem olay çıkar. Karışmak istemem elbette ama kıza da haksızlık bu. Cikmazdayim

Kendiniz o kızın yerinde olabildiniz. Görümcenizin sustugunu ogrendiginizde ondan da hesap sormaz miydiniz?

Konu sahibinin Aslında iğrenç dediği şey de yakındığı durumda gayet net ortada.. Cinsel tercihlere laf etmemiş ki bu arkadaş.. Kaldı ki kimseyi ilgilendirmemekle birlikte böyle ilişkiler iğrenç de gelebilir ona.. Benim de çevremde gay biri var herkes de biliyor hiçbirimiz onu dışlamıyoruz yani çok yakınımız değil ama arada sırada gelir ortamlara normal bir insan yani gayet insan sakin olun hepimiz farkındayız bunun Ama düşününce bana da iğrenç geliyor çok çirkin geliyor ne yapayım yani adamın tercihine saygı duyuyorum diye bana çok hoş mu gelmesi gerekiyor bu durum Ne var bunda?? Kendi abisinden bahsediyor ne kadar ileri gitmiş olabilir?? Yapmayın artık aslında söylenmeyen şeylerin savunuculuğunu..

Konu sahibine gelince de bayılıp kendini kaybetmesi çok normal.. Evleneceği bir kız var belki hayatını mahvedecek ve daha evlenmeden herşeyin farkındaydık gibi bir durum oluştu.. Çok zor bir durum bir insan tercihi ne olursa olsun hayatında biri varken yapmamalı böyle şeyler.. Konu sahibi ısrarla tercihinin farklı olmadığını vurgulamış fantazi gibi birşey demiş ama ne ondan çok net emin olunabilir ne de diğer türlüsünden.. Yani ortada sadece bir mesaj var.. Sonuçta gayet net de bir aldatma var Aldatmanın da türü cinsi yoktur aldatma her koşulda aldatmadır.. ama bilmiyorum kıza da söylenebilir mi ya da abiyle şu durumda konuşulabilir mi bilemedim ben zor yaaa..

Lütfen konumu toplumsal bir konuya çevirmeyin. Bu tarz ilişkiler normal mi degil mi tartışması değil bu , lütfen bunu başka yerde tartışın. Bana yol gösterecek insanlara ihtiyacım var
Bence abin ile bir konuş.. Bunun doğru olmadığını söyle.. Ve nişanlısının bunu bilmeye hakkı olduğunu bunun resmen bir aldatma olduğunu anlamasını sağla.. İntihar mintihar geç bunları intiharı düşünen adam ya telini ulu orta bırakmazdı ya da yapmazdı yaptığını. Evlendikleri zaman elbette eşi anlayacak birşeyler olduğunu o zman o kıza yazık olmaz mı ? Sen konuş. Yapman gereken en doğru şey abin ile konuşman..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…