- Konu Sahibi birzerdali
-
- #161
Cinsellik anlamında söyledim onu. Yani izlediklerimize bakılırsa doğum, cinsellik ve dışkılama aynı yerden görünüyor.
Cinsiyet değiştirip de pişman olanların sayısından haberiniz var mı?Kur'an da eşcinsel hayvanlar hakkında ne diyor? Elinizin altındaki telefonu biraz araştırma için kulanmayı deneyip Youtube platformuna girip Arama kısmına Eşcinsel Aslanlar, Eşcinsel hayvanlar yazıp çıkan videoları seyreder misiniz? Madem sapkın bir davranış ve doğuştan gelen bir şey değil insanların kendi sapkın davranışları o halde bu hayvanlar neyin nesi? Çok sevdiğimiz Allahımız üretim hatası mı yaptı acep? Yoksa hayvanlarda mı haddi aşabiliyor? Yanlış anlaşılmasın ben bunu savunuyorum veya savunmuyorum diye demiyorum. Açıkçası kimin ne yaptığı pek umrumda değil isteyen istediğini yapsın fakat yıl olmuş 2020 bilim, teknoloji bu kadar gelişmiş ve elinizin altında onca bilgiye ulaşabileceğiniz araçlar varken, halen İnsanların bir sabah kalkıp aaaa ben sanırım gay olucam diyip cinsiyet değiştirdiğini veya yönelimlerini değiştirdiğini sanıyor olmanız üzücü... Madem İnsanlar fantezi uğruna bu şekilde yönelimlerini değiştiriyorlar peki ya bu hayvanlar neden yapıyor?
Eşcinsel hayvanlara sıra gelene kadar öğrenmemiz gereken daha çok şey var. Siz bence bana üzülmeyin öğrenme konusunda bayağı iyi durumdayım.Kur'an da eşcinsel hayvanlar hakkında ne diyor? Elinizin altındaki telefonu biraz araştırma için kulanmayı deneyip Youtube platformuna girip Arama kısmına Eşcinsel Aslanlar, Eşcinsel hayvanlar yazıp çıkan videoları seyreder misiniz? Madem sapkın bir davranış ve doğuştan gelen bir şey değil insanların kendi sapkın davranışları o halde bu hayvanlar neyin nesi? Çok sevdiğimiz Allahımız üretim hatası mı yaptı acep? Yoksa hayvanlarda mı haddi aşabiliyor? Yanlış anlaşılmasın ben bunu savunuyorum veya savunmuyorum diye demiyorum. Açıkçası kimin ne yaptığı pek umrumda değil isteyen istediğini yapsın fakat yıl olmuş 2020 bilim, teknoloji bu kadar gelişmiş ve elinizin altında onca bilgiye ulaşabileceğiniz araçlar varken, halen İnsanların bir sabah kalkıp aaaa ben sanırım gay olucam diyip cinsiyet değiştirdiğini veya yönelimlerini değiştirdiğini sanıyor olmanız üzücü... Madem İnsanlar fantezi uğruna bu şekilde yönelimlerini değiştiriyorlar peki ya bu hayvanlar neden yapıyor?
Nasıl bu kadar yok sayayım ? O kıza yazık. Kızın sorun çıkarmadan ayrılacağını bilsem söyleyeceğim ama bunu kaldıramaz hâliyle. Ailesine söyler, onlar bizimkilere söyler derken herkes öğrenir ve bu durumda abim kaldıramaz. Ne yapacağımı bilmiyorumAbine kesin intihar eder gözüyle baktığın için sana tavsiyem olayı kurcalama.her şey olacağına varır.sen adalet sağlayıcı değilsin, abinin nişanlısını düşünmek zorunda değilsin.birak ne yaparlarsa yapsinlar
Kesinlikle intihar eder öyle mi? Bu msjları okuyana kadar abim kesinlikle öyle bir şey yapmaz diye düşünüyordunuz muhtemelen. O kıza yazık değil mi? Tercih olsa durum başka olurdu ama ısrarla abim farklılık olsun diye yaptı diyorsunuz. O bu farklılığı yaşamış bir adamı tercih edecek mi bakalım. Abinize bildiğinizç söyleyin.Herkese merhaba,
Çok kötü bir durumdayım. Konumu okuyup yardım ederseniz çok sevinirim.
Öncellikle kendi hâlinde normal standartlarda bir aileyiz. Evlenmek üzere olan bir abim var. Evleneceği kızı çok seviyor ( en azından öyle görünüyor), el üstünde tutuyor, değer veriyor. İmrenilecek şekilde ince düşünüp, onun için tüm fedakarlıkları yapıyor. Nişanlilar.
Bu algim düne kadar böyleydi. Dün telefonu sarjdayken gayri ihtiyari bir mesaj gördüm. Kesinlikle kimsenin telefonuna bakmam, kurcalamam ama hani boş bulundum resmen. Mesajı görünce bakiverdim istemsiz. Mesaj içeriği sonucunda anladim ki abim gay/ transeksüel birliktelikler yaşıyor.
Şok içindeyim. Bunu farklılık olsun diye yaşiyor, bundan eminim. Dünyam başıma yıkıldı.
Mesajı görünce tansiyonum çıktı ve sonrasını hatırlamıyorum, bayılmışım.
Annem korktu ve o şokla bunu anneme söyledim, belki yargilayacaksiniz ama şok içerisinde ne düşünüp ne yapacağımı bilemedim. Annem de şok oldu. Dağıldık.
Annem erkeklerin böyle iğrençlikler yapabildiğini vs söyleyip bu durumu düşünmekten kaçtı. Ben ise perişan olmuş durumdayım. Bu arada yıllardir abimle ayni evde yaşıyoruz herhangi bir sapkın durumuna hiç rastlamadım. Bize karşı, başkalarına karşı.
Nişanlısı uzaktan tanıdığımız, iç içe olduğumuz bir aile. Bu durum duyulduğu an bir felaket olur. Abim çevresi tarafından sevilen sayılan biridir. Bu durumu kaldıramaz ve intihar eder. Annem ile bunun korkusunu yaşıyoruz
Bir yandan kıza haksızlık ediyoruz. Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Bu durumu kıza anlatamayız, ayrıl desek birbirlerine çok bağlılar ayrılmazlar. Ancak böyle bir gerekçe ile kız ayrılır. Kıza seni aldatti desek abime ne diyeceğiz. Abim bu durumu bildiğimizi öğrendiği an intihar eder. Böyle bir durumu kabullenecek bir yapıda degil.
Çok cikmazdayim. Aklıma akıl almaz şeyler geliyor. Kendi çocuğu olsa taciz eder mi acaba diye düşünecek duruma geldim. Yıllardır tanıdığım abim değil sanki. Arkadaşlar ne yapayım ? Çok kötü bir durumdayım.
Edit: Arkadaşlar mesaj içeriklerini uzun uzun yazamıyorum. Emin olduğum bir durum olmasa buralara da taşımam. Onun dışında paravan evlilik durumu söz konusu değil. Mesajlarda da belirtmiş. Tamamen değişiklik aramış, farklılık denemek istemiş ve bunu sürdürmüş. Yani cinsel tercihi farklı değil. Bu durum bir fanzeti olmuş anlayacağıniz. Ayrıca gay veya transeksüel olsa bunu eleştirecek değilim, bu tarz ilişki iğrenç demiyorum. Sadece merak, farklılık için bunu yaşamış olmasını ve nişanlı iken bunlari yaşaması igrenc. Konuyu bu özelde değerlendirirseniz sevinirim
Herkesi müslüman mı sanıyorsunuz ve sitede Dini yorumlar yasak.Eşcinsel hayvanlara sıra gelene kadar öğrenmemiz gereken daha çok şey var. Siz bence bana üzülmeyin öğrenme konusunda bayağı iyi durumdayım.
Ayrıca Kuran'da o konular var mı yok mu bi zahmet açıp kendiniz bakın. Sadece bana indirilmesi. Tüm insanlığa indirildi. Ben var desem inanacak misiniz. Bilgiye ulaşma şekliniz bu mu ? Birilerinin var veya yok demesi mi ?
Bu durum her aile için kabullenmesi kolay bişi değil. Babam kronik hasta. Bu durumu duyduğu an daha önce kriz geçirmişti yine geçirir, dünyası başına yıkılır abimi kovar hatta ölsün ister. Bu durumda gidip konuşmak kolay olmuyor. Abimle konuşsam dahi büyük sorun olur. Ben dislamasam ne olur ? Tüm aile ona sapik olarak bakacak, ondan kaçacak belki çocuklarını yanına vermeyecek. Bu durumu kabullenemez.Konu iyice farklı boyutlara gidiyor.
Konu sahibi;
Birincisi abiniz bunu kaldıramayacak biri olsaydı bu tarz şeyleri bu kadar rahat yapmazdı, böyle bir şeyi kesinlikle kabul edemeyecek yapıda olduğunuz için abi intihar edebilir diyorsunuz ama ben öyle bir durum olacağını hiç sanmıyorum. Siz dışlarsanız o dediğiniz durum oluşur.
İkincisi burada bin kişi size aldatmış dolaylı yollardan abinize nişanlısını aldattığını söyle ya da nişanlısına haber ver diyor, kimseyi dinlemeyip hala yok olmaz ama olmaz durumunda yaklaşıyorsunuz. Ne tür bir yardım bekliyorsunuz anlamadım. Lütfen durumu kabullenin ve abinizle konuşun.
o zaman abinizle konuşup kızdan ayrılmazsan herkese anlatırım diye tehdit edin. çünkü hiçbir çözüme yanaşmıyorsunuz. her seçimin sonu felaket size göre.Nasıl bu kadar yok sayayım ? O kıza yazık. Kızın sorun çıkarmadan ayrılacağını bilsem söyleyeceğim ama bunu kaldıramaz hâliyle. Ailesine söyler, onlar bizimkilere söyler derken herkes öğrenir ve bu durumda abim kaldıramaz. Ne yapacağımı bilmiyorum
Cinsiyet değiştirip pişman olmak ile cinsiyet değiştiren birinin veya bundan bahseden veya bunu olağan karşılayan her hangi bir insan evladını "ayy ben çok dindarım kisvesi altında ağzından köpükler çıka çıka taşlamak apayrı şeyler.." İnsanların tercihlerinden ötürü duydukları pişmanlıklar onları bağlar bizleri ilgilendirmez. Ayrıca hayvanların yaptığı herşeyi yapabiliriz gibi bir ibare mi gördünüz ki bu kel alaka örneği verdiniz? Ben gayet basit bir biçimde şunu diyorum; Biz insanlar irade sahibi ve yaptıklarımızdan sorumlu canlılarız ya? Hayvanlar öyle değil ama dimi? Allah'ın yarattığı ölçüde yaşarlar, davranırlar. Ben diyorum ki madem Allahımız bu denli lanetli bir davranış olarak görüyor bu eşcinselliği ve kesinlikle doğuştan gelen bir yönelim değilde kendi tercihleriyle cinsiyet değiştirdiklerini, yönelimlerini değiştirdiklerini söylüyor. O halde Tamamiyle Allaha ait olan hayvanlar neden böyle davranışlar sergiliyor? Burda çelişki yok mu? Bol bol çocuk yapalım çocuk rızkıyla gelir diyip, her yıl yüzbinlerce çocuğun, bebeğin açlıktan ölüyor oluşu gibi kendiyle ara ara çelişmeyi seviyor mu yoksa Allahımız? Kafamda deli sorular...Cinsiyet değiştirip de pişman olanların sayısından haberiniz var mı?
Cinsiyet değiştirdikten sonra çok mutlu olduklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Bilim evet ilerledi ve lazım ancak yeterli değil.
Özellikle cinsellik ve psikolojik alanda bilimsel çalışmaların objektif olabilmesi imkansıza yakın çünkü bu alanlar insana özel. Ulaşılan sonuçlar her insan için geçerli değil. Ve ahlaki yönleri de toplumdan topluma, kişiden kişiye değişir.
Yine hayvanlar aleminden girdiniz madem. Doğal olana örnek bu madem. Yine okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum: Bazı hayvanlar soylarını güçlü yavrular üzerinden sürdürmek için zayıf yavrularını öldürürler. Biz de aynısını mı yapalım? Çünkü doğada normal.
Yaptığım çok yanlıştı zaten. Çok pişmanım bilmek de istemezdim. Kızın durumu bilmesi mümkün değil, çok muhafazakar bir kız. El ele tutustuklari için bile ilk zamanlar huzursuzdu. Böyle birşeyi kaldıracak biri değil. Bu yönünü ben bile yıllarca aynı evde yaşamadan bilemedim. Kız nasıl bilecek ki ? Ben söylesem olay çıkar. Karışmak istemem elbette ama kıza da haksızlık bu. CikmazdayimGay olmasıyla kendi çocuğunu taciz etmesi ne alaka ?
İkincisi gay, biseksüellik vs. iğrenç değildir.
Kızı aldatmış, cinsel eğilimi farklı ama ben aile içinde bu tarz bir konuya karışmazdım. Evleneceği insanı tanımak onun görevi. Belki de biliyor ayrıca ya da kız da farklı cinsel eğilimlere sahip.
Kardeşinizin telefonunu kurcalayan, anneye anlatan siz asıl tacizcisiniz bence.
Kendiniz o kızın yerinde olabildiniz. Görümcenizin sustugunu ogrendiginizde ondan da hesap sormaz miydiniz?Abine kesin intihar eder gözüyle baktığın için sana tavsiyem olayı kurcalama.her şey olacağına varır.sen adalet sağlayıcı değilsin, abinin nişanlısını düşünmek zorunda değilsin.birak ne yaparlarsa yapsinlar
Bence abin ile bir konuş.. Bunun doğru olmadığını söyle.. Ve nişanlısının bunu bilmeye hakkı olduğunu bunun resmen bir aldatma olduğunu anlamasını sağla.. İntihar mintihar geç bunları intiharı düşünen adam ya telini ulu orta bırakmazdı ya da yapmazdı yaptığını. Evlendikleri zaman elbette eşi anlayacak birşeyler olduğunu o zman o kıza yazık olmaz mı ? Sen konuş. Yapman gereken en doğru şey abin ile konuşman..Lütfen konumu toplumsal bir konuya çevirmeyin. Bu tarz ilişkiler normal mi degil mi tartışması değil bu , lütfen bunu başka yerde tartışın. Bana yol gösterecek insanlara ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?