Evlenmek istiyor sizce samimi midir? Karar veremiyorum kızlar bi bakın lütfen

nıye ben dedın mı hıcc???

Dedim tabi ki. Hatta bi arkadaşın yazdığı gibi sen başka kızlara da aynı sözleri yazmış reddedilmiş olabilirsin dedim. Ben öyle karaktersiz biri değilim, seni inceledim, gözlemledim konuştukça istediğim gibi biri olduğuna karar verdim dedi.

Bir de annesine çok düşkünmüş beni de annesine benzetmiş tam evleneceğim insansın sen diyo bana.

Ama bunca güzel söze rağmen etkilenmiş değilim. Sadece ne yapmaya çalışıyor merak ediyorum.

inanma zaten ve süslü sözler söyleyenlerden hep uzak dur ....

ayrıca sorduğu sorulara istediği cevapları vermen seni tanımasına yetmez...samimi değil

Son düzenleme:
bencede ya vazgecmelı yada cok ama cok dıkkatlı olmalı.. kalbının bı daha yaralanmasına ızın vermemelı...

hem eskı kız arkadsı ıcın soyledıklerıne nası ınanalım??? dogrulugunu kım onaylıoo?? ya anlasılmazz cekılmez kısı kendısıyse?? 5 senedemı anlamıs kızın cok ısteklı oldugunu.. baksanaa sana ne dıoo cvplerından anladım seın dogru ınsan oldugunu dıoo... o kadar ılerı goruslu yanı.. senın bazı seylerı talep etmıyecegını nerden bılıoo???

benımde anlayamadıgım o zatenn senı sanal alemde cozuoo.. dogru ınsan oldugunaa ınanıoo.. ama kızı 5 senede anca cozmuskı ayrılmıss ???????????? ılgıncccc

Ben pazartesi günü 1-2 saat en fazla buluşup, tavırlarına bakıcam. Bunu yapmazsam reddetmek de açıklama yapmak da uğraştıracak beni.
Beni görmeden karar verdin vs dicek. En azından görürüm beğenmedim, ısınamadım derim bahane ederim, biter gider.

Seninle görüştüğüm her gün için bir deftere yazılar yazıyorum diyo. Romantik mii beni etkilemeye mi çalışıyo kötü niyetli mii anlıcam bunu.

Öff ne kadar yapmacık, ne kadar samimiyetsiz ya...Pişman oldum yaptığım yoruma..Lütfen uzak dur...Ciddiye alınacak ya da gözlemlenecek bir tarafı yok bu şahsın...

Böylelerine uçan tekmeyle gideceksin ki, bir daha hayal falan kuramasınlar...
Umarım "ay" ile bir ömür beraber olur ve birbirilerine parıldarlar

ya da bız genelde romantık dıılde ormantık erkeklere alısıgızz yaaa. bu tıp adamlarr öcüü gıbı gelıooo :):):)):):

ya da bız genelde romantık dıılde ormantık erkeklere alısıgızz yaaa. bu tıp adamlarr öcüü gıbı gelıooo :):):)):):

Olabilir :) çünkü benim eski sevgilim böyle değildi. Evlilikle ilgili şu sözlerin birini söylemiş olsaydı ben dünyanın en mutlu insanı olurdum ama olmadı.

Olabilir :) çünkü benim eski sevgilim böyle değildi. Evlilikle ilgili şu sözlerin birini söylemiş olsaydı ben dünyanın en mutlu insanı olurdum ama olmadı.

olmaz bebemm olmazzz. normal erkegın dogasında yokk bunlarr yaa :):) işin şakası tabıı amaaa bı enteresan.. yoksa onca kadıncagızz yanılıomuyuz burdaa???? zannetmıyorum canımm.. tecrubeler konusuoo bu sıtede...

hoşbulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm :) 1. hıc guven veren bı yanı yokkk
2.çok yapmacık
3. bu kadar ımkana sahıp ama hala aılesının kıcının dıbınde yasamayı tercıh eden birinden uzak dur asla asla asla mutlu olmazsın hanı adamnın ımkanı yok saglam ısıde yok deıl kı krıyer yerınde anladıgım kadarıyla geçımını cok rahat saglayabılır buna ragmen hla yakın oturlım dıosa ondan bı cacıkolmaz

sevmıomm bende anaguzularını yaa...
ama bu adam daha farklı bısııı.. ana kuzusu dııl bence... kendını cok zekı zannedıoo.. eskıden kızlar bu laflarlaa cok kandırılırmıss.. evettt ama devır coktan degıstıı.. artık ınsanlar bu tur laflardann suphenelıoo.. o oluooo yahuuu dıoo...

karşındaki insanı tanımıyorum, günahını almak istemem ama biraz objektif değerlendirmek biraz da kişisel tecrübelerimden yola çıkarak şunu söylemek isterim; sevgilisi varken seni eklemesi ve seninle sohbet etmesi pek hoş olmamış sanki. aynı durumda kalan başka kızlar da olmuş mu bilemezsin. abartılı sözlerine ve ilk günden hatta sanırım ( yanlış okumadıysam/ anlamadıysam) görüşmeden evlilikten söz etmesi de çok samimiyetsiz geldi. benim 2.5 ay önce biten ilişkimde de 3. gün ailesiyle tanıştırmak istemiş 1 hafta geçmeden evlilikten söz etmeye başlamıştı, sonrası hüsran tabi... ayrıca onun da facebooka karşı ilgisi vardı ki ayrıldıktan sonra hiç hoş olmayan bazı gerçeklerle karşılaşmıştım. facebook ve benzeri siteler maalesef ilişkileri yozlaştırıyor, çok büyük lafların çok kolay edilmesini sağlıyor ve herşey çok hızlı yaşanmaya başlıyor. başta sana yaklaşımı bile şüphe duymana yetmeli ki bir ilişkiye başlasan ve evlilik yoluna girsen de yarın öbür gün bir başkasının profilini beğenip de onunla da sohbete başlayıp başlamayacağını bilemezsin. naçizane düşüncelerim...

bencede bu adam ya tam anakuzusu yada tam bi çakal ağına duşurmek için sazan arıyo ... hangisi acep :)

Kızlar hissetti mi nedir eski sevgilim aradı az önce. Böyle şeyleri hisseder o genelde. Ben de söyledim. Böyle böyle biri var diye.
Dedi ki yanlış anlama, mutlu olmanı çok istiyorum ama bu çocuk yaramaz. Dikkatli ol dedi. Bütün bunlar bir işaret sanırım :)

eskii sevgılınn?????? oovvv ıyıce karısttıı ortalık..

eskii sevgılınn?????? oovvv ıyıce karısttıı ortalık..

mutlu olmanı mı ısstıomuss???? canım kımse kımsenın yaralı parmagına işemezz ben dıyım sanaa.. erkek mılletııı offf kızdım sımdı.. uyandırcam kocamı sorcam bunların hesabınıı oyle bı gıcıklandımm :)

ya bısey dıyımmı tartısmya bıle degmez bence ne kafanı yoruosun kı ya sana erkekmıyok kocamı yok sımdıden senı boyle tedırgın eden acabalara surukleyen hareketlerıyle kuskulandıran bı ınsanla ne gelecegı ne aşkı ne sevgısı ? bunla bızım ust caddedekı makroya bıle ılerleyemezsın hayatım sen haha:):) bence hıııç kafanı bulandırma bole ugursuz ne oldugu belırsız herıflerleeee... şöyle etrafına bak hıcmı tanıdıgın bıldıgın anasıbabası bellı adam yok dogru duzgun bı ılıskıye basla ne bu bole hergun bu cinsin amaçlarınımı düşüncen .. ınsan hasta olur be şizofren olur panik atak olur bu herıfle :) bence hıııc bulaşma selamı sabahı kes delimidir sapıkmıdır hastamıdır pskopatmıdır ne oldugubıle bellı deıl bu kadarmı ucuz göruyosun hayatını hergun tvde gztede neler cıkıo neler uzakdur derim ben ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…