- 2 Temmuz 2013
- 3.836
- 8.152
- 358
Sizin yorumunuzu görmeden yazmıştım, aklın yolu bir.Cok klasik bi taktik bu, yemeyin konu sahibi
Bu arada boarderline ya da bipolar da olabilir, dikkat edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin yorumunuzu görmeden yazmıştım, aklın yolu bir.Cok klasik bi taktik bu, yemeyin konu sahibi
Bu arada boarderline ya da bipolar da olabilir, dikkat edin
Bisküvi ile besleniyordan kastım vakit ayırmıyor. Ben yanına gidersem yemeğe çıkarıyor yemek falan yiyoruz ya da o gelirse. Ama ben yokken sadece çalışmaya odaklı olduğundan yemek yemeye bile vakit ayırmıyormuş yemek yemek bile gelmiyormuşmuş aklına. Çalışanlar bişeyler söylerse sipariş geçerse yiyormuş bisküvi falan geçiştiriyormuş. Vay anasını dedim sabancı ceo su mübarek o nasıl bi vakitsizlikHakikaten bisküvi ile besleniyorsa hangi parayla evlenecek? Ben cevap vereyim , sizin paranızla. Hatta bazı hanımların dediği gibi araya dini donu sokup nikahtan masrafsız evlenip, sizden geçinme derdinde, bu uyanık herifi çok aradınız mı? Zeka küpü mübarek.
Psikoloğa gitmesi şart zaten bu kadar çalışmaya robot olsa dayanamaz1 ayda sardıysa bipolar falan olmasın? Bence bir psikoloğa gitmeye ikna edin.
Allah aşkına, bi sipariş vermek zor bişey değil, kantine gidip piskevit almaktan daha kolay, piskevitle besleniyom diyen adam param yok demek istiyordur, inanmıyorum.Bisküvi ile besleniyordan kastım vakit ayırmıyor. Ben yanına gidersem yemeğe çıkarıyor yemek falan yiyoruz ya da o gelirse. Ama ben yokken sadece çalışmaya odaklı olduğundan yemek yemeye bile vakit ayırmıyormuş yemek yemek bile gelmiyormuşmuş aklına. Çalışanlar bişeyler söylerse sipariş geçerse yiyormuş bisküvi falan geçiştiriyormuş. Vay anasını dedim sabancı ceo su mübarek o nasıl bi vakitsizlik
kaçarak uzaklaş aman evlerden ırakYa ben önce bişe var sandım. Hani olur ya bişe yaparım farketmeden kızmıştır kırgındır ondan sarılmaz öpmez soğuk olursun. Sordum yani açıkça. Noldu dedim neyin var buz gibisin. Sevgili değil iki kankayız sanki. Kankasıyla bile daha samimi olur insan. Soğudun mu benden hislerin mi bitti bişeye mi kızgınsın vs nedir söyle bileyim dedim yok ne alaka dedi. Doğru değilmiş evlenmeden bunlar. Bu nerden çıktı bi anda dedim. Namaz kılıyomuş önceden sonra bırakmış şimdi geri başlamış. Sen de başlasan ya falan dedi. Buna sen mi karar vercen dedim. Kendin kılıyosan kıl benden sanane falan dedim iyice saçmalamaya başladı o görgülü aydın gezgin adam gitti yerine yobaz bi ayı geldi resmen çözemiyorum hangisi gerçek kişiliği. Bi de tutmuş evlensek mi artık diyo