• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek isterken, Evlilikten soğudum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha once zaten evlilik icin adim atmissiniz anladigim kadariyla aileler tanismis yuzuge gececeginiz sirada is yuzunden kalmis. Bu yuzden zaten evleneceginiz bir insan degismis diye dusuncenize bisey diyemiyorum ancak bu problemleri dinini duzgun yasamadgndan oldugunu dusunmustur ondan dine sarmistir ve dogru yolda ilerleyelim gunaha girmeden seni yanimda evimde goreyim istemis bu yonde degismis olabilir. Buraya kadar hepsi normal geldi bana.
Ama kufur etti ve icimde yer etti demissiniz . Bu durumun tekrarlamayacagndan emin degilsiniz ( daha once bunu sonucta affedip barismissinz o yuzden soyluyorum) . Bu konu uzerinde yogunlasmalisiniz bence . en cok bunu dusunun tekrar yapar mi yapiyor mu. Herkesin bir hatasi vardir sevdigine butun kahrini cektirir ama is kufre gelince devam edin diyemiyorum ben siz etmissiniz ya ilk ettgnde affetmeyecektnz yada bundan sonra buna gore hareket edin iyi ölcüp tartın
Tekrarlanmadı. Ama ben biraz daha zaman geçsin istiyorum ki tekrarlanmayacağından emin olayım. Yani üstünden 2-3 ay geçti bidaha olmadı. Ama bence yeterli bi zaman değil. O olayın üzerine iki üç ay sonra bi anda evlilik mıduna girmek saçma bence

ben irmik olarak şunu sormadan geçemeyeceğim. önceden kıyafetinize mayonuza bikininize karışıyor muydu yada siz giyiyor muydunuz? sonradan dindarlaştı dediniz ya veya alkol kullanımınız var mıydı? şuanda birçok konuda değişmiştir aslında.
Alkol kullanmıyoruz ikimiz de. Ama kıyafetlerime karışmazdı. Hatta tatile gittiğimizde bana bikini almış adam yani. Son zamanlarda o da başladı. Biraz kıyafetlerini uzatsanmı falan noldu birden ben bilmiyorum sanki bambaşka biri girdi hayatıma çok garip

Ben böyle herkese dindar denmesinden çok çok rahatsızlık duyuyorum.

Dindar olan bir kişi, düşmanıyla bile yumuşak konuşur. Öfke,kin ve gibi duyguları olmaz. Affedicidir, teslim olandır.

Sizin sevgilinizi gözüm hiç mi hiç tutmadı. Düğün parasıyla borç kapatmak için evlenen nice adamcıkları gördük. E maaşınız da var. Şu an gayet gözde bekar konumundasınız.

Yerinizi ve değerinizi bilmeniz dileği ile..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Azıcık okudum. Küfürler etmeye başladı dediniz tamam dedim. Daha evlenmeden stres yönetmeyen adam evlenince o sorumluluk altına nasıl girecek. Sonuçta evlilik her türlü sorumluluk. Daha evlenmeden küfür eden. Evlenince ne yapar bilmiyorum. Ben olsam ayrılırım

Tekrarlanmadı. Ama ben biraz daha zaman geçsin istiyorum ki tekrarlanmayacağından emin olayım. Yani üstünden 2-3 ay geçti bidaha olmadı. Ama bence yeterli bi zaman değil. O olayın üzerine iki üç ay sonra bi anda evlilik mıduna girmek saçma bence
Biraz daha zamana ihtiyacnz var evet henuz yeniymis tekrar olup olmayacagni gormeniz lazim akisina birakin bakalim bj anda boyle biseye kalkismasinin nedenide belli olur zaten bu surecte

Alkol kullanmıyoruz ikimiz de. Ama kıyafetlerime karışmazdı. Hatta tatile gittiğimizde bana bikini almış adam yani. Son zamanlarda o da başladı. Biraz kıyafetlerini uzatsanmı falan noldu birden ben bilmiyorum sanki bambaşka biri girdi hayatıma çok garip
Peki siz bu şekilde kabuk edecek misiniz

Şimdiden bu kadar değişen değişken biri güvenilemez. Belki başta seninle iyice eğlenmek istedi. Sonradan da kafalarım evlenirim borçları beraber öderiz diye düşündü? Günahını almak istemiyorum ama görüşme bitir gitsin. Başta namaz kılıyorum, beraber tatile gitmeyelim ben buyum dese çok saygı duyardım. Sonradan da dine dönebilir kendini sorgulayabilir insan ama gel gitleri böyle yaşamaz, karşıdakine saygısızlık etmez evlenmeden görüşmeyelim kendimi tutamıyorum demesi Midemi bulandırdı. Çay bahçesinde otur kahve içmeye git, bağırıp küfür etmesi zaten!!
Evlilik hayatında kaçış yok her an yan yanasın

Namaz kıldığı için mi yobaz bi ayı oluyor ?

Kendi dini inancını ısrarla dayattığı için yobaz oluyor, saygısız ve terbiyesiz bir insan olduğu için de ayı oluyor. Bana kalırsa bu adam dindar falan da değil, sevgili dediğin evlenelim dediğin birine küfürler hakaretler sonra din de namaz de oh ne ala memleket ... İnsan olamadıktan sonra, başka insanları kırdıktan sonra 5 vakit değil 25 vakit Allahın huzuruna çıksan ne olur önce üzdüğün insanlardan git helallik iste derler adama.

Kendi dini inancını ısrarla dayattığı için yobaz oluyor, saygısız ve terbiyesiz bir insan olduğu için de ayı oluyor. Bana kalırsa bu adam dindar falan da değil, sevgili dediğin evlenelim dediğin birine küfürler hakaretler sonra din de namaz de oh ne ala memleket ... İnsan olamadıktan sonra, başka insanları kırdıktan sonra 5 vakit değil 25 vakit Allahın huzuruna çıksan ne olur önce üzdüğün insanlardan git helallik iste derler adama.
Aynen yahu daha doğru düzgün kırgınlığı saramamış olayın üzerinden iki ay geçmemiş bide evlilik için acele etmeyelim dedim diye kavga çıktı, evliliğe çocuk sahibi olmaya önce hazır ol psikolojikmen sonra düşün evlenmeyi dedim ben ciddi düşünmüyormuşum vakit kaybetmeyelim ozMan mış boşa vakit geçirmek boş ilişki istemiyormuş madem evlenmeyi düşünmüyordun neden ailemle tanıştın ailenke tanıştırdın dedi evlenmeyi düşünmüyorum demedim yakın zamanda düşünmüyorum önce sen bi kendini topla psikolojin darma dağın bana bile vakit ayıramıyorsun sürekli sıkıntıdayım diyorsun ne evliliği bu halde dedim. Annem yüzünden oldu o ısrar etti bu ara yaşlandım göreyim dedi kusura bakma Ben de istemiyorum artık dedi ve ayrıldık... bir de diyor bana beni engelle her yerden. Ulaşamayım sana. İyi dedim keyfin bilir her yerden engelledim twitter dan bile. Hayatımın en saçma anını yaşadım bugün

Aynen yahu daha doğru düzgün kırgınlığı saramamış olayın üzerinden iki ay geçmemiş bide evlilik için acele etmeyelim dedim diye kavga çıktı, evliliğe çocuk sahibi olmaya önce hazır ol psikolojikmen sonra düşün evlenmeyi dedim ben ciddi düşünmüyormuşum vakit kaybetmeyelim ozMan mış boşa vakit geçirmek boş ilişki istemiyormuş madem evlenmeyi düşünmüyordun neden ailemle tanıştın ailenke tanıştırdın dedi evlenmeyi düşünmüyorum demedim yakın zamanda düşünmüyorum önce sen bi kendini topla psikolojin darma dağın bana bile vakit ayıramıyorsun sürekli sıkıntıdayım diyorsun ne evliliği bu halde dedim. Annem yüzünden oldu o ısrar etti bu ara yaşlandım göreyim dedi kusura bakma Ben de istemiyorum artık dedi ve ayrıldık... bir de diyor bana beni engelle her yerden. Ulaşamayım sana. İyi dedim keyfin bilir her yerden engelledim twitter dan bile. Hayatımın en saçma anını yaşadım bugün

Eleman dumduz manyak sanirsam, bence lafini dinle engelle bir daha da bulasma buna

Iyi.olmus. senin gibi akli basinda bir insana yazik olurdu

Dünden mi razıymış hızlı olmuş

Şimdi sizi yola getirdiğini düşünüyor olabilir tekrar sizi yoklar. Hiç bir şey olmamış gibi evlilik teklifi bile edebilir. Her şey beklenir. Bana mı öyle geliyor giderek kişiliksizleşti mi bunlar?

Şimdi sizi yola getirdiğini düşünüyor olabilir tekrar sizi yoklar. Hiç bir şey olmamış gibi evlilik teklifi bile edebilir. Her şey beklenir. Bana mı öyle geliyor giderek kişiliksizleşti mi bunlar?
Yeminle şaka gibi numaranı siliyorum her yerden sil beni ulaşamayım sana dedi sildim engelledim her yerden telegramdan bile yazmış burdan da engelle diye 😅 amaç ne ise saçmalamakta sınır tanımıyor artık çok tuhaf

Yeminle şaka gibi numaranı siliyorum her yerden sil beni ulaşamayım sana dedi sildim engelledim her yerden telegramdan bile yazmış burdan da engelle diye 😅 amaç ne ise saçmalamakta sınır tanımıyor artık çok tuhaf
bacım adam psikopatmış boşver sadaka filan ver. şükret kurtulduğuna.
biri yazmış evet bencede dünden razıymış resmen. hiç itiraz etmedi mi yani çok garip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back