Tekrarlanmadı. Ama ben biraz daha zaman geçsin istiyorum ki tekrarlanmayacağından emin olayım. Yani üstünden 2-3 ay geçti bidaha olmadı. Ama bence yeterli bi zaman değil. O olayın üzerine iki üç ay sonra bi anda evlilik mıduna girmek saçma benceDaha once zaten evlilik icin adim atmissiniz anladigim kadariyla aileler tanismis yuzuge gececeginiz sirada is yuzunden kalmis. Bu yuzden zaten evleneceginiz bir insan degismis diye dusuncenize bisey diyemiyorum ancak bu problemleri dinini duzgun yasamadgndan oldugunu dusunmustur ondan dine sarmistir ve dogru yolda ilerleyelim gunaha girmeden seni yanimda evimde goreyim istemis bu yonde degismis olabilir. Buraya kadar hepsi normal geldi bana.
Ama kufur etti ve icimde yer etti demissiniz . Bu durumun tekrarlamayacagndan emin degilsiniz ( daha once bunu sonucta affedip barismissinz o yuzden soyluyorum) . Bu konu uzerinde yogunlasmalisiniz bence . en cok bunu dusunun tekrar yapar mi yapiyor mu. Herkesin bir hatasi vardir sevdigine butun kahrini cektirir ama is kufre gelince devam edin diyemiyorum ben siz etmissiniz ya ilk ettgnde affetmeyecektnz yada bundan sonra buna gore hareket edin iyi ölcüp tartın