• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek isterken, Evlilikten soğudum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bacım adam psikopatmış boşver sadaka filan ver. şükret kurtulduğuna.
biri yazmış evet bencede dünden razıymış resmen. hiç itiraz etmedi mi yani çok garip.
Ya ben ayrılalım falan demedim zaten ben sadece çok ilgisizsin özlüyorum bana biraz vakit ayır evlilik falan diyorsun daha bi çay kahve içip birlikte yürüyüş yapmaya vaktin yok görüşemiyoruz bile doğru düzgün nasıl evlenmeyi planlıyosun dedim ordan çıktı kavga ve ayrılmaya engellemeye nasıl geldi olay inan anlamadım bile beni anlamıyorsun çekim yazıldı resmen batıyorum toparlamam lazım yemek bile yemiyorum bisküvilerle ayaktayım sürekli çalışıyorum şuan bile falan dedi. Ya dedim anlıyorum anlıyorum yoğunsun durumlar kötü ekonomi kötü ok işlerin yoğun çok çalışman lazım ona da ok ozaman nasıl evlilik konuşabiliyorsun evlenelim diyebiliyorsun dedim ya koca gün 24 saat içinde sevdiğinle oturup bi sohbet edecek çay içecek yarım saatin yok mu vardır yapma dedim. Uyku da mı uyumuyorsun robot musun sen yeme beni dedim falan tartışma büyüdü bana eskiden onla aynı duruma düşen aynı işi yapan arkadaşlarıyla konuşmalarını attı bak istersen al ara çekin yazılması ne demek anlatsınlar ben ailemi kurtarmanın derdine düşmüşüm bu ödemeleri yapamazsam şirket ablamın üzerine hapse girecek kadın benim şirket borçları yüzünden dedi. Bunları da anlıyorum okey. Ama ben hala bi insanın sevgilisine ayırcak günlük yarım saati yokken ısrarla evlenelim demesini anlamıyorum durum bu halde görüşemiyoruz ilgisizsin özledim diyince bunları söylüyor ama kalkıp evlensek diyor şartların bu. Haldeyken yemek yemeye vakit bulamayıp bisküviyle yaşarken nasıl ısrarla evlilik diyebilirsin çok saçma gerçekten

Ya ben ayrılalım falan demedim zaten ben sadece çok ilgisizsin özlüyorum bana biraz vakit ayır evlilik falan diyorsun daha bi çay kahve içip birlikte yürüyüş yapmaya vaktin yok görüşemiyoruz bile doğru düzgün nasıl evlenmeyi planlıyosun dedim ordan çıktı kavga ve ayrılmaya engellemeye nasıl geldi olay inan anlamadım bile beni anlamıyorsun çekim yazıldı resmen batıyorum toparlamam lazım yemek bile yemiyorum bisküvilerle ayaktayım sürekli çalışıyorum şuan bile falan dedi. Ya dedim anlıyorum anlıyorum yoğunsun durumlar kötü ekonomi kötü ok işlerin yoğun çok çalışman lazım ona da ok ozaman nasıl evlilik konuşabiliyorsun evlenelim diyebiliyorsun dedim ya koca gün 24 saat içinde sevdiğinle oturup bi sohbet edecek çay içecek yarım saatin yok mu vardır yapma dedim. Uyku da mı uyumuyorsun robot musun sen yeme beni dedim falan tartışma büyüdü bana eskiden onla aynı duruma düşen aynı işi yapan arkadaşlarıyla konuşmalarını attı bak istersen al ara çekin yazılması ne demek anlatsınlar ben ailemi kurtarmanın derdine düşmüşüm bu ödemeleri yapamazsam şirket ablamın üzerine hapse girecek kadın benim şirket borçları yüzünden dedi. Bunları da anlıyorum okey. Ama ben hala bi insanın sevgilisine ayırcak günlük yarım saati yokken ısrarla evlenelim demesini anlamıyorum durum bu halde görüşemiyoruz ilgisizsin özledim diyince bunları söylüyor ama kalkıp evlensek diyor şartların bu. Haldeyken yemek yemeye vakit bulamayıp bisküviyle yaşarken nasıl ısrarla evlilik diyebilirsin çok saçma gerçekten
Gerçekten çok saçma ya. Tamam adam maddi olarak zor durumda ama siz zaten desteksiniz bu konuda. Görüşmeye yarım saat bile ayıramadığı halde ilişki devam ediyordu yani.

Sizin yapmanız gerekeni o yapmış zaten hakaret olayında bitmesi gerekiyordu. Büyük ihtimalle engelleri kaldırmanızı bekleyecek özür dileyeceğinizi falan düşünür. Bitti gitti kurtuldunuz gözüyle bakın. Kimsenin işi garanti değil yani batarız çıkarız. Her battığımızda hırsımızı eşimizden sevgilimizden mi çıkaralım küfür mü edelim. Stresi yönetemiyorsa gitsin maaşlı işe girsin.

Benim anladığım borçları beraber ödeyelim demeye getiriyor. Sizden kredi çektirme önerisi olacaktı evlenme vaadi ile siz mantıklı davranınca da diyemediğinden çıldırdı. Bir kız nasıl evlenme teklifimi kabul etmez? Evlensek borcumu ödetirim rahatlarız modunda olabilir. Duygu sömürüsü yapması, sinirlenmesi sürekli evlenmeniz için başka bahaneler sürmesi, gerçeği saklaması, ailesini arkadaşlarını öne sürüp inanmazsan ara demesi. Çok dengesiz ve kalitesiz. Eğer düzgün tutarlı biri olsa ve gelecek düşünülecek bir kişi olsa ki zaten bunu hissederdiniz siz tabi ki yardımcı olurdunuz ama böyle biri için de insan deli olmalı
Bir yerden yazarsa numaramı sil. Kendine de mukayyet ol karşıma çıkma demek lazım. Hasta

Son düzenleme:
bacım adam psikopatmış boşver sadaka filan ver. şükret kurtulduğuna.
biri yazmış evet bencede dünden razıymış resmen. hiç itiraz etmedi mi yani çok garip.
İşin bir saçma yanı da şu
Gerçekten çok saçma ya. Tamam adam maddi olarak zor durumda ama siz zaten desteksiniz bu konuda. Görüşmeye yarım saat bile ayıramadığı halde ilişki devam ediyordu yani.

Sizin yapmanız gerekeni o yapmış zaten hakaret olayında bitmesi gerekiyordu. Büyük ihtimalle engelleri kaldırmanızı bekleyecek özür dileyeceğinizi falan düşünür. Bitti gitti kurtuldunuz gözüyle bakın. Kimsenin işi garanti değil yani batarız çıkarız. Her battığımızda hırsımızı eşimizden sevgilimizden mi çıkaralım küfür mü edelim. Stresi yönetemiyorsa gitsin maaşlı işe girsin.
ya arada görüşüyoduk buluşuyoduk ama şöyle söyleyim bi kafeye gidiyoruz yarım saat yemek yiyoruz ama onda bile sürekli telefonda. Oturup bi sohbet etmeyeli ay oldu. oturup konuşurken de bana söylediği tek şey napcam ben ya çok kötüyüm başım çok ağrıyor hiç iyi değilim ne zaman rahata ercem ben. Biz yokuz yani bi nasılsın hayatım yok bi el ele tutuşup yürümek gezmek dolaşmak sarılmak yok saçlarımı okşamasını bile özledim bunu söylüyorum yanındayken sensizim çok ilgisiz soğuksun eski bizi özledim diyorum bunu diyincd insan bi çeki düzen verir demi kendine tamam canım çok yoğunum unutuyorum kafam yerinde değil seni ihmal ediyorum özür dilerim dersin kalkar gelirsin bi sarılırsın o an müsait değilsindir yarın iş çıkışı bi yarım saat görüşelim yürüyüşe gidelim sen de haklısın deesin vakit ayırırsın demi hala diyo ki sen beni anlamıyosun hep kendini düşünüyorsun yemek yemeye bile vaktim yok yemek bile yemiyorum çalışanlar bisküvi alıyolar da onlarla besleniyorum falan diyor. Hadi ordan yeme beni dedim. Uyku da mı uyumuyorsun yemek de yemiyorsun robotmusun sen 24 saat içinde nasıl 1 saatin olmaz ya bi oturup sohbet edip vakit geçirebileceğimiz hadi her gün değil 3-4 günde bir olsun. Arada buluşuyoruz ama onda da bende değil kafa hep işte hayatı iş. Buluşuyoruz adam yüzüme bakmıyor sürekli telefonda. Sadece bunların beni üzdüğünü biraz vakit ayırmasını istedim sonuç ayrılık gerçekten çok saçma

nişanlınızın mesleği ne? şirketi ne üzerine?. Bu çekim yazıldı resmen batıyorum demeleri çok ilginç muhtemelen evlilik borcufaayağına size kredi çektirip onu borçlarında kullanıp sonrada evliliği erteleyecekti gibime geliyor.

nişanlınızın mesleği ne? şirketi ne üzerine?. Bu çekim yazıldı resmen batıyorum demeleri çok ilginç muhtemelen evlilik borcufaayağına size kredi çektirip onu borçlarında kullanıp sonrada evliliği erteleyecekti gibime geliyor.
Bana da öyle geldi dolandırıcıların yaptığı gibi değil mi? Şu sürekli laf cambazlığı telefonda görüşmesi ispat etmeye çalışması çok tuhaf.

Yok bana kredi falan çektirmez sanmıyorum sürekli ben hani her gezmeyi yemeyi içmeyi vs hep o karşılıyor bikaç kez arabam bozuldu o yaptırdı ödeyim dedim ödetmedi yük oluyorum falan dedim arada bir ben yemek ısmarlayım falan dedim yok Allah beni o noktaya düşürmesin kimseye muhtaç etmesin dedi. Öyle bi niyeti olduğunu sanmıyorum ama çok saçma bi psikolojide acaip bi dindar modlarına girdi sanırım evlenmeden geziyor tozuyor el ele tutuşuyor sarılıyoruz ediyoruz diye günah işliyorum ondan işlerim rast gitmiyo moduna girdi evlenince hayatım düzelir falan diye düşünüyor galiba saçma bi psikoloji. Bunu da söyledi evlenmemiz daha doğru dini açıdan doğru değil yaşantımız falan dedi bi kere. Ben de 1 senedir sorun değildi de şimdi mi oldu ne değişti dedim. Böyle apar topar evlilik istemiyorum hele yaşadığımız kötğ şeylerden sonra biraz zamana ihtiyacım var ve evliliğe hazır olduğunu düşünmüyorum senin dedim ve olaylar patladı a desem daraltıyor bunaltıyor oluyorum yani rahatsız olduğum bişeyi de belirtmeyeceksem git süs bebek al onla sevgili ol dedim çekildim beni heryerden engelle demesi de ayrı saçma çocuk gibi Whatsaapp engelledim instadan yazdı burdan da engelle diye onu da yaptım bi de telegramdan yazıyor burdan da engelle diye 😅 harbi şaka gibi hayır sanki engelleyince noluyor. Evim belli iş yerim belli görüşmek isteyen çıkar gelir görüşür. Kendini tutamıyomyş da bana ulaşıyormuş Engelletmek ne demek ne kadar saçma

Bir netflixte dolandırıcı İsrailli biri vardı. Adam bir sene kadınlara inanılmaz hediyeler alıyordu hiç para harcatmıyordu sonra bir anda aniden telefonlar geliyordu adama mafya peşine düşüyordu tehlikedeydi kadın adama hiç ulaşamıyordu. Görüşmek için yalvarıyordu. Zamanım yok çok kötüyüm diye diye kadını yoluyordu. Banka kredisi çekiyordu ve adam kayboluyordu. Sen olmaz diyorsun ama bu anlattıkların bana dolandırıcı esnaf ağzı gibi geldi

Yani insan sorguluyo 1 senedir el ele sarmaş dolaş gezerken kamplara giderken iyiydi de şimdi mi günah oldu. Adam bi anda çok değişik bi adama döndü psikoloji gittikçe dine sardı. Saygı duyarım inancına yaşamına krışmam ama başından böyle ilgiye alıştıran adam bi anda elimi bile tutmaz bi saçımı bile okşamaz oldu çok rahatsızım durumdan
Eskiden kadınlar evlenmeden olmaz derdi, şimdi erkekler yapıyor galiba, birçok alanda rol çalmaya başladılar zaten. Bi de doğurma işini alsalar harika olacak ahahahahah.

Hakikaten bisküvi ile besleniyorsa hangi parayla evlenecek? Ben cevap vereyim , sizin paranızla. Hatta bazı hanımların dediği gibi araya dini donu sokup nikahtan masrafsız evlenip, sizden geçinme derdinde, bu uyanık herifi çok aradınız mı? Zeka küpü mübarek.

Merhaba arkadaşlar. Size danışmak istediğim bir konu var. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. 1 yıllık bir ilişkim var. Öncesinde de tanışıp bir süre arkadaş olduğum bi insan. İlişkimiz gayet güzeldi, kafamız çok uyuyordu. Ancak yakın zamanda erkek arkadaşımın işiyle ilgili bazı sıkıntılar oldu. Şirketi var ve baya sıkıntıda. Batıyorum falan diyor. Yani şirketin senetleri vs var ve ülke ekonomisi nedeniyle durum baya kötü, borçları ödeyemezse hayatım biter diyor. Bu bi süredir böyle sıkıntılı süreç devam ediyor. Sürekli stresli gergin meşgul yoğun. Ben de elimden geldiğince yanında olmaya rahatlatmaya çalışıyorum. Aileler ile tanışıldı. Yüzük vs düşünüyorduk ama bazı olaylar bana göre bizi geri düşürdü. Erkek arkadaşımın yaşadığı zor durum stres hali psikolojisini baya etkiledi ve bi dönem saçma sapan şeylerden kavgalar eder olduk. Bana sesini yükseltmeyen adam o kavgalarda küfürler etti. Hakaretler etti. Ve ben o noktadan beri düzelemedim. O olayda ayrıldık çok uğraştı özür diledi ben iyi değilim isteyerek yapmadım gerçekten çok zor dönemdeyim vs dedi ve epey uğraştı gönlümü aldı. Bir daha benzer bişe yaşamadık ama bende iyi bir yer etti o olay ve ben güvenemiyorum. Yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bu nedenle ilişkide biraz daha mesafeli ve yavaş ilerliyorum. Başka bir yere tayin oldum bu süreçte ama yakın aramız 1 saat falan. Onun iş yoğunluğu yüzünden sürekli beraber vakit geçiren doğaya karışan şehir şehir gezen biz vakit geçiremez olduk. Hayatı işten ibaret oldu. Ve bir kafede çay içmeye kalksak bile sohbet edemiyoruz sürekli iş ve telefon trafiği. Bunları sorun etmiyorum her zaman her şey aynı gitmez zor dönemler yaşıyor anlamaya çalışıyorum. Ancak durumlar böyleyken sevgilim bir aydır sürekli evlilik muhabbetini açmaya başladı. Ben de sürekli olur inşallah modunda geçiştiriyorum. Adam bi anda aşırı dindar bi insana döndü bana sarılmak öpmek elimi tutmak bile istemiyor hatta bunları yapmamak İçin buluşmamaya çalışıyor çünkü dayanamıyor. Bu yaptığımız yanlış evlensek mi biz bi an önce diyor. Ben de en son aldım karşıma konuştum. Dedim evlilik öyle çocuk oyuncağı değil ciddi bir iş. Böyle bunaldım daraldım diye küt diye kaçış olarak evliliğe koşamazsın. Evlilik seni kurtarmayacak aksine daha çok sorumluluk olacak dedim. Ben bi daha evlilik lafını ağzıma bile almam ben anladım seni dedi küstü arkadaşlar. Ciddi düşünmediğim biri değil. Aksine istiyorum ama şuan bu sorumluluğa hazır olmadığını düşünüyorum. Bu denli yoğun çalışıyorsun görüşemiyoruz bile evlenince nolcak dedim hep ilgi sevgi bekleyip oturcam mı ben daha bekarken vakit ayıramıyorsun evlilik sorumluluk denek falan dedim bir anda 1 ay içinde kaçıncı kez evlilik mevzusu açılıyor ve bi anda aşırı dindar oldu bu adam günah işliyoruz moduna girdi ve ben bu kafayla yapabilir miyim sorgulamaya başladım siz ne dersiniz napmalıyım
Sizi tebrik ederim şuan muhteşem bir dengede mantığınızı kullanıyorsunuz. Normalde hemcinslerimiz bu tarz durumlarda ağlar zırlar duman olur ve ortalığıda duman eder. Bu kıvamdan ilerleyin bence çünkü kesinlikle şuan evlenecek psikolojide+ maddiyatta değil. Olursa olur olmazsa baktınız bu tuhaf değişimler ve dalgalı kur iş durumu devam ediyor ayrılırsınız ölüm yok. Boşanma psikolojisiyle uğraşmak inanın daha zor. Kimse kimsenin mal mal hareketlerine sınırsız tahammül etmek zorunda değil.

Bir netflixte dolandırıcı İsrailli biri vardı. Adam bir sene kadınlara inanılmaz hediyeler alıyordu hiç para harcatmıyordu sonra bir anda aniden telefonlar geliyordu adama mafya peşine düşüyordu tehlikedeydi kadın adama hiç ulaşamıyordu. Görüşmek için yalvarıyordu. Zamanım yok çok kötüyüm diye diye kadını yoluyordu. Banka kredisi çekiyordu ve adam kayboluyordu. Sen olmaz diyorsun ama bu anlattıkların bana dolandırıcı esnaf ağzı gibi geldi
Şaka gibi gerçekten kırk yıl düşünsem aklıma gelmez

Ya ben önce bişe var sandım. Hani olur ya bişe yaparım farketmeden kızmıştır kırgındır ondan sarılmaz öpmez soğuk olursun. Sordum yani açıkça. Noldu dedim neyin var buz gibisin. Sevgili değil iki kankayız sanki. Kankasıyla bile daha samimi olur insan. Soğudun mu benden hislerin mi bitti bişeye mi kızgınsın vs nedir söyle bileyim dedim yok ne alaka dedi. Doğru değilmiş evlenmeden bunlar. Bu nerden çıktı bi anda dedim. Namaz kılıyomuş önceden sonra bırakmış şimdi geri başlamış. Sen de başlasan ya falan dedi. Buna sen mi karar vercen dedim. Kendin kılıyosan kıl benden sanane falan dedim iyice saçmalamaya başladı o görgülü aydın gezgin adam gitti yerine yobaz bi ayı geldi resmen çözemiyorum hangisi gerçek kişiliği. Bi de tutmuş evlensek mi artık diyo
Lütfen evlenme

Belki işleri kötü olduğu için çok bunalıyor olabilir, işim gereği bu icra takibi çekin yazılması vb olayların nasıl bir sorumluluk olduğunu az çok tahmin edebiliyorum maalesef kolay değil bir çok kişi bu baskıyı kaldıramıyor. Hele ki genç yaşında daha zordur. Ama beni düşündüren namaz kılıyordu, bıraktı, geri başladı, Bir anda çok dindar oldu, sinirlenince hakaret etti gibi söylemleriniz. Evlenince iyi gün kötü gün hep birlikte geçecek ve kötü günlerinde bunu yönetebilecek, eve yansıtmayacak özelliği yoksa, herhangi bir olumsuzluk yaşam tarzını değiştiriyorsa bir düşünün derim. Duyguları uçta yaşıyor olmasın? Yarın bir gün sizin kapanmanızı isteyebilir veya siz onun bu Haline alıştıktan sonra her şeyi bırakabilir gibi geldi . Çok hızlı başlayan çok hızlı biter.

Seviyorum böyle duruş sergileyen kadınları.
Düşünceniz doğru, diğer insanların neyi niye yaptığını düşünmek ya da anlamaya çalışmak için hayat çok kısa.
İnsan net olmalı. Stres anında da tavrı değişmemeli. Belki çok daha ağır olaylar gelecek başınıza ileride, ne yani gene küfür mü edecek?
Edemez.

Merhaba arkadaşlar. Size danışmak istediğim bir konu var. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. 1 yıllık bir ilişkim var. Öncesinde de tanışıp bir süre arkadaş olduğum bi insan. İlişkimiz gayet güzeldi, kafamız çok uyuyordu. Ancak yakın zamanda erkek arkadaşımın işiyle ilgili bazı sıkıntılar oldu. Şirketi var ve baya sıkıntıda. Batıyorum falan diyor. Yani şirketin senetleri vs var ve ülke ekonomisi nedeniyle durum baya kötü, borçları ödeyemezse hayatım biter diyor. Bu bi süredir böyle sıkıntılı süreç devam ediyor. Sürekli stresli gergin meşgul yoğun. Ben de elimden geldiğince yanında olmaya rahatlatmaya çalışıyorum. Aileler ile tanışıldı. Yüzük vs düşünüyorduk ama bazı olaylar bana göre bizi geri düşürdü. Erkek arkadaşımın yaşadığı zor durum stres hali psikolojisini baya etkiledi ve bi dönem saçma sapan şeylerden kavgalar eder olduk. Bana sesini yükseltmeyen adam o kavgalarda küfürler etti. Hakaretler etti. Ve ben o noktadan beri düzelemedim. O olayda ayrıldık çok uğraştı özür diledi ben iyi değilim isteyerek yapmadım gerçekten çok zor dönemdeyim vs dedi ve epey uğraştı gönlümü aldı. Bir daha benzer bişe yaşamadık ama bende iyi bir yer etti o olay ve ben güvenemiyorum. Yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bu nedenle ilişkide biraz daha mesafeli ve yavaş ilerliyorum. Başka bir yere tayin oldum bu süreçte ama yakın aramız 1 saat falan. Onun iş yoğunluğu yüzünden sürekli beraber vakit geçiren doğaya karışan şehir şehir gezen biz vakit geçiremez olduk. Hayatı işten ibaret oldu. Ve bir kafede çay içmeye kalksak bile sohbet edemiyoruz sürekli iş ve telefon trafiği. Bunları sorun etmiyorum her zaman her şey aynı gitmez zor dönemler yaşıyor anlamaya çalışıyorum. Ancak durumlar böyleyken sevgilim bir aydır sürekli evlilik muhabbetini açmaya başladı. Ben de sürekli olur inşallah modunda geçiştiriyorum. Adam bi anda aşırı dindar bi insana döndü bana sarılmak öpmek elimi tutmak bile istemiyor hatta bunları yapmamak İçin buluşmamaya çalışıyor çünkü dayanamıyor. Bu yaptığımız yanlış evlensek mi biz bi an önce diyor. Ben de en son aldım karşıma konuştum. Dedim evlilik öyle çocuk oyuncağı değil ciddi bir iş. Böyle bunaldım daraldım diye küt diye kaçış olarak evliliğe koşamazsın. Evlilik seni kurtarmayacak aksine daha çok sorumluluk olacak dedim. Ben bi daha evlilik lafını ağzıma bile almam ben anladım seni dedi küstü arkadaşlar. Ciddi düşünmediğim biri değil. Aksine istiyorum ama şuan bu sorumluluğa hazır olmadığını düşünüyorum. Bu denli yoğun çalışıyorsun görüşemiyoruz bile evlenince nolcak dedim hep ilgi sevgi bekleyip oturcam mı ben daha bekarken vakit ayıramıyorsun evlilik sorumluluk denek falan dedim bir anda 1 ay içinde kaçıncı kez evlilik mevzusu açılıyor ve bi anda aşırı dindar oldu bu adam günah işliyoruz moduna girdi ve ben bu kafayla yapabilir miyim sorgulamaya başladım siz ne dersiniz napmalıyım
Bilincli yaklaşmıssınķz olaya boyle devam edin ve kesinkikle emin olmadan adım atmayın.

Mantıklı davranmışsınız biraz daha bekleyin, size hakaret etmesi hoş olmamış. Stres anında nasıl davrandığını görmüş oldunuz. Herkes zor zamanlar geçirebilir ama zor zamanlarda kişiliğimiz ortaya çıkar. Böyle anlarda verilen kararlar kalıcı değildir hele evlilik çok daha sakin kafayla düşünülmesi gerekir

Cok klasik bi taktik bu, yemeyin konu sahibi

Bu arada boarderline ya da bipolar da olabilir, dikkat edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back