Merhaba arkadaşlar. Size danışmak istediğim bir konu var. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. 1 yıllık bir ilişkim var. Öncesinde de tanışıp bir süre arkadaş olduğum bi insan. İlişkimiz gayet güzeldi, kafamız çok uyuyordu. Ancak yakın zamanda erkek arkadaşımın işiyle ilgili bazı sıkıntılar oldu. Şirketi var ve baya sıkıntıda. Batıyorum falan diyor. Yani şirketin senetleri vs var ve ülke ekonomisi nedeniyle durum baya kötü, borçları ödeyemezse hayatım biter diyor. Bu bi süredir böyle sıkıntılı süreç devam ediyor. Sürekli stresli gergin meşgul yoğun. Ben de elimden geldiğince yanında olmaya rahatlatmaya çalışıyorum. Aileler ile tanışıldı. Yüzük vs düşünüyorduk ama bazı olaylar bana göre bizi geri düşürdü. Erkek arkadaşımın yaşadığı zor durum stres hali psikolojisini baya etkiledi ve bi dönem saçma sapan şeylerden kavgalar eder olduk. Bana sesini yükseltmeyen adam o kavgalarda küfürler etti. Hakaretler etti. Ve ben o noktadan beri düzelemedim. O olayda ayrıldık çok uğraştı özür diledi ben iyi değilim isteyerek yapmadım gerçekten çok zor dönemdeyim vs dedi ve epey uğraştı gönlümü aldı. Bir daha benzer bişe yaşamadık ama bende iyi bir yer etti o olay ve ben güvenemiyorum. Yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bu nedenle ilişkide biraz daha mesafeli ve yavaş ilerliyorum. Başka bir yere tayin oldum bu süreçte ama yakın aramız 1 saat falan. Onun iş yoğunluğu yüzünden sürekli beraber vakit geçiren doğaya karışan şehir şehir gezen biz vakit geçiremez olduk. Hayatı işten ibaret oldu. Ve bir kafede çay içmeye kalksak bile sohbet edemiyoruz sürekli iş ve telefon trafiği. Bunları sorun etmiyorum her zaman her şey aynı gitmez zor dönemler yaşıyor anlamaya çalışıyorum. Ancak durumlar böyleyken sevgilim bir aydır sürekli evlilik muhabbetini açmaya başladı. Ben de sürekli olur inşallah modunda geçiştiriyorum. Adam bi anda aşırı dindar bi insana döndü bana sarılmak öpmek elimi tutmak bile istemiyor hatta bunları yapmamak İçin buluşmamaya çalışıyor çünkü dayanamıyor. Bu yaptığımız yanlış evlensek mi biz bi an önce diyor. Ben de en son aldım karşıma konuştum. Dedim evlilik öyle çocuk oyuncağı değil ciddi bir iş. Böyle bunaldım daraldım diye küt diye kaçış olarak evliliğe koşamazsın. Evlilik seni kurtarmayacak aksine daha çok sorumluluk olacak dedim. Ben bi daha evlilik lafını ağzıma bile almam ben anladım seni dedi küstü arkadaşlar. Ciddi düşünmediğim biri değil. Aksine istiyorum ama şuan bu sorumluluğa hazır olmadığını düşünüyorum. Bu denli yoğun çalışıyorsun görüşemiyoruz bile evlenince nolcak dedim hep ilgi sevgi bekleyip oturcam mı ben daha bekarken vakit ayıramıyorsun evlilik sorumluluk denek falan dedim bir anda 1 ay içinde kaçıncı kez evlilik mevzusu açılıyor ve bi anda aşırı dindar oldu bu adam günah işliyoruz moduna girdi ve ben bu kafayla yapabilir miyim sorgulamaya başladım siz ne dersiniz napmalıyım