Evlenmek için kılını kıpırdatmayan sorumsuz sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bi şey yapmıyorum ya bana neden lütfen diyorsun
sen yap diyorum hatta
aklın varsa eşyalarını al ondan bir an önce
emin ol sırası gelince onları da satacak
hiç mi kafanızı telefondan kaldırıp haber izlemiyorsunuz anlamadım ki
bu iddia yüzünden yaşanmayan kalmadı ölüme kadar

Arkana bakmadan uzaklaş annenin ne hayalleri var bizim kızın sözü olur diyor
Paşam orda iddaa oynuyor dünya umrunda değil vay be

Oncellikle o ceyizlerinizi hemen alin ve adami şutlayın.su yaptiklarinizi kime yapsaniz sizinle evlenirdi ama sevgiliniz onu bile yapmiyor.siz ayrilin adam en gec 6 ay icinde baskasiyla evlenmezse hic bisey bilmiyorum

adam evinde duran çeyizlerle bile başkasıyla evlenebilir.
böyle bir sevgili seneler evvel kuzenime musallat olmuştu. o da ev tutucam lafından adam evlenmek istiyor sanıp etrafındaki herkesten borç alıp adama vermişti.
adam 6 ay sonra memleketteki nişanlısını getirip düğün yapıp o anlattığı eve yerleşti.

Oncellikle o ceyizlerinizi hemen alin ve adami şutlayın.su yaptiklarinizi kime yapsaniz sizinle evlenirdi ama sevgiliniz onu bile yapmiyor.siz ayrilin adam en gec 6 ay icinde baskasiyla evlenmezse hic bisey bilmiyorum

ay allahım burda bir üye vardı
kız memur maaşı yetmeyip üstüne iğne oyası yapıp satıyordu
sevgilisi sandığı adam da bunu ev -eşya seçmesi için çağırıyordu
adam ertesi hafta evlenip o eve gelin getirmişti evlerden ırak

ya zaten sevgilisine kredi çektirip iddia oynayacak tiynette adamdan herşey beklenir.

Sevgilisi ayrilmak icin herseyi yapiyor ama koni sahibi evlenmeye takmis durumda.su kadar seyden sonra evlenelim dese yok demez

Bence asıl evlenmemeyi sen düşünmelisin böylesi düzelmez aksine daha fazla yapar nasıl olsa görmezden geliyor diyerekten. Uzun ilişki olabilir benimde uzun ilişkim bitti bende 26 yaşındayım ama iyi ki bitmiş geçmez denilen herşey geçiyor.

6 bin maaşı olan adama siz niye kredi cektiniz? size olan krediyi bile yemis borcu umrunda değil ustelik idda bağımlısı. Aile ayrı bir ilginc size soruyor maası ne yapıyor biriktirsin de nisan yapalim diye. Deseydiniz ben nereden bileyim maasini ne yaptıgını siz oğlunuza laf geciremiyorsanız ben ne yapabilirim diye.

Daha nisan bile olmadan sizin iteklemenizle bile gitmeyen bir iliski.

Ayrılın çok üzülursunuz bu adamla.

Adam sizinle evlenmeyerek en büyük iyiligi yapıyor size yatıp kalkıp şükredin. Üç çocukla boşanıyor insanlar ama 7 yıl diyorsunuz. İddia kumar bağımlısı olup düzelen görmedim evlendikten sonra sizin maasta kumara gidecek haberiniz olsun. Gerçi adam istese yarın evlenirsiniz siz benimde evlatlarım var hiç kınamak istemiyorum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarimiza da akıl fikir versin.

ama anneniz ilişkinizi biliyor ? 7 sene de gezmeden tozmadan görüşülmez. bunun açığa çıkmasından mı korkuyorsunuz
Birşeyden korkum yok onun bildiği gizli birseyim yok demek istedim. Anneme ayrıldık diyince üzülecek onu üzmek istemedim sadece

Ben muhafazakar bir ailede büyüdüm gezmeyi tozmayı bilmem bizde kız büyür evlenir Malesef.

Muhafazakar aileniz kumar bağımlısı birisi ile evlenmenizi ister mi peki ? Ailenizle durumu paylaşın kimse sizi onlardan çok düşünmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…