- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi Cukurova78
-
Nasıl başka kredi mi????
ben bi şey yapmıyorum ya bana neden lütfen diyorsunLütfen .
Oncellikle o ceyizlerinizi hemen alin ve adami şutlayın.su yaptiklarinizi kime yapsaniz sizinle evlenirdi ama sevgiliniz onu bile yapmiyor.siz ayrilin adam en gec 6 ay icinde baskasiyla evlenmezse hic bisey bilmiyorum
Kimsenin bilmemesi gereken bişey mi biliyor bu adam senin hakkında?Lütfen .
Oncellikle o ceyizlerinizi hemen alin ve adami şutlayın.su yaptiklarinizi kime yapsaniz sizinle evlenirdi ama sevgiliniz onu bile yapmiyor.siz ayrilin adam en gec 6 ay icinde baskasiyla evlenmezse hic bisey bilmiyorum
ay allahım burda bir üye vardıadam evinde duran çeyizlerle bile başkasıyla evlenebilir.
böyle bir sevgili seneler evvel kuzenime musallat olmuştu. o da ev tutucam lafından adam evlenmek istiyor sanıp etrafındaki herkesten borç alıp adama vermişti.
adam 6 ay sonra memleketteki nişanlısını getirip düğün yapıp o anlattığı eve yerleşti.
Nasıl başka kredi mi????
ay allahım burda bir üye vardı
kız memur maaşı yetmeyip üstüne iğne oyası yapıp satıyordu
sevgilisi sandığı adam da bunu ev -eşya seçmesi için çağırıyordu
adam ertesi hafta evlenip o eve gelin getirmişti evlerden ırak
Ben muhafazakar bir ailede büyüdüm gezmeyi tozmayı bilmem bizde kız büyür evlenir Malesef.Kimsenin bilmemesi gereken bişey mi biliyor bu adam senin hakkında?
Sevgilisi ayrilmak icin herseyi yapiyor ama koni sahibi evlenmeye takmis durumda.su kadar seyden sonra evlenelim dese yok demezadam evinde duran çeyizlerle bile başkasıyla evlenebilir.
böyle bir sevgili seneler evvel kuzenime musallat olmuştu. o da ev tutucam lafından adam evlenmek istiyor sanıp etrafındaki herkesten borç alıp adama vermişti.
adam 6 ay sonra memleketteki nişanlısını getirip düğün yapıp o anlattığı eve yerleşti.
Nerden biliyorsunuz neden öyle konuşuyorsunuzSevgilisi ayrilmak icin herseyi yapiyor ama koni sahibi evlenmeye takmis durumda.su kadar seyden sonra evlenelim dese yok demez
Ben muhafazakar bir ailede büyüdüm gezmeyi tozmayı bilmem bizde kız büyür evlenir Malesef.
işte bunu önce senin kırman gerekiyorBen muhafazakar bir ailede büyüdüm gezmeyi tozmayı bilmem bizde kız büyür evlenir Malesef.
Birşeyden korkum yok onun bildiği gizli birseyim yok demek istedim. Anneme ayrıldık diyince üzülecek onu üzmek istemedim sadeceama anneniz ilişkinizi biliyor ? 7 sene de gezmeden tozmadan görüşülmez. bunun açığa çıkmasından mı korkuyorsunuz
Ben muhafazakar bir ailede büyüdüm gezmeyi tozmayı bilmem bizde kız büyür evlenir Malesef.
Teşekkür ederim ayrılacağım zaten sağolunMuhafazakar aileniz kumar bağımlısı birisi ile evlenmenizi ister mi peki ? Ailenizle durumu paylaşın kimse sizi onlardan çok düşünmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?