Evlenmek için kılını kıpırdatmayan sorumsuz sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar size anlatmadığım çekindiğim çok şey vardı . Bu şekilde çoğu kez paramı aldı ve hiç etti . Mesaj attım uzunca böyleyken böyle dedim sizin mesajlarınızla tek tek toplayıp bir mesaj oluşturdum . Saçmalama dedi herşey güzel olacak vs. İstemiyorum dedim sen aceleye getiriyorsun kendimi toplasam hayatımız süper olacak dedi bir geleceğimiz yok dedim . Sonra bende kendimide senide kandırıyorum zaten benimle bu bataklıkta mahvolma gibi şeyler söyledi hakkını helal et dedi . Pazartesi 4000 bin TL atacağını söyledi . Pazartesi eve gelip eşyalarımı alacağım anahtarı bırakacağım dedim . Eşyaları alıp yazlığa götüreceğim kendi evimdekileride. Uzun süre evlilik vs duymak istemiyorum. Görmek istemiyorum. Tamam dikkat et dedi . Her sıkıntında burdayım vs. Aileme şimdilik bir şey söyleme ben kendimi toplayınca açıklarım dedi . Engelledim . Bakalım zamanla ne olacak sağolun.

ay ne kötü insanlar var

ben yetişemedim ama en mantıklısını yapmışsınız. bu şekilde bir gelecek kurulmazdı zaten

Afedersin resmen seni kullanıyor. Biran önce o kredi cektigin borcun parasını almaya bak . Iddia oynamak yerine yatırım birikim yapabilirdi. Daha sana borcunu ödemiyor üstüne haciz vs gibi şeyler oluyor . Bu yönleri bile akılda çok kuşku yarattı. Ne paranı ver nede ilgini paranı işte önce ve geri çekil bakalım ne yapacak ne edecek gözlemle. Kendi paranı almak için gerekirse yalan şöyle ailem istedi borç harç fatura ne ağzına aklına gelirse yemeğini bile masraf etmemek için ne kadar güzel evden götürüyorsun adamın cebindeki para umrunda değil senin parana dadanmış.

Lütfen kendine bu kötülüğü yapma!
Bırak evlenmeyi,bir gn daha sevgili kalma.Adam seni banka gibi kullanıyor.Sevgi,aşk yalanlarıyla kendini kandırma.Emin ol çabana değecek,değerini bilecek biri çıkar karşına.

Ayrıldım yazdım mesajı yukarda

Bu iddia yüzünden komşum bir kızı varken dükkanı varken herseyini batırdı yuvasını yıktı. Yine iddiayı kumarı bırakmadı. Yol yakınken kaç bacımm

Öfff filtresiz dümdüz söylemem gerek kusuruma bakmayın, annesinin ''para biriktirse de evlendirsek sizi ehe'' kıvamında gevşekçe sizinle konuşmasına fena kuruldum. Buradan da anlaşıldığı üzere benim adam edemediğim bi evladım var, müsaitsen sen et; çünkü 7 senedir çekiyorsun senin gibi de hem çalışıp hem çabalayan bi kızı benim beceriksiz oğlum bulamaz demiş.
Sahi siz sırf 7 senemi verdim diye böyle basiretsiz bir adamla evlenmek konusunda kararlı mısınız?

Açıkçası biraz üzgünüm burnum sızlıyor
Üzgün hissetmeniz çok normal, ilişki kötü de olsa kötü şeyler de yaşansa ayrılık insana acı verir. Yasınızı tutun ama kararınızdan dönmeyin çünkü böyle bir insanla mutlu olmanız mümkün değil.

Değilim, ayrıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…