Evlenmek için kılını kıpırdatmayan sorumsuz sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim. Allah sizinde yardımcınız olsun Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın

Annemle konuştum dedi ki baban bana öyle asıktı ki evlendiğimizde afedersin donu yoktu ama beni aldı dedi. Suan çok şükür Gül gibi geçiniyoruz. İsteyen yapıyor
Yanlız annen de seni ateşe atıyor , annenin dediği adamların nesli tükendi onlar parasız ama namuslu adamlardı , sorun para değil ki görüştüğün adam sorumsuz ve kumarbaz ama sen onunla aynen devam edeceksin asla inanmıyorum ayrılacağına, Evlenince göreceksin ama ...

Annemle konuştum , uzak dur baban beni ne haldeyken aldı. İstedigi kadar borcu olsun seni sevseydi alırdı ayrıl hemen dedi. İddayı söylemedim. Oyaladıgını param yok dediğini söyledim .
Böyle yazsaydın ya sandım ki annen diyor ki evlen bişey olmaz

Teşekkür ederim. Allah sizinde yardımcınız olsun Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın
Güzel kardeşim benim, inşallah hakettiğin mutlu ve değerli hissettiğin bir hayatın olur bundan sonra

Bu forumda yazılan cvplar çok kıymetli inan, ben belki 10 senedir kah uzaktan kah yakından takipteyim, öyle konular gördü ki bu gözler... onlarca cvp yazılıp gözü açılması istenen ama sanki herkes onları kıskanıyor gb davranıp burnunun dikine giden üyeler... nerdeyse hepsinin bin pişman siz haklıymışsınız diyerek yeni konu açtığını da gördük. Bu forumda çok güzel bir kız kardeş dayanışması var, düşünki yüzlerce binlerce tecrübe ve deneyim konuşuyor, ben bile her konuya verilen cvplardan kendi payıma birer çıkarım yapmaya devam ediyorum, bazen diyorum ki hiç bu yönden düşünmemiştim.

Verilen cvplar sana sert ya da acımasız gelmiş olabilir ama inan öyle değil, biz seni tanımıyoruz ve anlatılanlara bakarak kimseyi kayırmadan objektif yorumlayabiliyoruz.

Ne demişler; tüm tecrübeleri kendimiz edinmek için çok kısa bir hayatımız var.

Kumar bağımlılığı bırakması en zor bağımlılıklardan. Değiştiririm sanıyorsanız üzülürsünüz

Sana borcunu ödemeyip kumar oynayan biri ile. O istese de evlenme zaten bence sen niye hevesli taraf görünüyorsun ki ? Evlenince o kadar yılın boşa gitmemiş olacak öyle mi düşünüyorsun acaba o yıllarını boşa harcamamis olmak için mutsuzluğa imza mi atacaksın

Yazık olmuş 7 seneniz heba olmuş.
neyse kendinize kötü bir kader yazmamak elinizde. Bu adamla devam ederseniz sürekli arkasını toplayan, borçlarını ödeyen siz olursunuz. Bir erkek her şeyden önce sorumluluk sahibi olacak.
bütün ipleri onun eline vermenizde yanlış. Bu çeyiz düzme olayını da hiç anlamıyorum. Tabak çanağın, elektroniğin, mobilyanın her yıl yenisi çıkıyor. Niye seneler öncesinden toplanır ki? 2 kere evlendim. Evlilik hazırlıklarım max 3 ay sürmüştür. Kenara altın, nakit birikseniz yeterli.
bende annemin lafını paylaşmak isterim
“Gelin ata binmiş ya nasip demiş.”
Yani hiçbir şeye %100 teslim olup güvenmemek lazım.
hakkınızda hayırlısını dilerim.

Yazik size kiymayin bu adamdan be koca olur ne baba... gencsiniz daha iyi huylu hesabi kitabi denk birini bulun. Soz yapmak filan oyle buyuk paralar degil... ama soz yapilabilmesi icin evlenilesi bi adam bulmalisiniz.

yazı dili her zaman biraz daha sert algılanıyor bir de. ses tonumuz vs gündemde olamayacağı için hemen yanlış anlamaya çok müsait.
malesef böyle konular açıp uyarılara rağmen hayatını mahveden o kadar çok kadın oldu ki burada, üzülüyoruz hakikaten.

Evet kesinlikle, kendi hayatından çekip almak ya da kolundan tutup kendine gel diye sarsmak istediğim çok üye oldu benim de, inşallah konu sahibi ne kadar değerli olduğunun farkına varır da kendini sıyırır bu durumdan

Adam idda oynuyo borcuna sadik degil evlenmeyede niyeti yok sen hala soz yapmak nekadar maliyetli olur diyorsun. Yapacagin sey ayrilmak idda =kumar boyle biriyle hayat gecmezzz

Hala söz diyorsunuz
Ömrünüzü kumar borcu ödeyerek geçirmeye niyetiniz var galiba

Benim kuzenim de nişanlısıyla ayrılmıştı. Parasını nakit ödemişler eşyaların eski nişanlıya. O da kartına yatırıp taksitle almış bazı şeyleri. Mağazada kalmış o eşyalar, ev tutulmamış daha vs. Ayrıldıktan bir süre sonra kuzenimin parasını verdiği şeyleri dahi mağazalardan teslim almış. Bazılarını ailesinin evine götürmüş, bazılarını evlenince kullanmış. Kuzenim mağazayı arayınca öğreniyor. Öyle saçma bir durumdu ki, kaç yıl önce alınmış beyaz eşyalar. O zamanki parasını ödese şu an hiçbir parça alınmaz o paralara, eşyaları bizimkilere geri verse olmaz kullanılmış sonuçta, şu anki değerini de beyefendi ödemek istemiyordu. Kaldı öyle.

size olan borcu ne kadar

Şimdiden bu şekilde sizi kandıran birisi evlenince daha çok üzer. Seviyor olabilirsiniz ama ilerde evin her sorumluluğunu sizin üstünüze yıkacak ve ömrünüz onun arkasını toplamakla geçecek. Mantığınızı devreye sokun, onunla olursa mutsuz olursunuz. Sorumluluk sahibi bir erkek olsa daha iyi. Sevgi yetmiyor bazen. Kendinizi düşünün en çok ve ayrılın.

Burada bu icerikle.cok konu var.lutfen akillica bakin olaylara ve birakin bu adamı
Ayrica ne aldiysaniz kendi evinizde biriktirin adam sorumsuz ve kumar bagimlisi olma yolunda ilerliyor
Siz ne yaparsaniz yapin evlenseniz bile ömrünüz arkasini toplamakla geçecek lütfen 7 sene emek verdim diye değil daha nereye kadar cekebilirim, ugrasabilirim.diye dusunerek hareket edin

Okulunu bitirir bitirmez çeyizle uğraşacağına markalı ayakkabılara harcasaydın paranı. Yazın ailenle bir tatil yapsaydın. Ara ara kenara altın atsaydın daha mantıklıymış. Nişan olmadan çeyiz neden yapılır anlamıyorum.
Bu işler zorla olmaz. Taraflardan birinin diğerinden aşırı istekli olması hep sorun çıkarır. Keşke siz de ağırdan alsaydınız. Bu arada kazandığınızın tadını çıkarırdınız.

Borcunu ödemek yerine sizden aldığı parayla iddia oynayan adamdan koca falan olmaz. Ömür boyu çalışıp biri iki edemezsiniz, kazandıklarınızla kumar borcu öder durursunuz. Yol yakınken ayrılın önünüze bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…