- 17 Aralık 2020
- 3
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi pinklady876
-
Ahahaha cok güldürdünüz beni :)Valla ideal yaş bilmem ama anneannem hep 25 i 25 gün geçirceniz der (4 büyük kuzeniz tek uyan bir tanesi kalan hepimiz 20-22 de evlendik) onu dinleyen tek kuzenim hepimizden mutlu hepimizden zengin
Arkadaşlar merhaba,
daha önce açılmış konuları okudum; bazı arkadaşlar yaşlarını belirtip evlilik için geç kalıp kalmadıklarını soruyorlardı. Ben konuyu biraz daha geniş bir pencereden ele almak istedim.
Özellikle; uzun ilişkisi olan, evliliği tecrübe etmiş kişilerin deneyimleriyle yardımcı olacağına inanıyorum. Sizce evlenmek için ideal yaş var mıdır? Böyle bir kavramın kullanılması doğru mu? Yoksa ideal yaş sizin hazır hissettiğiniz an mıdır?...
Bu sorular kafamı çok kurcalıyor. Sohbete katılan kadınlara şimdiden teşekkürler... iyi akşamlar.
Erkekleri bilmem ama kadınların meslek sahibi olduktan sonraki ve o saflığı attıkları yaş bence tabi 30 üstüArkadaşlar merhaba,
daha önce açılmış konuları okudum; bazı arkadaşlar yaşlarını belirtip evlilik için geç kalıp kalmadıklarını soruyorlardı. Ben konuyu biraz daha geniş bir pencereden ele almak istedim.
Özellikle; uzun ilişkisi olan, evliliği tecrübe etmiş kişilerin deneyimleriyle yardımcı olacağına inanıyorum. Sizce evlenmek için ideal yaş var mıdır? Böyle bir kavramın kullanılması doğru mu? Yoksa ideal yaş sizin hazır hissettiğiniz an mıdır?...
Bu sorular kafamı çok kurcalıyor. Sohbete katılan kadınlara şimdiden teşekkürler... iyi akşamlar.
Bence ideal yaş diye bişey var o da insanın kendini hazır hissettiği yaş ama bunun sınırı 25+ bence insan kendini tam anlamıyla ozaman tanıyo çünküArkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?