• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmek için abla abi bekleyenler fikir istiyorum :(

musmutlu0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
11
8
88
30
Selam kizlar. 15 aydir bir iliskim var evlilik teklifimi aldim. Ailesiyle tanistim. Benimde annem onun biliyor. Benden 6 yas buyuk bir ablam var 28 yasinda ondan once biseyler yapmak istemedim. Erkek arkadasimin arkadasiyla ablami tanistirdik kismet iste anlastilar nisanlandilar 26 martta evleniyolar. Bizim erkek arkadasimla planimiz hep eylul gibi en gec evlenmekti. Ama evdeki hesap carsiya uymuyor. 6 haziranda ramazan basliyomus bu yil. Soz nisan bir arada yapicam Mayis gibi sözlensem ablamdan hemen sonra olmus olucak uygun olur mu sizce? Ramazandan sonrasina kalirsada nisandan 2 ay sonra evlenmem gerekicek oda imkansiz gibi bisey. Cok takinti yaptim bu konuyu uygun zaman nedir sizce

Allah ne zaman neyi kime nasip etmişse o olur..
Zamana çok takılmayın size ney ne zaman uygunsa onu yapın ..

Nişandan 2.5 ay sonra evlendim her şey de yetişti şükür. Alışverişe başlamak için ilan beklemek zorunda değilsiniz ki. Nişan zaten bir formalite. Gidin gelinlikçileri gezin karar verin. Dikilecekse zaten aşağı yukarı 3 ay sürecek. Çalışıyorsanız bu arada çeyiz kısmını da hallerin bitti gitti. Ben istemeden düğüne her şeyi 5 ayda hallettim. Allah sağlık sıhhat versin yeter ki, hepsi oluyor.

Şöyle bir örnek verim . Bir tanıdım 3 kız kardeşti yaşları 30 - 26 - 22
3 ü de aynı yıl nişanlandılar ve evlediler :KK70: :KK70:
Hakkınızda hayırlısı

Biz de 1,5 ay önce nişanlandık
Temmuz ayında evleneceğiz.
Nişanlımın abisi var (Aralarında 1 yaş var ). Önce ben evleneceğim diye tutturdu, fakat daha hiç bir şeyi belli değildi.
Ve nişanlımda bende beklemek istemedik, beklemedik.
Kısmet işi bu işler.
Senin mevzuna gelince 2 ay kısa bir süre bişeyler yapabilmek için, evet.
Ama eğer bir hazırlığın varsa, para da varsa herşey hallolur bence :KK22:

benim büyük ablamın nişanından 2 gün sonra küçük ablamın düğünü olmuştu siz de öyle yapabilirsiniz hem nişana gelenler düğüne de katılmış olurlar

Nişandan 2.5 ay sonra evlendim her şey de yetişti şükür. Alışverişe başlamak için ilan beklemek zorunda değilsiniz ki. Nişan zaten bir formalite. Gidin gelinlikçileri gezin karar verin. Dikilecekse zaten aşağı yukarı 3 ay sürecek. Çalışıyorsanız bu arada çeyiz kısmını da hallerin bitti gitti. Ben istemeden düğüne her şeyi 5 ayda hallettim. Allah sağlık sıhhat versin yeter ki, hepsi oluyor.

Back