Evlenmek doğru karar mı?

kismethanim93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
5
0
1
Kızlar merhaba herkes. Ben 30 yaşındayım özel sektörde çalışıyorum. Aynı yerde 5 yıldır çalıştığım bu sebeple biraz da yakından tanıdığım biri benimle görüşmek istediğini söyledi kabul ettim. İlk izlenimlerim çok olumluydu 5 ay sonra evlilik yoluna girdik ve Nişanlandık. Ben daha önce hep platonik aşık oldum. İlişkim olmadı hiç. Şimdi nişanlım çok ilgili, bana çok değer veriyor. Gözümün içine bakıyor. Evlilik için gün sayıyor çok mutlu. Bende onu seviyorum saygı duyuyorum ancak aşık değilim. Ki aklımda asla başka biri de yok. İçimde kalan bir şeyler de yok. platonik olarak aşık olduğum birine karşı hissettiğim o heyecanım nişanlıma karşı yok sadece . Evlenince mutlu olamazsam diye korkuyorum ama bu heyecanın sadece ulaşamadığım birine hissedeceğimi de biliyorum. Kafam çok karışık

Hislerinizden emin değilseniz , nişanlılık sürecinizi biraz uzatın ; evlenmek için acele etmeyin.

Evet bu heyecanı ulaştığın birine hissedemiceksin.
Bu tuaf bir bağımlılık gibi bişey, hastalıkta diyebiliriz.
Melankoli bağımlılığı gibi ve çok özgüvensiz bir durum.
Çevremde bu şekilde olanlar evliliği yönetmeye yönetiyolar çünkü platonik olucak birisini buldukları ve başka birinde odaklı oldukları için akılları evliliğin sorunlarında uzun uzun boğulmuyor.
Ama kimse bunu haketmez.
O yüzden bunun nedeni araştırıp çözüm bulun.

Ne yaptınız acaba merak ettim ? Şu an nasıl hissediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…