kendimin neden ilişki yaşamadığını anladım ben bir insanı tanıdığım an kafamda bütün olasıkları düşünüp bu sorunları önceden görüp hiç başlamıyorum böyle şeylere
Ilişki yüzyüze olmalı diyorum sayın meslektaşım sinifcilarin tayini imkansız gibi birşey artık bence siz biliyorsunuz ne yapacaginizi ama cesaretiniz yok gibi geldi bana zor bir durum ama şartlar görünen belli
Sizin gerçekten güzel bir ornekmis hayirr ben mesleğimi tabiki de yapacağım aslında evlenebilirizde ama sadece yazın ve onbeş tatilde gorusebilecegiz hafta sonum bile yok ilk yılım olacağı için haftasonu hep seminerlerim olacak onun isleride yoğun sizin ilişkinize gerçekten imrendim ben uzaktan yapamıyorum demek ki pek yan yanayken kuzu gibiyim uzakta en ufak şeyler bile büyüyor gözümde
Zaten anladigim kadariyla sizde benim gibi yogun olacaksınız. Yeni bir yer oraya alisma, tanima, keşfetme evresi derken belki de bu sürece alisacaksiniz. Cok gözünüzde büyütmeyin. Bazen mesaj atmayi bile unutuyordum. Simdi 1 yildir evliyiz hep bir arada olmak benim için değişik geliyor. Bir arada olsaydik bu kadar uzun ve böyle güzel bir iliskimiz olmayabilirdi. O yüzden dert ettiklerinize gün gelir şükredersiniz. Kendinizi bos yere üzmeyin.
kendimin neden ilişki yaşamadığını anladım ben bir insanı tanıdığım an kafamda bütün olasıkları düşünüp bu sorunları önceden görüp hiç başlamıyorum böyle şeylere
İşte bende o ssonradan dank ediyor ilk basta ki o delicesine tanıma istegii vakit geçirme istegii yüzünden ilişki başlıyor sonra bir şeyler yolunda gitmeyince ben de mantık devreye giriyor sizin gibi ollabilseymisim keşke
Ilişki yüzyüze olmalı diyorum sayın meslektaşım sinifcilarin tayini imkansız gibi birşey artık bence siz biliyorsunuz ne yapacaginizi ama cesaretiniz yok gibi geldi bana zor bir durum ama şartlar görünen belli
Oluyor hocam ya kimse kimseyi uzaktan iyi tanıyamaz öncelikle ve tayin işleri artık çok zor heryer doldu siz kendi yolunuza o kendi yoluna baksın Allah 'ın selameti üzerinize olsun son karar sizindir yine tabiki bizimki sadece fikir