Dümdüz böyle söyleseniz sıkıntı yok. Üslubunuzda dalga geçişinizde aşağılama şeklinizde sıkıntı var.Sizinle evlenmez hanımefendi
Daha ne sekılde net olabılırız size
Takıntılı mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dümdüz böyle söyleseniz sıkıntı yok. Üslubunuzda dalga geçişinizde aşağılama şeklinizde sıkıntı var.Sizinle evlenmez hanımefendi
Daha ne sekılde net olabılırız size
Takıntılı mısınız?
Recep ivedikten bir söz geldi aklımaAblasının sağlık sorunu var. Ameliyat olması gerekiyor. Ve onunla bir yıl ilgilenilmesi lazım. Anne baba ayrı. Baba da kızla ilgileneceği için bu tarz düğün dernek işlerine bakamıyorlar gibi geldi bana
Haklısınız belki yüz yüze bildiğim biri sonradan uzağa düşmüş olsaydı daha farklı olurdu. Sanırım beni iyi büyülemiş. Çünkü mantığımı kullanamaz hale geldim.Günümüz dünyasında erkeklerin 30 yaşından önce olgunlaştıklarini pek düşünmüyorum.
Ben yaş farkıniza takilmadim bu arada.
Mesela yaşlar 35 31 olsa veya 45 41 gibi olsa cok daha farklı olurdu.
Ancak şu yüzyılda 25 yaşında bir erkek hayatındaki pek çok şeyi oturtamamış oluyor ne istediğine net karar veremiyor malesef bu yüzden baştan yanlış bir seçim olmuş.
Uzak mesafe ilişkisi bende yaşadım ve çok pişman oldum.
Çünkü insan tanidığını sanıyor ama maalesef taniyamiyor.
Karşınızdaki insan kötü manasinda söylemiyorum bunu hayatın doğallığı içinde zaman geçirmeyince ortak zevkler nedir vs anlayamıyor bile insan.
Kendiniz söylediniz 4-5 kez görüştük diye.
Ha ha yaşım var ama ilişki konusunda safım.Recep ivedikten bir söz geldi aklıma
Ahh yavrumm kaç yaşındasın kızım sen
Beni de oyaladı böyle sorunlu(!) biri bu erkekler sonunda evlenmiyor kesin bilgiHa ha yaşım var ama ilişki konusunda safım.
Evlenmek isteyeninde ayrılmak isteyenin de bahanesi olmaz. Duramadığınız şey eğer sex ise nikahınız olmadığı için ruhsal bir huzursuzluk yaşıyorsunuzdır. Size tavsiyem bahanelerde sizi bekleteni değil çareler ile sizi le yaşamak isteyeni hayatınıza alın. Sonra doya doya sevişinArkadaşlar benim bir derdim var. 1 senelik uzaktan sevgilim var. 4 5 kez buluştuk. İnternetten tanıştık. O memur ben de memurum. Ancak ben 29 o 25 yaş. Neyse yaş sorun değil. Esas sorun şu. Biz evlilik üzerine başladık ilişkiye ve bir bir buçuk yıl sonrada evleniriz diye düşünmüştük. Ancak onun ailevi sağlık prob. Var. Ve evlilik yakın zamanda görünmüyor. Biz de artık duramıyoruz. Yani ben değerlerime aykırı iş yapmak istemiyorum ama nefis bazen beni de çok zorluyor. Anlayacağınız hem evlenemiyoruz hem duramıyoruz. Ben bu durum bana uymadığı için çok ayrılmaya çalıştım ama her defasında geri döndüm yapamadım onsuz. Ama içim de böyle huzursuz. Ben napıcam akıl verin.
Arkadaşlar yargılamadan fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Sonuna kadar haklısınız.Evlenmek isteyeninde ayrılmak isteyenin de bahanesi olmaz. Duramadığınız şey eğer sex ise nikahınız olmadığı için ruhsal bir huzursuzluk yaşıyorsunuzdır. Size tavsiyem bahanelerde sizi bekleteni değil çareler ile sizi le yaşamak isteyeni hayatınıza alın.
Sanki ben onu evliliğe ikna etmeye çalışıtorum gibi görünüyor ama aslında en başı öyle değil. Biz tanıştığımızda ben evlilik istediğimi söyledim sevgiliik gezme tozma bu işleri uzatmak istemem dedim. O da kabul etti. Beni evliliğe ikna etti. Ailelerimize söyledik 6 ay sonra. Zaten bundan sonra değişti. Sanki ben evlenmek için zorluyormuşum gibi oldu. Halbuki işin en başı öyle değil. E o süreöten sonra zaten sevgi var aramızda kolayca söküp atamadım. Bir sene geçmiş oldu ama artık çok rahatsız olduğum için engelledim25 yaşında evlenmek istememesi normal çok genç daha. 2,3 yıl sonra düşünüyor belki evliliği. Siz ise hemen istiyorsunuz üstelik hiç tanımadan etmeden. Evlenip cicim ayları geçince çok pişman olursunuz.
Bence ayrılın ve kendi şehrinizden birini bulun
Değerlerime ters düşmeyeyim diye sırf sevişmek için evlenmek nasıl bir handikap ya. Ve hormon coşması yüzünden bir anda kaynana elti görümce sahibi olmak ah ahh coğrafyamız
duramıyoruz derken ? ne açıdan anlamadımArkadaşlar benim bir derdim var. 1 senelik uzaktan sevgilim var. 4 5 kez buluştuk. İnternetten tanıştık. O memur ben de memurum. Ancak ben 29 o 25 yaş. Neyse yaş sorun değil. Esas sorun şu. Biz evlilik üzerine başladık ilişkiye ve bir bir buçuk yıl sonrada evleniriz diye düşünmüştük. Ancak onun ailevi sağlık prob. Var. Ve evlilik yakın zamanda görünmüyor. Biz de artık duramıyoruz. Yani ben değerlerime aykırı iş yapmak istemiyorum ama nefis bazen beni de çok zorluyor. Anlayacağınız hem evlenemiyoruz hem duramıyoruz. Ben bu durum bana uymadığı için çok ayrılmaya çalıştım ama her defasında geri döndüm yapamadım onsuz. Ama içim de böyle huzursuz. Ben napıcam akıl verin.
ayrıca 4-5 kez bulusup evlılıge karar mı verılır yahu.Arkadaşlar benim bir derdim var. 1 senelik uzaktan sevgilim var. 4 5 kez buluştuk. İnternetten tanıştık. O memur ben de memurum. Ancak ben 29 o 25 yaş. Neyse yaş sorun değil. Esas sorun şu. Biz evlilik üzerine başladık ilişkiye ve bir bir buçuk yıl sonrada evleniriz diye düşünmüştük. Ancak onun ailevi sağlık prob. Var. Ve evlilik yakın zamanda görünmüyor. Biz de artık duramıyoruz. Yani ben değerlerime aykırı iş yapmak istemiyorum ama nefis bazen beni de çok zorluyor. Anlayacağınız hem evlenemiyoruz hem duramıyoruz. Ben bu durum bana uymadığı için çok ayrılmaya çalıştım ama her defasında geri döndüm yapamadım onsuz. Ama içim de böyle huzursuz. Ben napıcam akıl verin.
Arkadaşlar benim bir derdim var. 1 senelik uzaktan sevgilim var. 4 5 kez buluştuk. İnternetten tanıştık. O memur ben de memurum. Ancak ben 29 o 25 yaş. Neyse yaş sorun değil. Esas sorun şu. Biz evlilik üzerine başladık ilişkiye ve bir bir buçuk yıl sonrada evleniriz diye düşünmüştük. Ancak onun ailevi sağlık prob. Var. Ve evlilik yakın zamanda görünmüyor. Biz de artık duramıyoruz. Yani ben değerlerime aykırı iş yapmak istemiyorum ama nefis bazen beni de çok zorluyor. Anlayacağınız hem evlenemiyoruz hem duramıyoruz. Ben bu durum bana uymadığı için çok ayrılmaya çalıştım ama her defasında geri döndüm yapamadım onsuz. Ama içim de böyle huzursuz. Ben napıcam akıl verin.