- Emoji Skoru
- 120.552
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O çok rahat evleniriz ki diyor ne olmuş sanki yazın beraberiz evli olduğumuz için sürekli sen gelirsin ben gelirim ailende bı şey demicek artık idare ederiz diyor ama ben görmek sarılmak dokunmak istyorum dokunamicaksam bekarda kalırım evliliğin amacı beraber yaşamak değil mi burda bizde catisiyoruz sen beni istemyosun o zmaan cesaretin yok o zmaan diyor beni suçluyor sizce suclumuyum
Karşımdaki insanı seviyorsam evet. Yoksa hayır.Ben 25 o 30 yaşında siz olsaydınız gerebilir misiniz ?
Arkadaslari sayesinde is yapiyorsa yarin arkadaslari kuserse ne olur? Ailesi tamamen ona bagliysa siz mi gecindireceksiniz cocuklarinizi? Boyle evlenmeden once aklimiza gelmeyen bir suru soru var. evlilikte bagimlilik sadece kift arasinda olmali ucuncu sahislar girince araya zor olur. Tamamen kendinize donuk olun demiyorum zaten insanlar sosyal canlilardir zaten. olcun tartin karkari verecek sizsinizİşte siz onun için işi birakmisiniz ama benim sevgilim benim için işini birakamaz ailesine bakiyorr ve esnaf oranın halkı arkadaşları sayesinde para kazanıyor başka yerde dikiş tutturamaz ve o bir erkek bende gel işi bırak benim yanımada diyemem ondan da bekleyemem böyle bir şey bende gidemem benim de mesleğim bu ki memur olup ben özelde calisaam sizin giibi bırakır onun yanına giderdim ama bizde durumlar ters biraz
Sizin ailenizden çekinmenizi anlarım ama o neyi bahane ederek gelmedi sizin yanınıza? Adam aşkın, tutkunun en yoğun olduğu zamanlarda bile size vakit ayırıp gelmemiş. Maddi sıkıntısı yok, malum erkekler daha özgür bırakılıyor aile tarafındanda eeee o zaman?O çok rahat evleniriz ki diyor ne olmuş sanki yazın beraberiz evli olduğumuz için sürekli sen gelirsin ben gelirim ailende bı şey demicek artık idare ederiz diyor ama ben görmek sarılmak dokunmak istyorum dokunamicaksam bekarda kalırım evliliğin amacı beraber yaşamak değil mi burda bizde catisiyoruz sen beni istemyosun o zmaan cesaretin yok o zmaan diyor beni suçluyor sizce suclumuyum
O sürekli gelmek istiyordu ben hem sınava hazırlanıyordum hemde ailem tutucu biraz öyle alayım basımı bı arkadaşlarla geziyim olayı yok evden çıkarken annem sorar nereye gidiyorsun diye hava kararmaya başlayınca arar nerde kaldın diyee bize kalan vakit beş altı saat bı şey onca yolu gelmesini de ben pek istemedimKarşımdaki insanı seviyorsam evet. Yoksa hayır.
Yalniz koronadan önce yıl da 2 kere görüşülecek bir ortam yoktu ülkede. Bu biraz az geldi bana.
Eşimle ben birer çocuklu olarak tanıştık ve her hafta sonu görüştük. (Eşim geldi her seferinde) Insan başka türlü karşısındaki tanıyamaz bir hayali sever diye düşünüyorum.
Hayır benim evden çıkmam zor oluyor ailem tutucu biraz rahat rahat gorusemezdik o hep gelmek istiyordu ondan yana bı sorunumuz olmadı hiç ben okadasr yolu beş altı saat için gelmesini istemyodumm bulusuncada tam kafam rahat olmuyo şimdi annemmi arayacak babammi arayacak filan diyeEsnaf adam tükkanı (bilerek yazdım ) emanet edip kızın yanına gidemez tabii ki.
Ben istemedim o hep gelmek istedi ailem tutucu biraz rahat kafayla gorusemezdik üç dört saat içinde onca yolu tepsin istemedim pekNiye o kadar az görüştünüz? Muhtemelen iyi tanımıyorsunuz onu. Adam bi tarafını kaldırıp yanınıza gelememiş bile.
Görev yaptığınız ile gelseydi. Hem daha rahat görüşürdünüz.Ben istemedim o hep gelmek istedi ailem tutucu biraz rahat kafayla gorusemezdik üç dört saat içinde onca yolu tepsin istemedim pek
kusura bakmayın ama bu bahanelerle içinizi rahatlatmaya çalışıyosunuz.siz de farkındasınız bunun sonunun olmadığının.onun da işine gelmiş işte.sizin bir ilişkiniz yok şu anda eğer dışarıdan gözle bakarsanız olaya, her gün konuşmak alışkanlık yapmış sanal alem arkadaşlığınız var sadece.anlattıklarınıza bakılırsa uyumlu da değilsiniz zaten.giden zaman geri gelmez, kendi hayatınızı daha fazla heba etmeyin gün gelir çok pişman olursunuz.Hayır benim evden çıkmam zor oluyor ailem tutucu biraz rahat rahat gorusemezdik o hep gelmek istiyordu ondan yana bı sorunumuz olmadı hiç ben okadasr yolu beş altı saat için gelmesini istemyodumm bulusuncada tam kafam rahat olmuyo şimdi annemmi arayacak babammi arayacak filan diye
Asla kadrolu işinizi bırakıp bi adamın peşinden gitmeyin bütün msjlari okumadım böyle bir düşünceniz var mi onu da bilmiyorum ama çok pişman olabilirsinizelimde devlette çalışma fırsatı varken devleti tercih ederim atanamamis olsma tabikide özelde çalışırdım .işte çok bir zaman geçirmedim tanistikk bir anda kalbim ısındı benim ve ben zor seven biriyim sevgili olduk bir ay işte her gün konuştuk buluştuk sonra ben mezun oldum gitmem gerekti sınava hazirlanma sürecim başladı o geldi iki üç kere ben gittim iki kere telefondan görüntülü hep konuştuk ettik birazda kader izin vermedi biribirimizi yakından tanımaya diyeyim ve vermicek gibi duruyor işte buna üzülüyorum
Valla onlar bile olmuyor canımKim ne derse desin Uzaktan ders olur uzakran eğitim olur ama UZAKTAN İLİŞKİ olmaz. Millet burnun dibindekinin türlü türlü huylarını hergğn fark ediyor. Sizin ki boşa çaba.
Hhahaha doğruu :)Valla onlar bile olmuyor canım![]()