• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden uzaktan ilişki

uzaktan sevgili mi olunurmuş? yahu dünyada milyar erkek varken nedir bu çile? yapmayın, etmeyin.
[/QUOyakinimda dibimde çok erkek oldu ama kalp sadece birini atıyor işte keşke uzak olunmasa ama yanındakilere de kalbim isinmadi onlarınki de bana isinmadi hal böyle olunca kalbin isindigi insnain peşinden gidiyor insan işte bu ne kadar böyle gider meselesi kafamı kurcaliyor

bir kaç kez yüz yüze görüşerek bir ilişki yürütmek imkansızdır. @UfuruktenPrenses 'in verdiği örnek gibi çokça bilinmesi gereken örnekler var. bu yüzden birlikte tatile gidin vs. önerileri yapılır. birlikte çok vakit geçirmek gerekir bunu öğrenebilesin.

biz aynı şehirdeyiz. bazen yurtdışına seyahat etmem gerekiyor ya da onun. iki haftalık bir seyahatte bile "böyle yürütemiyorum. çok zor" moduna giriyorum. 2 sene güzel sabretmişsiniz.

bir çözüm bulmalısınız
Çok haklısınız artık bu duyguyu buram buram yaşamaya başladım ama sevdiğim ve istediğim insan karşıma çıkmış sırf şu meseleden dolayı ayrılmak biraz koyuyor ama ayrilmayincada bir çözüm yok basindan böyle geçen biri var mıdır ya da ne yapmıştır diye merakettim

Boyle konuştuğunuz göre aranızda evlilik muhabbetleri oluyor sanirim. O esnafsa ,evet baska yerde yapamaz,çevre ortam oradadır ama siz neden bu kadar peşin konuşuyorsunuz anlamadim?
Memurluk olayını tam bilmiyorum siz devlet te mi öğretmendiniz? Özel de çalışırsınız olmuyor mu? Sonra devlete geçemez mısınız?
Bir de bunu siz evlilik muhabbeti ettiniz diye söylüyorum yoksa bu sekilde bi iliski de evlilik düşünmezdim herhalde ben🙄 sanal ilişki olmus resmen yani kusura bakmayın el ele tutuşmadan birlikte film izlemeden,topluma karismadan,ne bileyim birlikte gülüp ağlamadan nasıl tanıyacaksınız birbirinizi🙄

Yilda 2 defa bulusmussunuz. Bu adamin "çabasini" gösteriyor zaten. 1850de yasamiyoruz. Uçak var, otobus var. Istese daima yanina gelir. Arada 1-2 gün tatil alir, yine gelirdi.

Adamda çaba sifir. Hali ile sendede o çaba yok. Bu iliski böyle yürümez, evlilik hiç yürümez. Uzaktan iliski olur fakat çok fedakarliklar ile, zorluklara. Bu adam belli ki degmez. Sende bunu bildigin için konu açtin.

Yasadiginiz artik iliski bile degil, aliskanlik. Birbirinizi görmüyorsunuz, sarilip öpmüyorsunuz. Bunlar ihtiyaçtir. Bir iliskiyi ayakta tutandir. Fazla zaman kaybetmeden bu iliskiyi bitir bence.

Biz 8 sene yurtdışı Türkiye arası görüşmeye çalıştık. Tamam özlem bazen dayanilmaz oluyor. En mutlu ya da en üzüntülü anlarinda yaninizda olamiyor da geleceğiniz cok daha önemli. Sakın atandiginiz yere gitmemezlik yapmayinda. Sizin gitmeniz onun yanina mümkün neden olmasin. 2 gün haftalik izniniz var uçağa atlayin hafta sonlari onun yanindasiniz bence o da o sekilde yani biz 1 gün için bile 7 saatlik yurtdisi yolculugu yapan insanlardik. Gorusmenizin ya da sevginizin önüne mesafeler engel degil ve mesafeler geleceginizin önüne de engel olmasin. Ha gerci sevgiliniz mesleginizin önündeyse tabiki hiç gitmeyin.
Sizin gerçekten güzel bir ornekmis hayirr ben mesleğimi tabiki de yapacağım aslında evlenebilirizde ama sadece yazın ve onbeş tatilde gorusebilecegiz hafta sonum bile yok ilk yılım olacağı için haftasonu hep seminerlerim olacak onun isleride yoğun sizin ilişkinize gerçekten imrendim ben uzaktan yapamıyorum demek ki pek yan yanayken kuzu gibiyim uzakta en ufak şeyler bile büyüyor gözümde

Siz 2 yılda 4 kere görüştüğünüz Adamı özleyedurun o orda gününü gün etsin. Erkeklere güven olmaz bu ilişki değil zaten siz telefon flörtü yapıyorsunuz. Nasıl aklın alıyor 4 kere gördüğün adamı eş diye evine koymaya hayret verici.

Boyle konuştuğunuz göre aranızda evlilik muhabbetleri oluyor sanirim. O esnafsa ,evet baska yerde yapamaz,çevre ortam oradadır ama siz neden bu kadar peşin konuşuyorsunuz anlamadim?
Memurluk olayını tam bilmiyorum siz devlet te mi öğretmendiniz? Özel de çalışırsınız olmuyor mu? Sonra devlete geçemez mısınız?
Bir de bunu siz evlilik muhabbeti ettiniz diye söylüyorum yoksa bu sekilde bi iliski de evlilik düşünmezdim herhalde ben🙄 sanal ilişki olmus resmen yani kusura bakmayın el ele tutuşmadan birlikte film izlemeden,topluma karismadan,ne bileyim birlikte gülüp ağlamadan nasıl tanıyacaksınız birbirinizi🙄
elimde devlette çalışma fırsatı varken devleti tercih ederim atanamamis olsma tabikide özelde çalışırdım .işte çok bir zaman geçirmedim tanistikk bir anda kalbim ısındı benim ve ben zor seven biriyim sevgili olduk bir ay işte her gün konuştuk buluştuk sonra ben mezun oldum gitmem gerekti sınava hazirlanma sürecim başladı o geldi iki üç kere ben gittim iki kere telefondan görüntülü hep konuştuk ettik birazda kader izin vermedi biribirimizi yakından tanımaya diyeyim ve vermicek gibi duruyor işte buna üzülüyorum

elimde devlette çalışma fırsatı varken devleti tercih ederim atanamamis olsma tabikide özelde çalışırdım .işte çok bir zaman geçirmedim tanistikk bir anda kalbim ısındı benim ve ben zor seven biriyim sevgili olduk bir ay işte her gün konuştuk buluştuk sonra ben mezun oldum gitmem gerekti sınava hazirlanma sürecim başladı o geldi iki üç kere ben gittim iki kere telefondan görüntülü hep konuştuk ettik birazda kader izin vermedi biribirimizi yakından tanımaya diyeyim ve vermicek gibi duruyor işte buna üzülüyorum
Anladım,peki sana ne diyor evlenmek mi istiyor?

Çok haklısınız artık bu duyguyu buram buram yaşamaya başladım ama sevdiğim ve istediğim insan karşıma çıkmış sırf şu meseleden dolayı ayrılmak biraz koyuyor ama ayrilmayincada bir çözüm yok basindan böyle geçen biri var mıdır ya da ne yapmıştır diye merakettim
Bence sizinle olmak isteyen biri sizinle daha sik gorusmek icin ugrasmali. Esim memur 1 yil boyunca sevgili oldugumuz donemde aramizda 500 km var en az ayda bir gorusurduk y’a ben ya o gelirdi. Evlenince benim oldugum sehire gelemedi bende isimi biraktim onun tahini ciktigi yere gittim 3 yil surdu. Simdi benim pas ailemin oldugu buyudugum yerdeyiz. Fedakarlik isteyen bir sey iliski oyle cok isim varlarla olmuyor.

Arkadasım atandı doğuya ama 2 sene çalışıp eş durumundan tayini çıktı geçen sene..

Siz 2 yılda 4 kere görüştüğünüz Adamı özleyedurun o orda gününü gün etsin. Erkeklere güven olmaz bu ilişki değil zaten siz telefon flörtü yapıyorsunuz. Nasıl aklın alıyor 4 kere gördüğün adamı eş diye evine koymaya hayret verici.
Benim kocam benim sevgilim öyle şeyler yapmaz diyen biri değilim her zaman bir ihtimal vardır ama gördüğüm bildiğim kadarıyla bir şeyini görmedim şifrelerini ben istemeden bana vermiştir her zmaan beni ara görüntülü ara demiştir aradığımda hiçbir zaman telefonu acmamazlik yapmamıştır ki benim çok yapmisligim var iş yerinin kamera şifresini kendi verdi ben istemedim aç bak aklında kalmasın bı şey diye yani bana fırsat bırakmadan o elinden geleni yapyodu o güveni kendi olustrmaya calisiyodu o çabasını farkedyodum yuruduyse iki yıl uzaktan onun sayesinde yürüdü bende yurutmeye çalıştım ama böyle kaç sene sürer ki artık çocuk değiliz okul yok meslekte var neden bekleyelim neden uzakta kalalimi düşünmeye başladım işin içinden çıkamıyorum

Yilda 2 defa bulusmussunuz. Bu adamin "çabasini" gösteriyor zaten. 1850de yasamiyoruz. Uçak var, otobus var. Istese daima yanina gelir. Arada 1-2 gün tatil alir, yine gelirdi.

Adamda çaba sifir. Hali ile sendede o çaba yok. Bu iliski böyle yürümez, evlilik hiç yürümez. Uzaktan iliski olur fakat çok fedakarliklar ile, zorluklara. Bu adam belli ki degmez. Sende bunu bildigin için konu açtin.

Yasadiginiz artik iliski bile degil, aliskanlik. Birbirinizi görmüyorsunuz, sarilip öpmüyorsunuz. Bunlar ihtiyaçtir. Bir iliskiyi ayakta tutandir. Fazla zaman kaybetmeden bu iliskiyi bitir bence.
Haklısınız yorumunuz için tesekkurederimh

İnsnlar ilk aşamada yüzyüze uzunca bir süre görüşür sonra şartlardan dolayı ayrı düşerler ama siz tam olarak bı ilişki de yasamamissiniz ki. Kimse kendinden taviz veremiycekse ayrilmaktan başka çare gorunmuyor

Hiçbir şart altında aynı anda aynı yerde çalışamıyorsanız ve bu kişiyle evlenmek istiyorsanız ikinizden birinin şu anki işini bırakıp diğerinin yanına gitmesi gerek. Sizin için kadrolu işinizi bırakmaya değer mi onu bilemem ama.
Değmez ben işimi bırakmam o da birakamaz yolun sonu belli az çok

Arada ki ortak sevgi ne peki vazgecememe durumu nedir peki ?
Alışkanlık bagımlılık vs vs
Sevgili olmak birlikte zaman geçirmeyi kapsar bana göre birlikte zaman geçirmediğim adam hayalidir benım için

o kadar rüya görüyorum ki onlardan farkı yok

Back