Evlenmeden uzaktan ilişki

Niye o kadar az görüştünüz? Muhtemelen iyi tanımıyorsunuz onu. Adam bi tarafını kaldırıp yanınıza gelememiş bile.

aynı şekilde yılda 1 kez görüştüğüm karşı tarafın hiç çabalamadığı bir ilişkim vardı. ben de evlilik hayali kuruyordum yalan yok. buraya konu açtığımda insanların bana senin bir ilişkin yok ki ortada demesi canımı yakmıştı. hatta biri demişti ki ayrılmak isteyin muhtemelen hemen tamam diyecektir. gerçekten öyle oldu. 1 hafta önce ayrılalım dedim ve ikiletmedi bile. yanınızda değil, görüşmüyorsunuz. görmediğiniz adamdan ayrılmak daha kolay emin olun. kendinize yazık etmeyin sizi o kadar iyi anlıyorum ki. ellerini tutamadığınız, sarılamadığınız biri için yıllarınızı feda etmeyin.

Kesinlikle suçlu değilsin , bu sorunları çözmeden sakın evlenme

Ben 25 o 30 yaşında siz olsaydınız gerebilir misiniz ?
Karşımdaki insanı seviyorsam evet. Yoksa hayır.
Yalniz koronadan önce yıl da 2 kere görüşülecek bir ortam yoktu ülkede. Bu biraz az geldi bana.
Eşimle ben birer çocuklu olarak tanıştık ve her hafta sonu görüştük. (Eşim geldi her seferinde) Insan başka türlü karşısındaki tanıyamaz bir hayali sever diye düşünüyorum.

Arkadaslari sayesinde is yapiyorsa yarin arkadaslari kuserse ne olur? Ailesi tamamen ona bagliysa siz mi gecindireceksiniz cocuklarinizi? Boyle evlenmeden once aklimiza gelmeyen bir suru soru var. evlilikte bagimlilik sadece kift arasinda olmali ucuncu sahislar girince araya zor olur. Tamamen kendinize donuk olun demiyorum zaten insanlar sosyal canlilardir zaten. olcun tartin karkari verecek sizsiniz

Yanındayken kuzu gibi oluyorum demişsiniz, toplam görüştüğünüz süre 34 gün 2 yıl içerisinde. Ki bu bir ay zaten insan Leyla modunda olur bir şey anlamaz. 4 yıl yaz tatillerinde birlikte zaman geçireceksiniz ki bu çok az, bu sürede aileniz bizim yanımıza gel diyecek haliyle. E bir de çocuk olursa o zaman ne yapacaksınız? Baba nedir bilmeyecek, yılın sadece bir kaç ayı görecek. Hiç olur yanı yok gibi.

Sizin ailenizden çekinmenizi anlarım ama o neyi bahane ederek gelmedi sizin yanınıza? Adam aşkın, tutkunun en yoğun olduğu zamanlarda bile size vakit ayırıp gelmemiş. Maddi sıkıntısı yok, malum erkekler daha özgür bırakılıyor aile tarafındanda eeee o zaman?
Aşktan ölürken gelmeyen adam sizce evlenince iddaa ettiği gibi gelir mi yanınıza?
Ben sizin ilişkinizde o aşkı, tutkuyu göremedim.
2 kere gördüğünüz adamla ten uyumunuz var mı yok mu onu bile anlayamazsınız.

O sürekli gelmek istiyordu ben hem sınava hazırlanıyordum hemde ailem tutucu biraz öyle alayım basımı bı arkadaşlarla geziyim olayı yok evden çıkarken annem sorar nereye gidiyorsun diye hava kararmaya başlayınca arar nerde kaldın diyee bize kalan vakit beş altı saat bı şey onca yolu gelmesini de ben pek istemedim

Benimde uzaktan ilişkim oldu. Size net soyleyebilecegim tek şey taniyamiyorsunuz. O ilk başta hemen isindiginiz için böyle baglanmissiniz. Çok iyi düşünmelisiniz. Hiç kimse için mesleğinizi bırakmayın.

Esnaf adam tükkanı (bilerek yazdım ) emanet edip kızın yanına gidemez tabii ki.
Hayır benim evden çıkmam zor oluyor ailem tutucu biraz rahat rahat gorusemezdik o hep gelmek istiyordu ondan yana bı sorunumuz olmadı hiç ben okadasr yolu beş altı saat için gelmesini istemyodumm bulusuncada tam kafam rahat olmuyo şimdi annemmi arayacak babammi arayacak filan diye

Niye o kadar az görüştünüz? Muhtemelen iyi tanımıyorsunuz onu. Adam bi tarafını kaldırıp yanınıza gelememiş bile.
Ben istemedim o hep gelmek istedi ailem tutucu biraz rahat kafayla gorusemezdik üç dört saat içinde onca yolu tepsin istemedim pek

Ben istemedim o hep gelmek istedi ailem tutucu biraz rahat kafayla gorusemezdik üç dört saat içinde onca yolu tepsin istemedim pek
Görev yaptığınız ile gelseydi. Hem daha rahat görüşürdünüz.

Şimdi durumunuza göre iki seçenek var ya mesleğinizi tercih edip gorev yerinize gideceksiniz bu durumda ayrılma ihtimalinin yüksek diye düşünüyorsunuz bence ya da henüz göreve başlamamışken istifa edeyim diyorsunuz. Benzer durumu yaşadım ama evlendikten sonra eşim sen çok emek verdim git bir şekilde her şeyin çaresi bulunur dedi. Ben gittim bir baktım arkamdan bir ay sonra bulunduğum şehirde iş bulmus ben geliyorum oradan ev bakabilirsin dedi. Bence bu durumda fedakarlık yapan siz olmayın.

kusura bakmayın ama bu bahanelerle içinizi rahatlatmaya çalışıyosunuz.siz de farkındasınız bunun sonunun olmadığının.onun da işine gelmiş işte.sizin bir ilişkiniz yok şu anda eğer dışarıdan gözle bakarsanız olaya, her gün konuşmak alışkanlık yapmış sanal alem arkadaşlığınız var sadece.anlattıklarınıza bakılırsa uyumlu da değilsiniz zaten.giden zaman geri gelmez, kendi hayatınızı daha fazla heba etmeyin gün gelir çok pişman olursunuz.

Kim ne derse desin Uzaktan ders olur uzakran eğitim olur ama UZAKTAN İLİŞKİ olmaz. Millet burnun dibindekinin türlü türlü huylarını hergğn fark ediyor. Sizin ki boşa çaba.

Asla kadrolu işinizi bırakıp bi adamın peşinden gitmeyin bütün msjlari okumadım böyle bir düşünceniz var mi onu da bilmiyorum ama çok pişman olabilirsiniz

kendimin neden ilişki yaşamadığını anladım ben bir insanı tanıdığım an kafamda bütün olasıkları düşünüp bu sorunları önceden görüp hiç başlamıyorum böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…