Aile faktörü özgürce gidip gelmemi zorluyor biraz aile evinde olduğum için görev yaptığım şehirde özgür olacağım zmaan gider gelirim ama yine sınırlı sayılarda olacak bir iş gibi duruyorSinif öğretmeniyseniz muhtemelen 3 ya da 4 yillik yerdesinizdie. 5 yillik yerler il/ilce merkezleri oluyor. İyi arastirin. Yılda iki cok az değil mi ya ? Su an bostasin mesela seminerlerden sonra yanina git 2 ay dur orada
Sınıf öğrt
5 yıl değil miydi süre dedim, arada oyle bir hak tanıdılar dedi
[/QUO eşinin yaşadığı şehirde açık vardır belkide benim sevgilimin bulunduğu şehir küçük ve iyi bir yer gelen memur gitmiyor köyünde bile 15 yıllık öğretmenler var merkeze gecemiyolar bana hiç sıra gelmez yine arkadaşınız sansliymis
Onun yaşadığı sehir ve yakın şehirler dahi benim bransimda kontenjan açmadı bende isterdim onla aynı yerde ya da yakın yerde olmayı . Ama kader buna izin vermiyor gibi razı olmam gerekiyor heraldeElele tutuşup görüşemediğim adamla sevgili olmazdım olmadım da hiç. Birlikte değilsiniz ki telefonla ilişki yaşıyorsunuz.
Zaten ilişkinizi önemsemiyorsunuz ki alakasız bir yere atanmayı göze almışsınız. Eğer hiç bir şekilde bir araya gelemiyorsanız ayrılın.
İşte siz onun için işi birakmisiniz ama benim sevgilim benim için işini birakamaz ailesine bakiyorr ve esnaf oranın halkı arkadaşları sayesinde para kazanıyor başka yerde dikiş tutturamaz ve o bir erkek bende gel işi bırak benim yanımada diyemem ondan da bekleyemem böyle bir şey bende gidemem benim de mesleğim bu ki memur olup ben özelde calisaam sizin giibi bırakır onun yanına giderdim ama bizde durumlar ters birazBence sizinle olmak isteyen biri sizinle daha sik gorusmek icin ugrasmali. Esim memur 1 yil boyunca sevgili oldugumuz donemde aramizda 500 km var en az ayda bir gorusurduk y’a ben ya o gelirdi. Evlenince benim oldugum sehire gelemedi bende isimi biraktim onun tahini ciktigi yere gittim 3 yil surdu. Simdi benim pas ailemin oldugu buyudugum yerdeyiz. Fedakarlik isteyen bir sey iliski oyle cok isim varlarla olmuyor.
İşte iki taraf memur olunca çok kolay oluyor hayrlisi olsunÇok merkezi biyere cıktı
Bilemezsin şans
Eşi de memur
İlişki bunlarla yürümez ki? Beraber bir kahvaltıya gitmek, sinemaya gitmek için, birbirinizin arkadaş çevresiyle vakit geçirmek için, zamanı hiç düşünmeden sabaha kadar ne bileyim tavla oynamak için falan 2+5 sene mi bekleyeceksiniz?Benim kocam benim sevgilim öyle şeyler yapmaz diyen biri değilim her zaman bir ihtimal vardır ama gördüğüm bildiğim kadarıyla bir şeyini görmedim şifrelerini ben istemeden bana vermiştir her zmaan beni ara görüntülü ara demiştir aradığımda hiçbir zaman telefonu acmamazlik yapmamıştır ki benim çok yapmisligim var iş yerinin kamera şifresini kendi verdi ben istemedim aç bak aklında kalmasın bı şey diye yani bana fırsat bırakmadan o elinden geleni yapyodu o güveni kendi olustrmaya calisiyodu o çabasını farkedyodum yuruduyse iki yıl uzaktan onun sayesinde yürüdü bende yurutmeye çalıştım ama böyle kaç sene sürer ki artık çocuk değiliz okul yok meslekte var neden bekleyelim neden uzakta kalalimi düşünmeye başladım işin içinden çıkamıyorum
O çok rahat evleniriz ki diyor ne olmuş sanki yazın beraberiz evli olduğumuz için sürekli sen gelirsin ben gelirim ailende bı şey demicek artık idare ederiz diyor ama ben görmek sarılmak dokunmak istyorum dokunamicaksam bekarda kalırım evliliğin amacı beraber yaşamak değil mi burda bizde catisiyoruz sen beni istemyosun o zmaan cesaretin yok o zmaan diyor beni suçluyor sizce suclumuyumbırakta o senın yerine düşünsün
ondan böyle bir fikir geliyormu , şöyle olsa daha ii böyle yapsak daha güzel olur falan gibi
Haklısınız bunu dile getirince beni suçluyor ama ben kendimi suçlu hissediyorum bu seferİlişki bunlarla yürümez ki? Beraber bir kahvaltıya gitmek, sinemaya gitmek için, birbirinizin arkadaş çevresiyle vakit geçirmek için, zamanı hiç düşünmeden sabaha kadar ne bileyim tavla oynamak için falan 2+5 sene mi bekleyeceksiniz?
Niye hayatınızı bu kadar süre askıya alasınız ki?
Kendinizi neden suçlu hissediyorsunuz ki?Haklısınız bunu dile getirince beni suçluyor ama ben kendimi suçlu hissediyorum bu sefer
O esnaff ve bulunduğu şehirde müşterileri arkadaşları sayesinde iş yapıyor başka yerde o işi yapamaz ben de o şehire gidemem o şehire gitmem 40 yaşımı anca bulur gibi gozukuyor
O çok rahat evleniriz ki diyor ne olmuş sanki yazın beraberiz evli olduğumuz için sürekli sen gelirsin ben gelirim ailende bı şey demicek artık idare ederiz diyor ama ben görmek sarılmak dokunmak istyorum dokunamicaksam bekarda kalırım evliliğin amacı beraber yaşamak değil mi burda bizde catisiyoruz sen beni istemyosun o zmaan cesaretin yok o zmaan diyor beni suçluyor sizce suclumuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?