Evlenmeden uzaktan ilişki

Sinif öğretmeniyseniz muhtemelen 3 ya da 4 yillik yerdesinizdie. 5 yillik yerler il/ilce merkezleri oluyor. İyi arastirin. Yılda iki cok az değil mi ya ? Su an bostasin mesela seminerlerden sonra yanina git 2 ay dur orada
Aile faktörü özgürce gidip gelmemi zorluyor biraz aile evinde olduğum için görev yaptığım şehirde özgür olacağım zmaan gider gelirim ama yine sınırlı sayılarda olacak bir iş gibi duruyor

Onun yaşadığı sehir ve yakın şehirler dahi benim bransimda kontenjan açmadı bende isterdim onla aynı yerde ya da yakın yerde olmayı . Ama kader buna izin vermiyor gibi razı olmam gerekiyor heralde

Çok merkezi biyere cıktı
Bilemezsin şans
Eşi de memur

İşte siz onun için işi birakmisiniz ama benim sevgilim benim için işini birakamaz ailesine bakiyorr ve esnaf oranın halkı arkadaşları sayesinde para kazanıyor başka yerde dikiş tutturamaz ve o bir erkek bende gel işi bırak benim yanımada diyemem ondan da bekleyemem böyle bir şey bende gidemem benim de mesleğim bu ki memur olup ben özelde calisaam sizin giibi bırakır onun yanına giderdim ama bizde durumlar ters biraz

Uzaktan ilişki yürütülür de sık sık görüşmek lazım. Beraber vakit geçirmek, beraber tatile çıkmak lazım ki birbirinizi tanıyın. Yılda ikiyle o iş zor maalesef.

İlişki bunlarla yürümez ki? Beraber bir kahvaltıya gitmek, sinemaya gitmek için, birbirinizin arkadaş çevresiyle vakit geçirmek için, zamanı hiç düşünmeden sabaha kadar ne bileyim tavla oynamak için falan 2+5 sene mi bekleyeceksiniz?
Niye hayatınızı bu kadar süre askıya alasınız ki?

bırakta o senın yerine düşünsün
ondan böyle bir fikir geliyormu , şöyle olsa daha ii böyle yapsak daha güzel olur falan gibi
O çok rahat evleniriz ki diyor ne olmuş sanki yazın beraberiz evli olduğumuz için sürekli sen gelirsin ben gelirim ailende bı şey demicek artık idare ederiz diyor ama ben görmek sarılmak dokunmak istyorum dokunamicaksam bekarda kalırım evliliğin amacı beraber yaşamak değil mi burda bizde catisiyoruz sen beni istemyosun o zmaan cesaretin yok o zmaan diyor beni suçluyor sizce suclumuyum

Haklısınız bunu dile getirince beni suçluyor ama ben kendimi suçlu hissediyorum bu sefer

Haklısınız bunu dile getirince beni suçluyor ama ben kendimi suçlu hissediyorum bu sefer
Kendinizi neden suçlu hissediyorsunuz ki?
Açıkçası böyle bir durumda aşkınıza kapılarak devlet işini yakmadığınıza sevindim. O yönden mantıklı düşünmüşsünüz.

O esnaff ve bulunduğu şehirde müşterileri arkadaşları sayesinde iş yapıyor başka yerde o işi yapamaz ben de o şehire gidemem o şehire gitmem 40 yaşımı anca bulur gibi gozukuyor

E o zaman neyi düşünüyorsunuz? Ayrılacaksınız mecbur. İki tarafta kendiden ödün verip bir araya gelemiyorsa, uzaktan 40 yaşına kadar ayrı ilişki mi yürüteceksiniz?

Sadece yaz tatillerinde görüşerek aralarda tatillerde görüşerek sadece telefonla 6 yıl uzaktan ilişki yaşadık tabiki çok zordu kontörde pahalıydı görüntülü konuşmak yoktuşu an evliyiz eşim öğrenciydi ve iç anadoludaydım tabiki çok özlemler kavgalar ayrılıklar oluyor mimikleriyle anlayıp kızmayacağın bişey mesajla telefonla kavga sebepleri olabiliyor çok çok fedakarlık gerekiyor bide şu var ailemden uzak gurbet beni ona daha çok bağlamıştı

ben uzak iliski yuruttum mecburen,
ogrenciydik alternatif yoktu,
ama o parasizlikta, o yogun hayatta ayda bir gorusurduk, cok cok zor zamanlarda ancak 2 ay olmustur.

Bence yilda 2 kez gorusmek icin cok cok uc seyler olmasi gerekir, adam Amerikada yasiyorsa ya da hapiste ise mesela.

Baska turlu insan bulur bulustur, bir sekilde gorusur yani.

Eger ki bu tarz uc sebepleriniz yok idiyse gorusmemek icin bence iliskinize cok guvenmeyin.

ve ilerisi de sizin icin cok zor gorunuyor,
oluru yok gibi.

Küçük bir yerde öğretmen maaşıyla çok rahat geçinirsiniz ortama bakar bir bakkal açar yine yanınızda olur böyle çok hikayeler var eşi işini bırakıp giden şimdi insanlar internetten bile satış yapıyor yeterki çözüm yolu aransın

Burada yazılanlara aldanmayın, uzak mesafe ilişkisi mümkün ve birbirini çok seven çiftler de var. Ailenizden dolayı rahat edemediğinizi anlıyorum ama ikinizde çalışırken sene de iki kez görüşmek az değil mi? Çünkü maddi durumunuz vardır, 1 günlüğüne bile görüşülebilinir. Kimse kimse için yeterince fedakarlık yapmıyor, benim şehrime gelmez ben onunkine gidemem demişsiniz. Adamın evlenme düşüncesi var ama onun istediği başka bir şey sanırım. O istiyor ki siz evlenin ve sizin tayininiz bir şekilde kendi şehrine çıksın. Ne kadar süreceği önemli değil. Evlenince de aileniz rahatça görüşmenize izin verir diye düşünüyor. Ancak aileniz kolay kolay razı olmaz, siz de mutsuz olursunuz. Birbirini uzaktan sevmek mümkündür ancak bu tarz ilişkilerde insanlar büyük fedakarlıklar yaparlar.

benim de böyle ilişkim oldu.6-7 sene ve senede bazen 2 bazen biraz daha fazla ama sayılı günlerle görüştüm.ben çok aşık oldum ve karşı tarafta öyle olduğunu söylerdi.ama ayrılalı 5-6 sene olduğuna göre karşı tarafın aşkı yalandı.
uzaktan ilişki olup çok yoğun gerçekten aşıktım ama aptal aşıkmışım
siz lütfen önce şu anki mesajlarınız gibi önce kendinizi düşünün.karşınıza o kadar iyi yakışıklı erkekler çıkacak ki bunları tepmeyin bence.çünkü uzakta olan sevgilinizi o kadarda tanımıyorsunuz. tanısam ben tanırdım.
işiniz güzel doğuya gidenlere de hep özenmişimdir.orada kısmetleri açılıyor öğretmenler başta olmak üzere.
benim mesleğim başka ve kamudayım .işyerinden kızlardan duyuyordum doğuya tayini çıkmış doğuda subayla evlenip ankaraya gelmiş.
ben ve bizim kızlar ankarada kalanlar maşallah doğru düzgün birisi veya kısmeti çıkmadı. bunu dibine kadar yaşadık (40 olduk hala bir cacık yoktu) halende bekarımız çoktur, Allaha çok şükür
ben ettim sen etme

ben bir kere tecrübe ettikten sonra uzak mesafeye değmez diyorum. yani o kişi 6 yıl görüşmemeye, 6 yılınızı var-yok arası bir sevgiliyle geçirmeye değer mi? gerçekten eşsiz biri mi? eğer öyleyse devam ettirin. ama yıllar geri gelmiyor. bundan bir 10 yıl sonra ayrılsam bu geçen yıllarıma üzülürüm, pişman olurum diyorsanız, bence ayrılın. ama ne olursa olsun, önemli olan birlikte olmamız diyorsanız devam.

yani ailem bir şey der diye yanına gitmiyorsanız bu normal bir istek

ayrıca eş durumundan tayin her zaman olur (zorunlu süre bitince)

hiç yer olmazsa milli eğitim müdürlüğüne depo tayin olur yine olur

lakin siz birbirinizi evlenecek kadar tanıyor musunuz

bir de siz gidemiyorsanız o gelsin yani son uçta esnaf 30 yaşındaki adam kim ne der

çıkar dışarıda oturursunuz gece eri döner

üniversite öğrencilerinin yaptığı şu basit durumu iki yetişkin yapamıyorsa o ilişki sorgulanmalı

şu esnaf dediğiniz iş nedir? bakkal mı tuhafiye mi demirci mi 7/24 mü çalışıyor

bu arada tayin için karşı tarafın sigortası gerekiyor o var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…