Evlenmeden uzaktan ilişki

Seda6666

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Herkese merhaba hemen sorunuma geçeyim ben iki sene önce universiteden mezun oldum mezuniyetime bir ay kala biriyle tanıştım çok sevdik ve sevgili olduk ben memleketime döndüm kpss ye hazırlandım bir ay yüz yüze görüşmemiz oldu iki yıl uzaktan ilişki yürüttük yılda iki kere filan buluştuk. Şimdi ben atandım atandigim yer doğuda ve beş yıl orada kalacağım sevgilimin gelmesi ya da benim onun yanına gitmem söz konusu bile değil çünkü memur değil ben de sınıf öğretmeniyim ha deyince gidemiyorsun. Ben bu aayri geçen iki yılda çok yıprandım çok özledim bı dört yılı ayrı gayrı nasıl geçirebilirim siz olsaydiniz ne yapardınız evlensek bile evli gibi olamayacağız artık ozlemekten de yoruldum nasıl bir karar vermeliyim. Bu arada evlenin görev süresi dolunca tayin istersiniz demeyin çünkü onun olduğu şehirde sınıf öğretmeni açığı hiç yok ve o da yaptigi iside sadece o şehirde yapabilir.

Hiçbir şart altında aynı anda aynı yerde çalışamıyorsanız ve bu kişiyle evlenmek istiyorsanız ikinizden birinin şu anki işini bırakıp diğerinin yanına gitmesi gerek. Sizin için kadrolu işinizi bırakmaya değer mi onu bilemem ama.

Biz 8 sene yurtdışı Türkiye arası görüşmeye çalıştık. Tamam özlem bazen dayanilmaz oluyor. En mutlu ya da en üzüntülü anlarinda yaninizda olamiyor da geleceğiniz cok daha önemli. Sakın atandiginiz yere gitmemezlik yapmayinda. Sizin gitmeniz onun yanina mümkün neden olmasin. 2 gün haftalik izniniz var uçağa atlayin hafta sonlari onun yanindasiniz bence o da o sekilde yani biz 1 gün için bile 7 saatlik yurtdisi yolculugu yapan insanlardik. Gorusmenizin ya da sevginizin önüne mesafeler engel degil ve mesafeler geleceginizin önüne de engel olmasin. Ha gerci sevgiliniz mesleginizin önündeyse tabiki hiç gitmeyin.

evlensek bile evli gibi olamayacağız artık ozlemekten de yoruldum nasıl bir karar vermeliyim.
Bu kadar hızlı koşmasanız mı acaba... aceleye getirmemenizi tavsiye ederim. Aşkın yangınıyla bu kararları vermek insanı yanlışa sürükleyebiliyor

Yılda iki kere görüşerek nasıl ilişki yürüttünüz hayret ettim. Bir araya gelmek istiyorsanız bir taraftan biri fedakarlık ederek diğerinin yanına gidecek. Siz memur olduğunuzla göre yanınıza gelmesi gereken kişi sevgiliniz. O ne iş yapıyor yazmamışsınız. Böyle evlilik yürümez, ilişkide bile adamakıllı yüzyüze gelmemişsiniz

Elele tutuşup görüşemediğim adamla sevgili olmazdım olmadım da hiç. Birlikte değilsiniz ki telefonla ilişki yaşıyorsunuz.

Zaten ilişkinizi önemsemiyorsunuz ki alakasız bir yere atanmayı göze almışsınız. Eğer hiç bir şekilde bir araya gelemiyorsanız ayrılın.

Bizde ilişkimizi uzaktan yürütmeye çalışıyoruz. Her fırsatta birbirimize koşuyoruz. Virüsten dolayı görüşemedik. 1 hafta önce o geldi, 2 hafta sonra ben gideceğim yanına. Onun harici akşam iş sonrası görüntülü görüşmelerle vakit geçiriyoruz. Alıyoruz çaylarımızı bir güzel sohbet ediyoruz, bazı akşamlar birlikte film izliyoruz, pokemon bile izliyoruz Bazı akşamlar mumlar yakıp yine birlikte müzik dinliyoruz. Birbirimize mektuplar yazıyoruz. Plan yapıyoruz, hayal kuruyoruz. İlişkiyi nasıl yürüttüğünüz size bağlı. Hiç fedakarlık yapmadan, emek göstermeden uzaktan uzağa olmuyor. Önemli olan kopmamak, koparmamak

Evlenmek bir seçenek bile olamaz bence ya. 2 yıldır, yılda 2 kere yüz yüze görüştüğünüz insanla, normal bir sevgililik ve tanışma süreci bile yaşamamışsınız ki. Uzaktan bir insanı ne kadar tanıyabilirsiniz? İstediğiniz kadar telefonla konuşun, yazışın, kamerada görüşün. Adamı hayatın içinde gözlemleme şansınız olmamış ki. Bu tür ilişkileri hiç sağlıklı bulmuyorum. Ben sürdürmezdim açıkçası. Hani bu geçici bir süre olsa, sonra aynı şehirde buluşacak, daha çok görüşme fırsatınız olacak olsa şans verilirdi de... Sizin şuana kadar ismen olmuş, cismen olmamış bir beraberliğiniz var ve bundan sonra da öyle olacak gibi görünüyor. Buna ilişki denmez kusura bakmayın.

Bir şekilde çözüm bulacaksınız. Sürekli uzaktan görüşmek riskli. Evlenmeden önce davranışlarını gözlemlemeniz gerek. Ayrıca bir terapisti dinlemiştim. Uzak mesafe ilişkisinde özlem duygusu olduğu için kişinin hataları hep tolere edilir diyordu.

bir kaç kez yüz yüze görüşerek bir ilişki yürütmek imkansızdır. derinss 'in verdiği örnek gibi çokça bilinmesi gereken örnekler var. bu yüzden birlikte tatile gidin vs. önerileri yapılır. birlikte çok vakit geçirmek gerekir bunu öğrenebilesin.

biz aynı şehirdeyiz. bazen yurtdışına seyahat etmem gerekiyor ya da onun. iki haftalık bir seyahatte bile "böyle yürütemiyorum. çok zor" moduna giriyorum. 2 sene güzel sabretmişsiniz.

bir çözüm bulmalısınız

O esnaff ve bulunduğu şehirde müşterileri arkadaşları sayesinde iş yapıyor başka yerde o işi yapamaz ben de o şehire gidemem o şehire gitmem 40 yaşımı anca bulur gibi gozukuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…