Biz 8 sene yurtdışı Türkiye arası görüşmeye çalıştık. Tamam özlem bazen dayanilmaz oluyor. En mutlu ya da en üzüntülü anlarinda yaninizda olamiyor da geleceğiniz cok daha önemli. Sakın atandiginiz yere gitmemezlik yapmayinda. Sizin gitmeniz onun yanina mümkün neden olmasin. 2 gün haftalik izniniz var uçağa atlayin hafta sonlari onun yanindasiniz bence o da o sekilde yani biz 1 gün için bile 7 saatlik yurtdisi yolculugu yapan insanlardik. Gorusmenizin ya da sevginizin önüne mesafeler engel degil ve mesafeler geleceginizin önüne de engel olmasin. Ha gerci sevgiliniz mesleginizin önündeyse tabiki hiç gitmeyin.Herkese merhaba hemen sorunuma geçeyim ben iki sene önce universiteden mezun oldum mezuniyetime bir ay kala biriyle tanıştım çok sevdik ve sevgili olduk ben memleketime döndüm kpss ye hazırlandım bir ay yüz yüze görüşmemiz oldu iki yıl uzaktan ilişki yürüttük yılda iki kere filan buluştuk. Şimdi ben atandım atandigim yer doğuda ve beş yıl orada kalacağım sevgilimin gelmesi ya da benim onun yanına gitmem söz konusu bile değil çünkü memur değil ben de sınıf öğretmeniyim ha deyince gidemiyorsun. Ben bu aayri geçen iki yılda çok yıprandım çok özledim bı dört yılı ayrı gayrı nasıl geçirebilirim siz olsaydiniz ne yapardınız evlensek bile evli gibi olamayacağız artık ozlemekten de yoruldum nasıl bir karar vermeliyim. Bu arada evlenin görev süresi dolunca tayin istersiniz demeyin çünkü onun olduğu şehirde sınıf öğretmeni açığı hiç yok ve o da yaptigi iside sadece o şehirde yapabilir.
Bu kadar hızlı koşmasanız mı acaba... aceleye getirmemenizi tavsiye ederim. Aşkın yangınıyla bu kararları vermek insanı yanlışa sürükleyebiliyorevlensek bile evli gibi olamayacağız artık ozlemekten de yoruldum nasıl bir karar vermeliyim.
Ben 25 o 30 yaşında siz olsaydınız gerebilir misiniz ?Yaşınız kaç?
Bu Iliskiye bu şekilde 5 yıl daha göğüs gererim diyor musunuz?
Hayırsa ayrilin
O esnaff ve bulunduğu şehirde müşterileri arkadaşları sayesinde iş yapıyor başka yerde o işi yapamaz ben de o şehire gidemem o şehire gitmem 40 yaşımı anca bulur gibi gozukuyorYılda iki kere görüşerek nasıl ilişki yürüttünüz hayret ettim. Bir araya gelmek istiyorsanız bir taraftan biri fedakarlık ederek diğerinin yanına gidecek. Siz memur olduğunuzla göre yanınıza gelmesi gereken kişi sevgiliniz. O ne iş yapıyor yazmamışsınız. Böyle evlilik yürümez, ilişkide bile adamakıllı yüzyüze gelmemişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?