- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.793
Yargılamıyorum, anlamaya çalışıyorum. Evlenmeden önce sevişen erkekler isteksiz olur gibi şahane bir cümle sonrası söyledikleriniz birbirine taban tabana zıt olunca haliyle dikkatimi çekti.Belki sonradan inanç sahibi oldum.niye yargiliyorsunuz bu şekilde? Bunu mu tartismaliyiz şu anda?
Bence okuduğunuzu iyi anlamak için biraz çalışma yapmalısınız zira ben böyle bir şey yazmadım . Mesajına dönüp tekrar bakın. Yanlış anlamış da olabilirsiniz öyleyse açıklayım. Demek istedim ki evlenmeden önce istekli görünen bazi erkekler evlendikten sonra isteksizleşebiliyor . Yani evlenmeden önce sevişerek cinsel hayatı ölçmek bana saçma geliyor artık çünkü evlenince çoğu erkeğe bir şey oluyor özellikle çocuktan sonraYargılamıyorum, anlamaya çalışıyorum. Evlenmeden önce sevişen erkekler isteksiz olur gibi şahane bir cümle sonrası söyledikleriniz birbirine taban tabana zıt olunca haliyle dikkatimi çekti.
Bence okuduğunuzu iyi anlamak için biraz çalışma yapmalısınız zira ben böyle bir şey yazmadım . Mesajına dönüp tekrar bakın
Söz uçar yazı kalır.İnanç gereği mümkün değil. Hem evlenmeden önce sevişen erkekler evlendikten sonra isteksiz olabiliyorlar
Eee eşimle evlendik ilk 2-3 sene iyiydi sonra isteksizlesti yazanlar da var. Konunun evlilikten önce veya sonra olmasıyla alakası yok.Burada ve başka mecralarda sayfalar dolusu yazılmadı mi eşim evlenmeden önce istekliydi evlendikten sonra bir şey oldu diye
O da adamla alakalı evlilikten önce ya da sonrayla alakalı değilBurada ve başka mecralarda sayfalar dolusu yazılmadı mi eşim evlenmeden önce istekliydi evlendikten sonra bir şey oldu diye
O zaman evlenmeden önce sevişmek de çözüm değil tamamen şansa bağlıO da adamla alakalı evlilikten önce ya da sonrayla alakalı değil
Adamın isteği belki çok değildir
Adam belki aseksüeldir
Adam belki paravan evlilik yapmıştır
Adam belki kadını aslında çok da çekici bulmuyordur
belki evdeki olan olaylardan etkileniyordur adam belki de çok yorgundur
Çocuktan sonra da o evreyi iyi yönetmek gerek yönetemeyenlerde sorun oluyor bence
İkili iletişime bir de kişinin kendisine bağlı olay
En azından adamı tanıyıp evlenmezsiniz boşanma işleriyle uğraşmazsınız gereksiz hayal kırıklığına uğramazsınız diye düşünüyorum ben.O zaman evlenmeden önce sevişmek de çözüm değil tamamen şansa bağlı
Bence de konuşulmalıEn azından adamı tanıyıp evlenmezsiniz boşanma işleriyle uğraşmazsınız gereksiz hayal kırıklığına uğramazsınız diye düşünüyorum ben.
Bu benim fikrim
yine benim fikrim sevişmeseniz bile en azından cinsellik konuşulmalı herkesin cinselliğe bakışı aynı değil
Kimse kimseye ömür boyu aynı performansta sevişme garantisi vermiyor zaten. İnsan fizyolojisine ters.O zaman evlenmeden önce sevişmek de çözüm değil tamamen şansa bağlı
Burada ve başka mecralarda sayfalar dolusu yazılmadı mi eşim evlenmeden önce istekliydi evlendikten sonra bir şey oldu diye
Yaklaşık 30 yaş civarı evlenildiğini varsayarsak 30 yaşına kadar sevişmemiş adamın evlenir evlenmez 10 kaplan gücünde muhteşem sevişebilen bir insan olacağını düşünmüyorlardır umarım. Sevişmeyi öğrenmesi performansını stabilize edebilmesi ayları hatta yılları bulacaktır.Yahu evlenmeden once sevismeyince evlenince coşacak saniyorsunuz oyle mi anlamadim ben? Evet adam yillarca yapmadiysa ustune evlenene kadar bekletirseniz yillarin patlasini yaşayip coşar ama bikaç aylik bir heves olur o dediginiz, sonsuza dek öyle surecek gidecek degil.
Boyle bir genelleme yapmak icin çoook fazla erkekle evlenmeden sevişmiş ustune evlenmiş olmak lazim o ayri.
Evlenmek büyülü bir olay değil. İsteksizlik yasayacak adam evlenip sevişince de yaşar bir sure sonra.
Yaklaşık 30 yaş civarı evlenildiğini varsayarsak 30 yaşına kadar sevişmemiş adamın evlenir evlenmez 10 kaplan gücünde muhteşem sevişebilen bir insan olacağını düşünmüyorlardır umarım. Sevişmeyi öğrenmesi performansını stabilize edebilmesi ayları hatta yılları bulacaktır.
Bir de masturbasyon etkisi var. 15-20 sene sürekli masturbasyon yapmış bir adam kadın bedeniyle yeterli uyarılmayı sağlayamıyor çoğu zaman.Dogru benimki iyi ihtimaldi yillarin patlamasini yaşayacak sanirken bir de bakarsin heyecandan 1 dakikada fisssss olmuş ugraş dur.Daha kotu ihtimal hiç kalkmamasi olabilir.
Bir de masturbasyon etkisi var. 15-20 sene sürekli masturbasyon yapmış bir adam kadın bedeniyle yeterli uyarılmayı sağlayamıyor çoğu zaman.