Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsellik konusunda nasıl deneyebiliriz ki?Eş adayınızı aklınıza gelen heeeeer konuda (seks dahil ve mutlaka) denemeden evlenmeyin.
Evlilik bence çok büyük risk. Her şeyi deneyince bir nebze daha az riskli olabiliyor. İçinize sinmeyen bir şey varsa asla evlenmeyin.
SevişerekCinsellik konusunda nasıl deneyebiliriz ki?
İnanç gereği mümkün değil. Hem evlenmeden önce sevişen erkekler evlendikten sonra isteksiz olabiliyorlarSevişerek
Doğan cüceloğlu-evlenmeden önce okuyabilirsiniz.
İnancınıza saygı duyuyorum ancak tecrübe etmediğiniz konularda yorum yapmasanız mı acaba?İnanç gereği mümkün değil. Hem evlenmeden önce sevişen erkekler evlendikten sonra isteksiz olabiliyorlar
Tecrübe ettim maalesef hanımefendi merak etmeyinİnancınıza saygı duyuyorum ancak tecrübe etmediğiniz konularda yorum yapmasanız mı acaba?
Evlenmeden önce seviştiniz ve evlendikten sonra eşiniz isteksiz mi oldu yani? E inanç ne oldu?Tecrübe ettim maalesef hanımefendi merak etmeyin
İnancınız sizin bileceğiniz iş ben bir şey diyemem.İnanç gereği mümkün değil. Hem evlenmeden önce sevişen erkekler evlendikten sonra isteksiz olabiliyorlar
Merhaba evleneli 2 yıl olacak size tavsiyem eş tarafıyla saygılı ve mesafeli olun , çizgilerinizi kimseye aştırmayın bu eşiniz bile olsa , eşinize karşı aşırı fedakar olmayın normal derecede eş olmanın getirdiği sorumlulukları yerine getirin , ailenize sorunlarınızı falan anlatmayın ikinizde herşeyi gizleyin, 3. Kişileri ilişkinize dahil etmeyin , kv ile takışmayın bir sorun yaşarsan eşinle beraber bu konuyu halledin ,ikinizde birbirinizi ailelere birşeyler ispatlamaya mecbur hissettirmeyin, aileleri idare edin ama sakın onların aklıyla hareket etmeyin birde bir veya iki yıl çocuk yapmayın çünkü evlilik 3 yıla kadar ancak düzene giriyor, herşeyi nisanliyken konuşun yoksa ilerde söyleyecek sözünüz olmaz ..Herkese merhaba, yakında evleniyorum ve sizden tavsiye istiyorum
Evlenmeden önce bana verebileceğiniz tavsiyelere açığım her konuda. Yap veya yapma dediğiniz, dikkatli ol dediğiniz şeyler var mı?
Ayrıca evlilik ile ilgili okunabilecek kitap öneriniz varsa o da çok güzel olur. Annem babam ayrı olduğu için evlilikle ilgili çok gözlem şansım olmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim
çok sıkıcısın
neden sadece gece
Gündüz iş güç var ama en güzeli sabaha karşı evet
Kesinlikle katılıyorumNişanlılık sürecinde hiçbir şeyi halının altına süpürme, o dönem ne yaşadıysan evliliğinde daha kapsamlısı seni bekliyor olacak.
Nişanlı iken sinirli mi, evlenince çok daha sinirli olacak, kıskanç mı, evlenince daha fazlası olacak vs. vs.
Evlenince geçer deme, hiçbir şey evlenince geçmiyor.
Belki sonradan inanç sahibi oldum.niye yargiliyorsunuz bu şekilde? Bunu mu tartismaliyiz şu anda?Evlenmeden önce seviştiniz ve evlendikten sonra eşiniz isteksiz mi oldu yani? E inanç ne oldu?