Kitabın adı da konuyla aynı ahahaDoğan cüceloğlu-evlenmeden önce okuyabilirsiniz. İnsan ilişkilerine, sosyal çevreye,yetiştirilme tarzına vs değinen çok güzel bir kitap. Halihazırda Evlilere de tavsiyemdir.
Ben de Doğan Cüceloğlu- Evlenmeden önce demeye gelmiştim.Doğan cüceloğlu-evlenmeden önce okuyabilirsiniz. İnsan ilişkilerine, sosyal çevreye,yetiştirilme tarzına vs değinen çok güzel bir kitap. Halihazırda Evlilere de tavsiyemdir.
çok sıkıcısınTahammül seviyemizi en sona kadar açıyoruz, sabrımızı sonsuzluğa ayarlıyoruz, sıkı tutunuyoruz, her sallantıda paniklemiyoruz, ilk 2-3 sene uyum süreci bitene kadar çocuk yapmıyoruz, ateşli gecelerin tadını çıkarıyoruz (en güzel tarafı bu bence), hayırlı olsun diyoruz =))
Ailenle ilgili kocana, kocanla ilgili ailene yakınma. İki tarafın da eksikliklerini, kusurlarını diğer tarafa taşıma. Tek tavsiyem budur.Herkese merhaba, yakında evleniyorum ve sizden tavsiye istiyorum
Evlenmeden önce bana verebileceğiniz tavsiyelere açığım her konuda. Yap veya yapma dediğiniz, dikkatli ol dediğiniz şeyler var mı?
Ayrıca evlilik ile ilgili okunabilecek kitap öneriniz varsa o da çok güzel olur. Annem babam ayrı olduğu için evlilikle ilgili çok gözlem şansım olmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim