- Konu Sahibi Guldendudarik
-
arkadas sanirim evleneceginiz kisiyi rüyanizda görmek icin birsey yaptinizmi diye soruyor
yaptım,gördüm ama isiharreyle değil
zat-ı muhteremi hala beklliyorum. bi gelse artık ya :123:
Evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için ilk defa kalacağınız bir evde odanın anahtarını yastığın altına koyup evleniceğin kişiyi rüya da görmeyi dileyip uyursan büyük ihtimal rüyanda görüyorsun.Deneyipte daha sonradan gerçek olduğunu duyduğum kişiler var.Ama herkeste aynı şekilde gösterir mi bilmiyorum.İlk defa birisinin evinde kalırsam deneyeceğim bunu.
Evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için ilk defa kalacağınız bir evde odanın anahtarını yastığın altına koyup evleniceğin kişiyi rüya da görmeyi dileyip uyursan büyük ihtimal rüyanda görüyorsun.Deneyipte daha sonradan gerçek olduğunu duyduğum kişiler var.Ama herkeste aynı şekilde gösterir mi bilmiyorum.İlk defa birisinin evinde kalırsam deneyeceğim bunu.
Ben bir zamanlar evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim diye istihareye yatmıştım.
Rüyamda küçük bir maymunun (şebek) elinden tutmuş yolda yürüyordum. O da paytak paytak yürüyordu. 'Ne yapayım kocam' diye düşünüyordum
Ben bir zamanlar evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim diye istihareye yatmıştım.
Rüyamda küçük bir maymunun (şebek) elinden tutmuş yolda yürüyordum. O da paytak paytak yürüyordu. 'Ne yapayım kocam' diye düşünüyordum
gerçtekten rüyanda gördüğün kişiyle mi evlendin?bende görmüştüm rüyamda uyandığımda rüyamdaki insana aşık uyanmıştım sıradan bir günde sadece çok dua edip yalvarmıştım Allah'a görmek için ve dua ettiğim gece gördüm bu rüyaya okadar inandımki birdaha gördüm rüyamda sabret geleceğim diyordu nitekim geldide :) 4 yıldır birlikteyiz 1.5 yıldır evliyiz..
bende görmüştüm rüyamda uyandığımda rüyamdaki insana aşık uyanmıştım sıradan bir günde sadece çok dua edip yalvarmıştım Allah'a görmek için ve dua ettiğim gece gördüm bu rüyaya okadar inandımki birdaha gördüm rüyamda sabret geleceğim diyordu nitekim geldide :) 4 yıldır birlikteyiz 1.5 yıldır evliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?