• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce evlenecegiz kisiyi gömek icin..

Guldendudarik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba biliyorum bu konu daha öncede acilmistir ..ama yeni üyeler de geldi tabii onun icin yaptim..hic evlenmeden önce evleneceginiz kisiyi gördünüz mü?? Birşey yaptiniz mi yatmadan önce ?? Yada yatmadan önce evlenecegimiz kisiyi görmek icin hep düsünmek olur mu??

ben sorunu anlamadım nasıl evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi gördünüz mü? ne demek

arkadas sanirim evleneceginiz kisiyi rüyanizda görmek icin birsey yaptinizmi diye soruyor

Arkadaşımızın anlatmaya çalıştığı istihareye yatmak arkadaşlar. Onu hiç tanımadığınız halde rüyanızda görmekten bahsediyor :)

Son düzenleme:
hmm demek istihare den bahsediyor
istihare vardir ama seytan bu rüyaya karisabilir diye efendimiz s.a.v rüya ile amel etmemeyi daha cok ehil kisilere danisarak istisare etmeyi tavsiye ediyor

Evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için ilk defa kalacağınız bir evde odanın anahtarını yastığın altına koyup evleniceğin kişiyi rüya da görmeyi dileyip uyursan büyük ihtimal rüyanda görüyorsun.Deneyipte daha sonradan gerçek olduğunu duyduğum kişiler var.Ama herkeste aynı şekilde gösterir mi bilmiyorum.İlk defa birisinin evinde kalırsam deneyeceğim bunu.

yaptım,gördüm ama isiharreyle değil

zat-ı muhteremi hala beklliyorum. bi gelse artık ya :123:

ben korkudan yapamıyorum bu istihare rüyasını ya:26:
ya sevmediğim biriyle görürsem kendimi:14:
korkuyorum bu yüzden bilmemek daha iyi sanırım:53:

Son düzenleme:
Evlenmeden önce evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için ilk defa kalacağınız bir evde odanın anahtarını yastığın altına koyup evleniceğin kişiyi rüya da görmeyi dileyip uyursan büyük ihtimal rüyanda görüyorsun.Deneyipte daha sonradan gerçek olduğunu duyduğum kişiler var.Ama herkeste aynı şekilde gösterir mi bilmiyorum.İlk defa birisinin evinde kalırsam deneyeceğim bunu.

bunu bana kuzenim ve üni arkadasları yaptı onlara kalmaya gittigimde yıllar önce
bir baktım anahtarı yastıgımın altına tıkıştırıyorlar. ben o gece rüya gördüm gerçekten o kaldıgım ev oldugunu sandıgım bir evin yuvarlak üstü olan cumba gibi demirli penceresinin altında kırmızı tişörtlü zayıfça bi cocuk gördüm yüzü karısık ne esmer ne kumral bi kolunda saati var bana bakıyor aşşagıdan bende ona

o formata uygun biriyle tanıstım ben sonra üstünde hiç kırmızı tişört yoktu ama öyle bi fotosu vardı :1: pencerede yoktu ama biyerin avlusumu denir terasımı denir arkasında o yuvarlak pencere formlarını hatırlatan yapılar vardı

bu arada bana yaptıklarında hıdralezdi belki onunda etkisi olabilir

ay o olsun cok isterdim rüyam cıktı diye deil o cocugu sevdim diye :2:

Son düzenleme:

bende bunu cok duydum bi arkadaşim vardi oda hep ılk defa kaldıgı evde aynı sızın anlattıgınız gıbı yatarmıs hep rüyasında acun ılıcalıyı goruyormus bı gun bızde yatacaktı ılk defa yıne acunu gorursem ist. gidip onu bulacagım ve dıyecegımkı boyle boyle bı ınanış var ve ben hep ruyada senı goruyorum evlenmek zorundayız dıyecegım demıstı cok gulmustuk :)) şimdi evlendı ama acunla degıl :)) ama istanbuldan bırıyle :))

bende gördüm ama istihareye falan yatmamıştım.
2 gece üst üste girdi rüyama.
ahh bir gelse :69:
pekte yakışıklıydı :nazar: bakalım yaşayıp görücez.​

bende görmüştüm rüyamda uyandığımda rüyamdaki insana aşık uyanmıştım sıradan bir günde sadece çok dua edip yalvarmıştım Allah'a görmek için ve dua ettiğim gece gördüm bu rüyaya okadar inandımki birdaha gördüm rüyamda sabret geleceğim diyordu nitekim geldide :) 4 yıldır birlikteyiz 1.5 yıldır evliyiz..

Ben bir zamanlar evleneceğim kişiyi rüyamda göreyim diye istihareye yatmıştım.
Rüyamda küçük bir maymunun (şebek) elinden tutmuş yolda yürüyordum. O da paytak paytak yürüyordu. 'Ne yapayım kocam' diye düşünüyordum :52:

çok güldümm buna ya supermiş :9:

bende görmüştüm rüyamda uyandığımda rüyamdaki insana aşık uyanmıştım sıradan bir günde sadece çok dua edip yalvarmıştım Allah'a görmek için ve dua ettiğim gece gördüm bu rüyaya okadar inandımki birdaha gördüm rüyamda sabret geleceğim diyordu nitekim geldide :) 4 yıldır birlikteyiz 1.5 yıldır evliyiz..
gerçtekten rüyanda gördüğün kişiyle mi evlendin?

bir psikoloji uzmanından öğrendiğime göre rüyamızda sadece daha önce gerçtekte gördüğümüz kişileri görürmüşüz. beynimiz yeni insan yüzleri yaratamazmış. yani rüyamızda gördüğümüz ve tanımadığımız her yüz belki yolda yanımızdan geçen, cafede yan masadaoturan, ya da bi filmde dikkat etmediğimiz bi figüranın bilinçaltımıza yerleşmiş görüntüleri olabilirmiş..

Evet bilinçaltı çok derin, muhakkak bir yerlerde gördüğümüz birileri olmaları gerekiyor rüyalarımıza girenlerin. :34:

Ben bir fal baktırmıştım kadın bana sen bir öğretmeninle ya da öğretmenle evleneceksin demişti bende dua edip yattım nasıl biri olduğunu görmek için ismi ibrahim olan bir din kültürü öğretmenini gördüm rüyamda esmer, olgun, güzel yüzlü biriydi.

birkaç gün öncede rüyamda bilgisayar dersindeydim yine benzer birini gördüm. hatta "falcı haklıymış, ben kesin bu adamla evlenicem, hissediyorum." filan dedim rüyamda. :)

hiçte inanmam aslında böyle şeylere ama bakalım hayırlısı. :10:

gerçekten de ruyanda o gordugun kisiyle mi evlendin ???
yani o sabret gelecegim diyen kisi su an esin mi ? :53::53::53:

Ne enteresan ya :) keske bende gorsem ilerde esim olacak kisiyi ...
nasil yapiyosunuz kizlar ?:44::44:

Back
X