Bundan tam 4 yıl önceydi ilk kez sevgilim olmuştu ama sanaldı, internetten görüşüyoduk yani
sevgilim tekirdağlıydı, bende istanbuldaydım. yeni tanışmıştık henüz daha 1 ay olmamıştı arkadaşıma gittim, yeni sevgilimden hiç bahsetmedim ama arkadaşıkm rüyasında beni gördüğünü ve tekirdağa gidip geldiğimi söyledi, adeta şok olmuştum. Daha sonra bu sevgilime çok aşık olmuştum asla ayrılmam filan diyordum ama meğer o benle eğleniyormuş bunu öğrendim ve ayrıldık. fakat ayrılmadan önce de rüyamda 2-3 kez ondan ayrılacağımı ve başka birisini seveceğimi gördüm hatta bir seferinde rüyamda tanımadığım bir sesle konuşuyordum ''ben ondan asla ayrılamam başkasına gidemem onu çok seviyorum'' filan diye bağırıyordum ve ağlayarak uyandım... Uyanınca bir şey dikkatimi çekti, rüyamda, çok uzakta beni seyreden bir kişi daha görmüştüm bu kişi esmer kısa boylu zayıf ama sevimli biriydi, güya bu kişiyle birlikte olacakmışım ilerde ama bir türlü anlam verememiştim...
Ta ki 1 yıl sonra o kişiyle tanısana kadar... bu kişi yine internettendi, sanaldı. ama bir birimizi o kadar çok sevdik ki günde 300-400 tane mesaj cektigimizi ve sabahlara kadar uyumadığımızı hatırlarım. internetten, kameradan, telefondan sürekli görüşürdük, o benim ailemle ben onun ailesiyle sürekli görüşürdüm, ciddi ciddi evlenmeyi düşünüyorduk. hatta bir yaz tatilinde aynı otele gittik ve tam 1 hafta birlikte olduk, rüya gibiydi... bu sefer, doğru aşkı buldum evleneceğim kişi bu diyordum! 1 yılı geride bırakmıştık! herşey harikaydı bana ilk aşkımı bile unutturmuştu ve kendisi tıpkı o rüyamdaki kişi gibi zayıf, esmer, sevimli biriydi ve bayagı da uzaktaydı ben istanbul o ise konyadaydı. Sonra anladım ki sevgilim, rüyamdaki o kişiydi...Onunla da asla ayrılmayı düşünmezken bir gün çok ama çok ilginç bir rüya görmüştüm... Rüyamda büyük bir bahçenin ortasındayım üstümde gelinlik, karşımda sevgilim var oda damatlık giymiş... tam ona doğru koşup sarılacakken, arkadan birisi beni kolumdan tutup götürüyor... o kişiye bir bakıyorum ki amcamın oglu!!! oda damatlıklar içinde... Sonra uyanıyorum hemen bu rüyamı sevgilime anlatıyorum; bak işte evleneceğin kişiyi rüyanda görmüşsün diyip kıskançlık yapıyor! sonra dahada ileri gidip amcamın oglunu, benden habersiz facebooktan bulup onla konuşuyor ve aralarında her ne konuştularsa tam 1 hafta sonra sebepsiz yere ayrılıyoruz, bir daha da ondan haber alamıyorum. en son geçenlerde nişanlandığını öğrendim.

bu sevda da böyle bitiyor.
Ama aklımda yine büyük kuşkular var ben rüyamda neden sevgilimi bırakıp amcamın ogluna gidiyordum? neden onunla evleniyordum? acaba bu rüya da gerçek olabilir miydi? bilinç altımıydı yoksa? ama olamazdı! çünkü amcamınoglu yurtdışındaydı ve tam 10 senedir onunla bir kez bile görüşmemiştik... facebook adresini biliyordum ama bende ekli bile değildi çünkü inanın hiç bir samimiyetimiz, konuşmuşluğumuz yoktu... Ama beni sevgilimden ayırdığı için ona karşı çok öfkeliydim! bulsam bir kaşık suda boğacaktım.
Derken geçenlerde 10 yıl aradan sonra ilk defa Türkiye'ye geldiler... Kuzenimle kavga edecektim beni sevdiğimden ayırdın diye! ama inanın onu ilk görüşte aşık oldum diyebilirim, daha sonra 1 hafta boyunca samimiyeti ilerlettik her gece, sabahlara kadar sohbet ettik, şakalaştık filan... herşey mükemmeldi. Amcam da bana karşı çok ilgiliydi, sürekli benim çok dürüst, çok güzel, çok akıllı biri olduğumu ima ediyordu, sürekli gelip şefkat gösteriyordu, kendi evladı gibi seviyodu, yengem de gelip sürekli ne kadar güzel olduğumu filan söylüyordu... İçimden bunlar niye bana gelinleri gibi davranıyorlar diyordum? Ama anlam veremiyordum... Şimdi gurbete geri gittiler. Seneye tekrar gelecekler memlekete, tabii bu sefer kuzenimi facebooka filan da ekledim, hep internetten konuşuyoruz aramız çok iyi ben ona çok aşığım ama o bunu bilmiyor. :) Seneye gelmelerini iple çekiyorum... Bakalım neler olacak göreceğiz... Herşeyi hayal ederdimde varlığından bi haber olduğum kuzenime aşık olacağımı inanın hayal edemezdim... Bizde akraba evlilikleri de çoktur, amcamın ve yengemin bana karşı olan tavrı da aklıma gelince Acaba mı diyorum???