Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

ya nişanlım da beni deli edicek. ketum ötesi... ayrıca da çok inatçı . telefonda şakalaşırken bile inat. ille de kendi dediği olsun istiyor. çok üstüne gidersem mecburiyetten yapıyor ama suratını asıyor.

ben akrebim o koç.. bana da bir tavsiye verir misin :1ninca:

yemek yapmadım eşim gelecek. bugün cuma eltiler kayınlarla aşkam oturuyozya tabu oynayacağız hazırlayacam yanı bu gun size katılamaya bilirim ama yinede katılmaya çalışırım

yemek yapmadım eşim gelecek. bugün cuma eltiler kayınlarla aşkam oturuyozya tabu oynayacağız hazırlayacam yanı bu gun size katılamaya bilirim ama yinede katılmaya çalışırım

sende toplanacaksınız akşam ne yemek yapıyosun yardıma geleyimkaydirigubbakcemile5

nişanlım ikizler burcu evet istediğimi yaptırıyorum ama bu iş konusunda hiç bir şey yapamıyorum ben senden o konuda yardım istiyorum.

eltimin kızı aslan kocası ikizler damatımız memurdu askerliğini yapmamişti evlendi bizim kız önce onu askere yolladı sonra okulunu bitirdi damatımız şimdi son sınavında ziraat mühentisi oldu işide hazır evde aldılar yaa sen halledesin keşce bizim kızla tanışa bilseydin hayatınız çok benziyor benim en yakın arkadaşim gibi ama uzağa gelin gitti eğer sende uzağa gelin giderse ben artık burçlara gerçekten ınanacağım

benim burcum hakkında da yorum yapsana bakalım aşk var mı???başak:asigim:

peki nasıl anlaşabiliyorlar mı? aslında bizde yanyanayken çok iyi anlaşıyoruz benm bir dediğimi iki etmiyo. ama acayip kıskanç ve istediği olmaınca kuduruyo bu iş konusunda aramız çok kötü heran ipler kopabilir sürekli kavgalıyız

a haaa akrep ile koç çok zıtlar iki farklı kutup koç kadın olsaydı akrebin huyuna giderdi ama erkek asla boyun eğmez ilk defa gerçekten kilitlendim

Konu sahibi arkadaşa br sorum olacak? Peki pısırık ne kendini ne eşini ne çoluk çocuğunu savunamayan adamlar için öneriniz varmı? Şu an benimde yaşadığım bu sorun çevremde o kadar çokki; erkekler eşlerini ailelelerine ezdiriyor, ve bunu da evliliğin bir parçası sanıyor..

Ha bu arada ben evli değilim ama nişanlı iken bu sorunu fazlası ile yaşamıştım.. Netice de de yürümedi zaten.

a haaa akrep ile koç çok zıtlar iki farklı kutup koç kadın olsaydı akrebin huyuna giderdi ama erkek asla boyun eğmez ilk defa gerçekten kilitlendim

allahım kara bahtım yaaa akannehir

ya mesela suyuna gidip pohpohlayarak istediğimi yaptırmaya çalışıyorum. olmuyor, kendi dediğini yapıyor. kızıyorum çemkiriyorum, yine olmuyor. çok zorlarsam dediğimi yapar ama suratını da asar. sinirlendiği zaman asla gönlünü alamıyorum. kendi kendine sinirinin geçmesini beklemek zorundayım. yanaştırmıyor beni yanına. . derdi varsa anlatmaz asla hem de. anlatmadığı gibi bana da yansıtır sonra yok birşey der. psikologluk muyuz acaba kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…