Elif cim lütfen banada yardim edebilirmisin .. boshayallersmile
sey benim sevgilim basak burcu bense balik , iyi anlasiyoruz allaha sükür kendisi çok anlayislidirsence biz hep böyle gzl anlasabilirmiyiz ? fisfisfis
kiskançtir bide
neler hosuna gider :)
ben kovayım eşim ikizler ben özgürlüğüme çok düşkünüm ama işin kötü yanı eşim bir o kadar set çekiyor etrafıma.yanlış ya da şüphe çekecek bişey yapmadığım halde bugüne dek,sürekli bi şüphe sürekli denetleme gereksiz kıskançlıklar off tek kötü huyu bu ama ben artık sabredemiyorum.halbuki ikizleri anlaşabileceğim bir burç olarak bilirdim hep.yardııım
elifcim bana da bir akıl ver ben geç geldim farkındayım ikizleri koca yaptım bile kendime ama en azından kullanma kılavuzu önersen ne balım:uhm:
aslında süper ama canım sen biraz kuruyorsundur demi balıklar hep birşeyler eksik hisseder sonrada ilişkilerini bozarlar yani canım eğer klasik balıksan işte nasıl diyi ayyy beni sevmiyormu yada ben nekadarda şanssızım diyenlerden değilsen süper yeni bir ilişkide iyisiniz ama devam ettiremiyorsunuz demi balıklar yani.bak tatlım güzel görürsen güzel olur oduğu düşünürsen güzel olur ama ama ama olursa bu ilişki uzun sürmez yani canım aslında çok güzel sen bozmazsan tadını çıkar olurmu
tmm canim sagol cvp yazdigin için , yok oyle herseyi dert etmem .. kaydirigubbakcemile3
ama sen hiç basak erkegi tanidin mi ? nasildirlar bana anlatirmisin
başaklar rahat ikizler aceleciler ikiler içleri içlerine sığmaz her konuda sona gelmeyi ister tez canlıdırlar başaklar ise onlar için herşeyi bir zamanı vardır asla ileride hata yapmamak için iyi düşünürler bak canım toprak grubu erkeklere bu başak oluyor birşey dediğinde tersini yapmayı severler yani canım sana evlenme teklifi etmeyi düşünse süpriz hazırlasa bile sen birşey desen herşeyi birakır böyleler yanı güven beklerler yani canım ona güvendiğini bilmesi gerkiyor asla şunu yap dame herzaman ters teper ama ona güvensen ruhunu okşasan sana sahiplenir onun bir erkek olduğunu bildiğini ve saygı duyduğunu bilse inan ban ay içinde yüzüğü takar yani canım iş sende ona akıl verme kendisinin düşünmesini sağla bilmiyorum anlatabildimmikafamçokkarıştı
merhaba ben başak, eşim koç burcu nasıl bir yorum yaparsın acaba?
tmm canim sagol cvp yazdigin için , yok oyle herseyi dert etmem .. kaydirigubbakcemile3
ama sen hiç basak erkegi tanidin mi ? nasildirlar bana anlatirmisin
gayet iyi, kavgadan ziyade ara sıra birbirimize küsüyoruz. 24 saat beraberiz birbirimizden ayrı hiç bir şey yapmıyoruz (8 aylık evliyizde :) )
bir basak burcu erkegini etkileyecek biseyler yapmak istiyoruumm kizlar yardiiimm... fisfisfis
elifcim bi fikrin varmi ?
:asigim::asigim:
elifgittiiiii
bende yorum ıstıyorum 3 yıldır nısanlıyız ben kova nısanlım boga burcu 10 yas var aramızda ben herseyı kafayı takan herseyın yolunda ve duzgun bı sekılde gıtmesını ısteyen bırıyım nısanlımda cok rahat aılesı yuzunden cok sorunlar yasadık su anda gorusmuyorum nısanlıma cok bagırırım kızarım tlf yuzune kapatırım sadece 30a kadar sayarım hemen arar elınde parası olsa benım ıcın bıseyler alır hedıyesız asla bırakmaz senı sevıyorum der sureklı ozleyınce aglar ama yınede ben evlılkten cok korkuyorum bana nasıl bı taktık onerırsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?