Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

aslında süper ama canım sen biraz kuruyorsundur demi balıklar hep birşeyler eksik hisseder sonrada ilişkilerini bozarlar yani canım eğer klasik balıksan işte nasıl diyi ayyy beni sevmiyormu yada ben nekadarda şanssızım diyenlerden değilsen süper yeni bir ilişkide iyisiniz ama devam ettiremiyorsunuz demi balıklar yani.bak tatlım güzel görürsen güzel olur oduğu düşünürsen güzel olur ama ama ama olursa bu ilişki uzun sürmez yani canım aslında çok güzel sen bozmazsan tadını çıkar olurmu

ooo asi çift valla canım sen asi o asi aslında özgürlüklerini birlikte yaşasanız bir problem olmaz aslında çilginca bir birliktelik tam sana göre değilmi canım neyse bence sen biraz çektirmeyi seviyon oda altta kalmıyor önce sen ılımlı ol zaten erkek kadının peşinden gelir hadi hadi canım tatlı cadı olmayı birak tatlı bayan ol aslında san cadılık yakışıyordur ama ne yapalım baş gelen çekilir

elifcim bana da bir akıl ver ben geç geldim farkındayım ikizleri koca yaptım bile kendime ama en azından kullanma kılavuzu önersen ne balım:uhm:

veririm sen biraz acıklar örneklerle ona göre bir yol çizelim ama canım ikizle erkeği çok iyidir aslında kova biraz zordur ama aslında melek gibidir kendi doğrularında çık ikizler erkeği huyuna git bak nasıl mutlu eder

merhaba ben başak, yükselenimde başak.

eşim ise koç, yükseleni de koç burcu.

nasıl bir yorum yaparsın acaba?

tmm canim sagol cvp yazdigin için , yok oyle herseyi dert etmem .. kaydirigubbakcemile3
ama sen hiç basak erkegi tanidin mi ? nasildirlar bana anlatirmisin

gayet iyi, kavgadan ziyade ara sıra birbirimize küsüyoruz. 24 saat beraberiz birbirimizden ayrı hiç bir şey yapmıyoruz (8 aylık evliyizde :) )

bir basak burcu erkegini etkileyecek biseyler yapmak istiyoruumm kizlar yardiiimm... fisfisfis
elifcim bi fikrin varmi ?

:asigim::asigim:

bende yorum ıstıyorum 3 yıldır nısanlıyız ben kova nısanlım boga burcu 10 yas var aramızda ben herseyı kafayı takan herseyın yolunda ve duzgun bı sekılde gıtmesını ısteyen bırıyım nısanlımda cok rahat aılesı yuzunden cok sorunlar yasadık su anda gorusmuyorum nısanlıma cok bagırırım kızarım tlf yuzune kapatırım sadece 30a kadar sayarım hemen arar elınde parası olsa benım ıcın bıseyler alır hedıyesız asla bırakmaz senı sevıyorum der sureklı ozleyınce aglar ama yınede ben evlılkten cok korkuyorum bana nasıl bı taktık onerırsınız....

tmm canim sagol cvp yazdigin için , yok oyle herseyi dert etmem .. kaydirigubbakcemile3

Elifciiim, bizim aramizda hiç bi sorunyok , ii gidiyor yani..kaydirigubbakcemile3 ( Allah sükür) sadece merak ettim basak erkekler nasil olurlar ? nelerden hoslanirlar filan ?

elifcim öncelikle yazdıklarımı dikkate alıp cevap verdiğin için müteşekkirim.dediğim gibi kociş hastalık derecesinde kıskanç.telde konuşurken sesimin tonundan anlamlar çıkarmaya çalışıyor.yok neden nefes nefesesin,neden tedirgin konuşuyorsun.ki bunları söylediği esnada dışardayım ve elimde valiz var ama öyle bir hale getirmişki beni o aradğında direk panik oluyorum huyunu biliyorum çünkü olmadık yerden bişe söleyip can sıkacak diye.nişanlıyken bile arkadaşlarımın yanında seni seviyorum dedirtirdi bana.dediğim gibi onu tedirgin edecek yada şüphelendircek bir hareketim olmadı asla.ablama kalmaya gidiyorum eniştem var diye oraya bile zorla razı geliyor ama binbir huzursuzluk.ben onu rahat bırakıyorum çık dolaş arkadaşlarınla vakit geçir falan,hani anlasında o da beni sıkmasın diye.yok anacım gitsede zırt hemen arıyo napıyon diye.fazla arkadaş ortamına da takılmıyor ne yaparsak beraber.ama bazen insan ayrı solumak istiyor.gece yattığında bile benim uykum olmuyor e o sabah işe gidecek ben evdeyim tabi.gel yanımda otur kitap oku oturma orda diyor.ay ben napıcam bilemedim gelince doktora falan gitsek diyorum.hani normal davranmadığını başkasından da duyarsa belki ikna olur ve değişir diye

ben bu ruhunu okşama mevzuunda sıfırım galiba önerilerin neler?kafamçokkarıştı
saygıda kusur etmem ona has bişey değil bu yaptığım ama o da bilir saygılı olduğumu söylerde.güven konusunda ise 100 de 1000 güven istiyor beyefendi...
seninde bi arkadaşa dediğin gibi eğer bu insanı hayatımda istiyorsam tatlı dille güleryüzle iyi geçinmenin en iyi fikir olduğuna kanaat getirdim son günlerde ama arada derede kaldık evliliğe adım atamadığımızdan (ki bu onun iş durumuyla alakalı bir mevzu) şuanki ara dönemi nasıl keyifli hale dönüştürürüm bilemiyorum sadece , ilişkimizi yıpratmakta istemiyrumsenağlamasenağlama

merhaba ben başak, eşim koç burcu nasıl bir yorum yaparsın acaba?

bence çok iyi çünkü toprak ve ateş grubları çok iyi anlaşır tamamlarlar koç erkeği biraz küsmeyi sever çünkü ilgi sever başak kadın ilgi vermeyi sever eğlenceği alışverişi ev düzenini yani bence ideal çiflerden biridirler aslın pek sorun yaşamaz birbirlerini anlarlar sadece koç inat yapmassa başak um ursamaz olmazsa bir problem olmaz

tanıdığım başak erkeği yok yani pek bilmem ama toprak grubuya iyidir herhalde ya canım aslında bütün erkekler iyidir yeterki huyuna gidecen ve bayanlar hani biz biraz durduk vere kavga çıkarırızya yani biraz kendimizi yoklasak herşey güzel olur

gayet iyi, kavgadan ziyade ara sıra birbirimize küsüyoruz. 24 saat beraberiz birbirimizden ayrı hiç bir şey yapmıyoruz (8 aylık evliyizde :) )

valla canım koçlar ilgi çekmek için küsmeyi kullanırlar ama ala küste kalamazlar ama gururda yapalar herzaman kavga ile barişirlar yani hani sana küsya laf sokarlar bak pişman oldu demesinler diye laf sokarlar barışmak istediğinde konuşma ordamı yapmak için bunu kullanırlar böyle barışırlar aslında küsmelleri aslında gerçekten istedikleri şey değildir ilgi çekmektir sadece aslında kopamazsınız bu ilişkide koç daha ağır basar yani hep uğraşan taraf sen olursun ama o da dayanamaz

bir basak burcu erkegini etkileyecek biseyler yapmak istiyoruumm kizlar yardiiimm... fisfisfis
elifcim bi fikrin varmi ?

:asigim::asigim:

hayırdır kızlar başak erkeği patlamasımı oldu herkes bir başak erkeği diyor bende pek bilmem aslında başak erkeğini ama şımartılmayı severler toprak gurubu erkekler güçlü olmayı severler ona bu his ettir onun aklını beğen iltifat et .eğer hediye olarak düşünüyorsan canım erkeklerin en sevdiği onları en mutlu eden şey hava atabilecekleri şeylerdir mesela ben eşime bjk ambilemi olan bir swit almıştım arkadaş ortamında bunu giyerdi arkadaşlarıda wooow falan diyince çok sevinirdi defalarca teşekkür ederdi

bak canım senden 10 yaş büyük benimde eşim benden 10 yaş büyük bu hiç sorun olmuyor hatta daha iyi çünkü erkekler bayanlara göre geç olgunlaşıyorlar inan bana aslan problem değil bizim bütün ailede herkesin arasım 10 yaş ve problem değil bir avantaj. boğa erkeği her zaman derim çok çok çok çok iyi bir erkedir bence bulmuşken kaçırma derim öyle bu devirde boğa bulmak şans ister .rahatlığa gelince canım boğe erkeği rahattır çünkü aslında hayt korkusu yok herşeyi hal eder eksiksiz erkeklerdir ama tek kusurları birşey söylediğinde biraz inat yaparlar tersini yapabilirler yani ne yapacağını söylemiyecen o sana hayat yaşatacak sende yaşayacaksın ona hükmetme yeter bence canım altan al barış bak iyi biri diyorsun bu zaman yok böylesi bence hemen bir plan yap aranı düzelt keyfine bak onun hal edemeyeceği birşey yoktur biraz anneci olsada karısı ağır basar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…