Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

merhaba babyes, bende 5.5 aylık nişanlıyım. nasipse haziran sonu düğünümüz var. 2.250 maaşı olan nişanlm kredi kartını doldurmuş, sonraki ayın maaşını da bitirmiş. nikah seti istedim çok zor durumdayım dedi.uzaktayız.ayda 1 görüşüyoruz.ailesi fakir olduklarını slüyo sürekli acındırıyolar kendilerini.nişaanı kendi yaptı onun borcunu ödüyorum dio hala daha. düğünü kredi çekip biz yapcaz.sadece altın takcaklarmış.nişanlımdan para istiyolar. evlenincede vercez dedi benim yanımda.bende yalnız kalınca 1kuruş vermemde verdirmem dedim.aramızdakileri yetiştirio hemen ailesine.ikimizde terazi burcuyuz yaşı 2yaş küçük.anlayış göstermeye çalışıyorum ama yeter ne yapmalıyım?para biriktir dedim bunlar zorunlu ihtiyacım dio evlenince nasıl geçincez endişeniyorum bende memurum az kazanıyorum ondan.ikna olmuyo birikim yapmaya.ailesi hep haklı uffffffffffff((

ailesini koruyorsa çok kötü.sonuçta sizde bi aile kuracaksınız ayrı bi eviniz olacak eğer onlara bakacaksa hiç evlenmesin şimdiye kadar hep eşiniz mi bakmış eşiniz çalışmadan once aç mı kalmışlar şimdiye kadar nasıl geçindilerse şimdiden sonrada ole geçinsinler.arada bır olur ama sureklı asla

Evet bende katılıyorum evlendikten sonra sadece kendi ailesi olmalı

Ya Kızlar bende sözlüyüm mart ta nişanım temmuzda da düğünüm olucak ama bu aralar kafama takılıyor sanki sözlüm beni hiç kıskanmıyor gerçekten çok gıcık oluyorumklava: bazen yanyana yürüyoruz çoğu erkek dönüp bakıyor ama benimkinde tık yok bi söylenmiyor sinirlenmiyor bile ya bende tam tersi çok kıskanıyorum öyle bi durum olduğunda belli de ediyorum sizce bir erkeği kıskandırmanın en iyi yolu nedir??kaydirigubbakcemile3

kayın peder acındırıyo sürekli kendini oğluna. 3tane de kardeşi var. yaa sinir oldum. bana para yok diyo okumaya merak sardı ünvmezunu gayet ii bi işi de var.ünv sınavına başvurdu geçen gün. kpds ye başvurma dedim dün gece. şimdide ona başvurdum dedi.nasıl bi üslup takınsam da yola getirsem bu haylazı:)

meraba tatlım bak canım aslında çok güzel bir duyguyu yaşıyorsun seni sevmesi değermesidir seni kıskanması .ben biraz açık konuşmayı severim ve açık konuşacam şimdi anladığım kadarıyla sen biraz rahat bir kızsın yani işte senin gibi kızların kalbleri çok temiz olur yanicanım oğlakta olsan kovada olsan pzitifliksin yani herşey senin yanında güzeldir hoştur sıcak kanlı olman güzel ki öylesin ama canım o haklı çümkü senin rahatlığındır buna bunları yaptıran yanıyormuyum belki aile tarzınızda çok farklıdır ki öyle demi bak canım senin icinde bir şey olmayabilir ama ona ait olduğunu sözle ifade etmek yerine göstermelisin mesela öğrencin meselesinde aslında o söylemeden sen rahatsız olduğunu belli etseydin böyle olmazdı alkında bulunsun bir daha böyle bir şey yaşarsan sen rahatsız olmuş ol o zaman sana güvenir rahat olursun ama seni biraz çözdüysem sen bide bu olayı güzel anlatmışsındır ballandırmışsındır neyse canım yani biraz senden kaynaklandığını düşünüyorum ama afferin ona erkek adammış yani zaten koç sana nefes altırmaz yoksa koç erkeği erkek olmayı çok sever o sana diyecek sende emirlerini dinleyeceksin bir süre böyle gitmek zorunda sonrası çok güzel olur canım okey

canım galiba senin paranıda hesaba katıyor bak canım madenki herşeyi ailesine söylüyor gerçi bu normal çümkü bir yol arayışını ifade eder aslında önce canım ailesine herşeyi söyliyen erkek büyümemiştir bak canım önce onun büyüdüğünü hisettirmen lazım şimdi canım sen ona aklı verme tamam mı ondan akıl al yani alıyor gibi yap ona ne yaşayacağını hatırlatma ben senin yerinde olsan evlendikten sonra calışmayacam evimde oturacak de bir süre öyle bilsin ona deki haytım evlenince nasıl yapacağız borçları ona sor birak kendisi hesap yapsın ona sen gösterme onun görmesini sağla tek başına olcağını bilsin ben ile karım herşeyin altından kalkarız diyemesin ben ne yapacağım desin kendini sağlama alması gerektiğini bilsin ama bu tek yapsın sen bir taş at çekil mesela dedki canım faturalar ayda 300 zü çekermi de çekil yani her defasında kafasını karıştır ve yanlız bırak ama sana güvenmesin çalışmayacam de bakalım ne olacak neyse canım şimdilik bukadar bakarız artık sonrasına

evlendikten sonra ki para konusunu daha şimdiden konuşmam yanlış zaten düğünden çıkan adam bir sene toparlanamaz eğer şimdiden konuşursan ilerde bu problem olur erkekler ailesi hakkında konuşulanları asla unutmaz onu gözünden düşme bak canım zamanı geldiğinde haledersin zaten sen akılısın ama biraz telaşlısın hata yapma canım serin kanlı ol canım bu senin işine daha yarar

çok teşekkür ederim canım.verdiğin değerli bilgiler için.dediğim dedik çaldığım düdük takılıyo bakalım. sınava giriş işlemini halletmiş öyle arıyo beni.bende kızdım baya şimdi illede girecek sınava kendimi geliştircem deyip duruyo.çocuk musun sen dedim.1yol seç uygula böyle olmaz dil kursu, işi var bide ünv okucakmış.ikimiz için yapıyorum işimde yükseleyim ilerde çalıştırmamayı düşünüyorum seni dedi.ben öğretmenim bu arada nasıl çalışmam derim bahanem de yok. bi de bana borçlarımı hatırlatma ben düşünemio muyum dedi. cidden zormuş bu erkekleri idare etmek

Merabalar.
Cevabınızı okudum.Teşekkür ediyorum.Açık konuşmanız hoşuma gitmekle beraber,bişeyi düzeltmek istiyorum,ben mi yanlış bi izlenim verdim yazdıklarımdan yoksa siz sadece burçlara göre mi değerlendirdiniz beni de çok fazla rahat olduğum yargısı çıkarttınız anlayamadım;fakat inanın bilakis, hiç rahat biri değilimdir.En başta disiplinli bi ailenin,onları dikkate alan kızıyım.Öyleki iş tekliflerini dahi saatlerinden dolayı kabul etmedim.5'den sonraki çıkışlara babam karşı.Banane yada sananeci bi tutumum hiç olmadı,bu benim yapıma aykırı.Dolayısıyla geleceği kurmayı düşünüp değer verdiğim kişiyide arka plana atmaz,onu dikkate alırım.Benim anlatmak istediğim ben kıskanılmaya mahal verecek hiçbirşey yapmıyorum.Dolayısıyla kıskançlık tartışması aramızda sorun olmuyordu;fakat son zamanlarda uzun zamandır ders verdiğim "8"yaşındaki öğrencimi sorun yapması büyük sorun oluşturdu.Ben bunu kabul etmedim.Edememde,siz etmemi istiyorsunuz,nasıl edeyim...?Yani ne kadar mantıklı sizin dediğiniz gibi hareket edip "evet Canım,aslında benimde hoşuma gitmiyo,ilerde bu 8yaşındaki çocuk genç olduğunda beni arayıpta bana minnetini dile getirirse,ne yaparız biz" demem...Evet dediğiniz gibi susturur onu bu,şuanki durumda(tartışmalı) olmayız elbette;ama bu sadece bu konuyu kapatacaktır,çözüm olmayacaktır bundan sonraki olabilecek,karışımıza çıkabilecek şeylere. Yani onunla evliyken ben hiç bi erkek ÇOCUĞU sevemeyecekmiyim.Ben onun bu saçma kıskançlığı kabul edip,bana haksızlık yaptığını farketmesini istiyorum,böylece bidaha yapmasın istiyorum.Evet derim;ama herşeye değil.Mantıklı olan şeylere.Dediğiniz doğru geliyo,"o haklıymış gibi gösterip istediklerinizi yapın"...;ama ben buna nasıl haklısın derimki.Dedikten sonrada istediklerimi inanın yapamam,yaptırmaz,çok fazla uyanık çünkü.Ve İnanın bunu sizle paylaşıyorum,samimiyetinize güvendiğim,gerçekten iyi bi fikir almaya ihtiyacım olduğu için.Bu konu okadar saçma geliyorki,inanıyorumki okuyanlar "8yaşındaki çocuktanda kıskanılırmı" diye iç geçirecekler.Ben öyle ona herşeyi anlatan biri değilimki,ballandıra ballandıra anlatayım üstelik.Onu kıskandırmak için bi çabam yok yani,hatta kıskandırmamak için çabam var desem tam yeridir.Ayrıca çok çok nadir tartışan biriydik,gerektiği konularda HAKLISIN demeyide bildim gerekli-gereksiz.Şu resmi durumlara bu kadar yaklaşmışken aramızın böyle sudan bi sebepten açılması traji-komik bi durum.4gündür hiç bişekilde görüşmüyoruz,ilk defa bukadar haber alamadım ondan,oda benden,dayanamaz,arardı.Bende arardım;ama ogün ben ailesiyle tlfnda görüşürken beni kıracak bi davranışta bulundu.Bunun üzerine hiç adım atamam,alıştıramam benden gelmesini beklediği adımlara.En azından bi sonraki olmasını istemedğim;ama hayatta kaçınılmaz olan ikili tartışmalarımızda ilk adımı kendinin atması gerektiğini bilecek,ilk adım bence BİR ERKEĞE yakışır ancak.O bi adım gelirse ben zaten enaz 2adımla karşılık veririm.Bi bayanada böyle karşılık vermek yakışır.
Biliyorum çok uzun bi yazı oldu,sırf uzun olmasından dolayı okumayıp atlayanlarda olacaktır:)
Dediğim gibi paylaşmaya ihtiyacım olduğu,yazarken bile rahatladığımı hissettiğim ve yorumlarınıza ihtiyacım olduğu için yazdım.Tekrar TEŞEKKÜRLER.HOŞÇAKALIN.
(ne kadar uzunda olsa insanın kendini ifade edebilmesi,tanıtabilmesi zor,anlamanız dileği ile...)kaydirigubbakcemile3

Tipik bi erkek sevdiğinin sevgisinden emin kaybetme korkusu yok niye kıskansın değil mi, bence sen de onu kıskansan da kısmanmıyor muş gibi görün umursama ama böyle soğuk davranarak değil, ama tabi kişden kişye göre de değişir, sempatiksalakcinni

işte bu güvenden kaynaklanıyor işte böyle durumlarda biraz kendimize ifrira atacağız ne yapalım bizim yaşadığımızı bilmeleri gerekiyor demi bayanssulusmile

değil değil işi bilmek lazım onlar çocuk gibi onlanlara kızmak yerine tatlı dilli olmak gerekir işti bir çocuğa kızarsan ne olur tamam der ama daha asi olur ama anne yazık dur akıllı ol desek laf dinlerler demi işte biz yazık olacağız onlarda bize kıyamayacaklar çok kolay ya işi bildinmi

hıı bak canım tabiki burca göre rahatlık dedim aile yaşantısı burçları çok etkiliyor neyse canım bak bence biraz kompleks yapıyor eğer biraz erkekleri tanımışsan bir konuda seni kendinden üste görüyor onun için seni çok kıskanıyor olabilir neyse canım bak bu devirde erkek diye bir şey yok diyorumya öyle erkek adam yok artık bir erkek olamayan erkekler var bide erkek rolu yapar erkekler var hele bir koç erkeği gururludur bak bence sen ara inanki bu işin erkeği kadını kalmamış artık sen ara seni çok seviyom de ama neyse aramam hataydı de kapat bak sonra o seni arar bide kıskanması normal sen yavaş yavaş onu alıştırırsın zamanlar üstüne gitme zamanlar karekteri oturacakdır .bak canım çook güçlü bir erkekle karşı karşıyasın sen hava gurubusun oda ateş o lider olamayı sever liderlik yapamazsa geri çekilir sende havasın kendi doğrularında yaşarsın yani biraz zor kadınlardansın yani sen biraz altan alacan oda biraz seni anlamaya çalışacaktır bak koç erkekği aslında çok fena gözükür ama hava grubuna karşı zayıfdır yani sen bira altan alsan sana canını verir yani bunu sende çok iyi biliyonda neyse şimdilik bukadar

bende istereeemkaydirigubbakcemile3 supper bi topik ya

vaaaaaaaavvvv supper ya hakkaten öylekaydirigubbakcemile3

Ayy ne içten yazmışsınız, içeriği önemli değil,birilerinden cvp gelmesi bile insana yetiyor.Bu konuda gerçekten yoruma ihtiyacım vardı;çünkü farklı bakış açılarından bakmamı sağlıyor,SAĞOLUN.
Evet kendide öyle diyor;bana diğer en yakınlarından daha yakın,daha toleranslıymış beyefendi:dilcikar:
Bundan olsa gerek çok üstüme düşüyor.Ben diğer yazılara cvbınızıda okudm,fikir edindim sayenizde.
Ben henüz ona karşı sessizliğimi koruyorum,oda aynı şekilde.Bakalım neler olacak,izleyerek göreceğizyerimseniben
Barıştıktan sonra söylemlerinizi hayata geçirecek şekilde devam edeceğim inşllh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…