canım malesef erkeklerde böyle düşünceler var ayıpdır felan şeyler oysa biz bayanlar diyoruzki ya beni bukadar seviyor ama kimse bilmiyor bukadar mutluyum ama kimse bilmiyor oysa herkes bilse ne güzel olur demi. bak canım benim bir abim var biz doğuluyuz abim babamın yanıda eşinin elini tutuyor canım aşkım diye sesleniyor bizimkiler bunu yapma işte ayıp babana saygılı ol diyor abimin cevabı bu oldu birşey olmaz zamanla alışırlar ben eşimin elini tutmazsan eşim değer görmez yani abim gerçekleri gören bilen biri ve benim eşimde ondan sonra öyle olmaya başladı şimdi eşimde öyle yani çok sevdikleri kerekterini beğendikleri biri onlara örnek olsa olur ama canım biraz damardan konuşsan da değişe bilir mesela işte sen bana değer vermessen kimse vermez sen sevmesen kimse sevmez yada öyle değil ,deki işte galiba senin beni sevmediğini düşünüyorlar ben çok üzülüyorum gerçekten sen beni sevmiyormusun gönlün başkasınd mıydı de yavaş yavaş yani sanki cevrendekiler senin söylediklerine inanmıyor deki bn anlatıyorum işte böyle yiz çok mutluyuz diye herkes sanki yalan söylüyorum diye birbirlerine işaret yapıyor de buna hiçbir erkek dayanamaz ama bunlar yavaş yavaş işle yani plan olduğu anlaşılmasın bak değişecektir çümkü nekadarsavunulmaya ihtiyacın varsa o kadar savunullar nekadar masum olursan o kadar severerler bizim bir tane akraba var adam karısını ve kızlarını çok rahat bırakıyor geziyorlar tozuyorlar bir adamda işte fesat adama gelip ona işte bugün seninkileri gördüm yolun ortasında gülüyorlardı ben tanımadım dedimki ya bunlar onun hanımı ile kızları değillerdir demiş adam ne demiş biliyormusun yok yok benimkilerdir valla ne mutlu bana çok mutlu hep gülen bir ailem var valla benim eşim ile kızları gülmese ben kendimi suclu his ediyorum diyorumki ben nasıl bir erkeğim karımın kızımın yüzü gülmüyor diye işet bak böyle olsalar yanı sustursalar kimse tek laf edemez hadi canım darısı başına artık yavaş yavaş sevgisini toplumda göstermeye başlayacaktırŞeniz
bak canım aslın gerçek ne biliryormusun onlar biraz kaprisli yani canım sen ne yapsan onları küçük görüyormussun gibi hisediyorlar bunu içinde sen birşey demeden savunmaya geçiyorlar şimdi canım sana önerin bunu tek caresi gerçek duygularını bilmeleri ve seni tanımalarını sağlamalısın aslında onları küçük görmediklerini bilmeleri şart bunu nasıl açıklasanda anlamzlar hergün arasan bir gün aramasan bu gün aramadı olur kendine eziyet etme daha kolay yolları var canım hediye onarı düşündüğünü sevdiğini bu yalan bile olsa yap çümkü ne kadar seni severlerse o kadar rahat edersin sürekli gülümse içiden olsun yani artık kibarlığı bırak ağır başlı gelin diye bir şey kalmadı en iyigelin gülümseyendir rahat ol yanlarında.onlardan biri olduğunu görsünler hergün arama aliştırma ama arayı soğutma hediye gerçekten gerçek anahtardır böyleleri için onları aklının nasıl çalıştığını bilirim ne kadar elle tutulur bir şey olursa senin iyiolduğunun kanıtıdır böyleleri verilen hediyeyi asla unutmazlar işte birebir bunu derler bak öğretmendir ama inanki hiç havalı değil bak kız kardeşi var işte sana taze kan işe bundan başla önce onun kalbini kazan şimdi senin en büyük düşmanında o dur en büyük dostunta sana asla laf konturmayacak olanda o dur valla canım hediyeler işi bitirir az çok olması önemli değil ama yeterki senden gelsin tekrar söylüyorum ne kadar seni severlerse o kadar rahat edersin ama dozunda yap bu önemli okeykaydirigubbakcemile5
Evet bakıştan bişey olmaz doğru ben bile bakıyorum dikkat çekici bişey gördüğümde öyle sitelere giriyormu bilmem daha nişanlıyız ya belki hormonlardan dolayı girip bakıyodurkaydirigubbakcemile3 ama rüya olayı çok güzelmiş sağol babyescimmyokbe yapmaz ya canım eğer sen işte çok tepki vermessen bakmakla kalır ben ile eşim yürüken bir bayan geldiğinde ben biraz geri dururum bakalım bakıyormu diye benimkide öyle bir süzer ama canım ben bile bakıyorum ilgicekici ne yapsın .hiç belli etmiyom bir daha ki güne kadar sonra diyorumki rüyamda işte çok zor durumdaydım evin içinde gaziyorum biri sanki hep beni özlüyor ve diyorki senin kocan bu kadına bakmış bizde sana bakacağız diyorlar sonra eşime soruyorum sen birine baktınmı bu aralar eşimde yok diyor çümkü onu hatırlaması imkansız yoldan gecer biri sonuçda ama bir daha baktığında benim rüyamı hatırlar bide benim eşim de allah korkusu çok var allahın adaletine çok güvenir bir hata yaparsa ilahı adalet karşılığını fazlasıyla yapar yanı birine bakarsa benimkinede bakarlar der bak canım bırak baksın üstüne gitmemen güzel güzel bir bayana herkes bakar bir bayanla konuştuğunda sesi incelr bunlar normal başka şekilde onu dene sen yokken nete giriyormu başka sitelere bakıyormu bunlara bak sensizken nasıl vakit geçirdiğini araştır bakıştan birşey olmaz hiç korkma
sahip olduğun erkekğin kıymetini bil boğa erkekği herkese nasip olmaz .eğlenceli sorumluk sahibi zeki erkeklerdir ama balık kadını biraz kendini üzecek şeyleri bulmaya bayılır heme bir hikaye yazar sonra oturur bunu kafasına takar sonra üzülür kendisini üzmeye bayılır balık kadını.inşallah sen böyle değilsindir bak canım boğalar gerçekten mukemmellerdir çok dua almışsındır şimdi ne kadar kafana birşey takıldığında beni düşün deki bak babyes bana dediği gibi yaptım kendimi artık üzmeyecem her üzlüdüğünde beni düşün ve gül böylelikle artık ortada aslında sorun olmadığını anlarsın bide sen şimdi nişanlısın şimdilik kafana bir şey takmıyor olabilirsin ama canım yakındır bide canım her konuda kakıyorsunuz yani nişanlınla alakalı değil burçunun özelliği ama değişe bilir zaten artık ben hep senin aklında olcam ya sana engel olur inşallah
bu yazıya cevabımı okudunmu bilmiyorum .yaa tabi herkes benim gibi düşünecek değil ya insanlar farlıdır kimisi evde oturmayı sever kimisi gezmeyi sever insanlar farklıdır düşünceleride ben burada bilinmeyen fark ediymeyen bir şeyi göz önüne aldım çalışan kadınları daha fazla yıprandıklarını çalışmayan bayanların onlardan daha rahat oldukları gerçeğını gözler önüne serdim tabi karşı fikirde olanlarda olacak ancak evli ve dışarıda yıllarca çalışmış bir bayan tepki verirse tamam derim yanılıyorum derim benin akın bir akrabam doktor özelde hemde işide rahat ve diyorki emekliliğim yanmasa istifa edip evde oturacagim ama öğretmen bayan harıç onlar gercekten şanslı çümkü tatilleri var hele liseyse zaten üç gün gidiyorlar ama gerçekden hergün çalışmak bilmiyorum ???
SİZE KATILMIYORUM
BEN DE DOKTORUM HERGÜN ÇALIŞIYORUM
İŞİMDE VE EVLİLİĞİMDE ÇOK MUTLUYUM
OYUNLARLA DEĞİL ANCAK KENDİMİZ OLARAK HAYATIMIZI SÜRDÜRÜRSEK GERÇEK BİR EVLİLİK VE İLİŞKİ YAŞARIZ
KENDİMİZ OLDUĞUMUZ SÜRECE GERÇEĞİZ
SİZE KATILMIYORUM
BEN DE DOKTORUM HERGÜN ÇALIŞIYORUM
İŞİMDE VE EVLİLİĞİMDE ÇOK MUTLUYUM
OYUNLARLA DEĞİL ANCAK KENDİMİZ OLARAK HAYATIMIZI SÜRDÜRÜRSEK GERÇEK BİR EVLİLİK VE İLİŞKİ YAŞARIZ
KENDİMİZ OLDUĞUMUZ SÜRECE GERÇEĞİZ
her insan aynı olacak diye bir şey yok tabiki belki benim cevremdekiler öyle brajinizi ve nasıl bir hastanede çelıştığınızı ve kaç yıldır görev yaptığınızı gerçekten merak ettim bu arada ikizler yada oğlak kadını görüyorum sizin adınıza çok sevindim çok güçlü bir bayansınız bravo bu dengeyi sağlayamak çok kolay birşey değil alalh huzurunuzu bozmasın:lepi:
Bu arada Babyescim bensizken nasıl vakit geçirdiğini nasıl anlayabilirim ki yalan mı yok sonuçta dimi ama:1closedeyes:
Babyes teşekkür ederim.Şu konuda haklısın;ben bazı şeyleri çok kafama takıyorum ve büyütüyorum olayları, bazen hiç anlamı yokken.Bu gerçekten balık burcunun en kötü yanı.Nişanlım gerçekten çok iyi biri ama tam bir boğa gibi oluyor sinirlenince.Haklısın zeki ve sorumluluk sahibi gerçekten.Bazen insan karşısındakinin iyi yönlerini değil de kötü yönlerini görüyor ve yapılan en büyük hata galiba.Ama bundan sonra öyle saçma sapan şeylerle kendimi üzmemek için aklıma senin sözlerini getiricem.Bir de bu nişanlılık dönemi o kadar stres yapıyorki insanda,herşey sanki çözülemeyecek bir sorun yumağı gibi görünüyor.Ama güzel bir amaç uğruna tüm çekilen sıkıntılar ve stres:)):asigim:
çok teşekür ederim canım ....kaydirigubbakcemile5
asında hepimiz aynıyız nasıl mutlu olacağımızı biliyoruz ama bunları nasıl yapmalıyız bilmiyoruz ama canım denemeden sadece lafta kalıyor istedikmi herşey oluyor aslında .önemlideğil herzamanolumunekankayizsmileBazen benmi abartıyorum diyorum,yapısıdır çok üstüne gitmem gerekiyo diyorum ama huzrsuzda oluyorum açıkcası.Yeri geldimi söylüyorum aşkım niye böyle kasıyosun kendini diyorum,yanlızken hiç böyle değilsin diyorum bu sefer şey diyo benim içimde olmasada başkalarının yanında gösteriş için yapsam dahamı iyi olur diyor,bu sefer mantıklı geliyo bilemiyorum,gerçekten çokmu abartıyorum yoksa normalmi böyle hissetmem? Sevgi konusunada gelince,benim nişanlım evlenmekten hakikaten korkan bi kişikti ve işin ilginç yanı ben onu hiç ikna etmeye çalışmadım yani bitti dediği yerde biterdi ama o bizim ilişkimizi bu aşamaya getirmedi ilişkinin ciddileşmesindeki büyük pay onundur yani,evet bir iki kere sordum beni seviyomusun diye oda bana sen beni bilmiyomusun sevmesem hiç nişanlanırmıydım,hayatı paylaşmaya adım atarmıydım dedi.İşte böyle bi durum içindeyim aslına bakarsan hiç başka sıkıntımız yok maşallah herşey yolunda biz iyiyiz,dertsiz başıma dert açmaya çalışıyorum sanırım.
Ben sizi kaybetmem lazım söyledikleriniz çok kaydadeğer,inanın sizden öğreneceğim çok şey var.Çok teşekkür ederim.
ya bu kadar olur birebir bildin!! pes diyorum :1shok: disaridan herkes umursamaz ve kendini begenmis oldugumu dusunuyorlar ama cidden oyle degilim. sadece hemen sIkI fIkI olmak bana gore degil, bir de tabii gecmiste yedigim bazi dost kaziklari da bu duruma etken. her ne kadar ilgiye duskun olmadigini soylese de ben ondan ne zaman ilgimi ceksem, bir sure hafif endiseye kapiliyor ama sonra bosveriyor. tabii sonra ben yeniden ilgi gosteriyorum...ve dedigin gibi benim onsuz eglenmeme, mutlu olmama dayanamiyor. ne zaman arkadaslarimla bir kac gun takilsam, hemen cocuklasiyor, kontrol etmeye, kiskanmaya ve ustume dusmeye basliyor...bu konuda taktiklerini bekliyorum babyes ve gercekten anlattiklarinin dogruluguna sasirdim ohaoldumsmile
bir kendi kiskancligim konusunda ne yapabilirim, yani onu sIkmadan kendi istedigimi yaptirmak icin :sinifsinif:
her insan aynı olacak diye bir şey yok tabiki belki benim cevremdekiler öyle brajinizi ve nasıl bir hastanede çelıştığınızı ve kaç yıldır görev yaptığınızı gerçekten merak ettim bu arada ikizler yada oğlak kadını görüyorum sizin adınıza çok sevindim çok güçlü bir bayansınız bravo bu dengeyi sağlayamak çok kolay birşey değil alalh huzurunuzu bozmasın:lepi:
TEBRİKLER
OĞLAĞIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL
SANA DA BU MUTLULUĞUNUN DEVAMINI DİLERİM
Tebrik ederim Elifff!!! Tam bi KOÇ burcusun... :lepi:
Bilinçli.... araştırmacı.... yardımsever ..(biraz da ukalayız burç olarak..ama belli etmeyiz ) sempatiksalakcinni
Kendi burcumdan başka burçtan anlamam.. Özelliklerin i taşıdığım için inanmaya başladım...
Biz yeni evliyiz... Tam 3aylık :1hug:
Sadece Eşimin bana uyumunu merak ettim....
Çünkü tespitlerin çok güzel
Eşim 21 aralık doğumlu (yay burcu diye biliyorum..emin değilim..çünkü tarih sınırda)
Bende Koç burcuyum tabiki... kaydirigubbakcemile5
Bu arada eşine yaklaşımın çok güzel...bende aynen böyle davranıyorm....Birşeye karışmıyormuş gibi..
Kendini evin hakimi hissettiriyorum...
Bana sormadan hiç bişi yapmaz(saolsun)... Sözümden de çıkmaz...Ama o bunun farkında değil kaydirigubbakcemile3
Ama artık biraz ipleri elime aldım.. :icecream:
(Örn)Maddi anlamda karışmadım işine işler sarpa sardı..Hatasını anladı...şimdi benden harçlık alıyo :teselli:
Babyes merhaba geçen biz nişanlımla tartışmıştık, her tartışmada önceden ben bağırır kızardım o bir söylese ben iki söylerdim geçen seninle yazıştıktan sonra çok farklı davrandım bizim eve geldi tartıştığımız olayı konuşacaktık ben böyle hiç kızmadım somurtmadım da ama çok üzgün darandım, aman Allah'ım bu çocuğun davranışlarını görmeliydin , defalarca özür diledi, yemeğe sinemaya gittik birlikte vakit geçirdik, ama asıl kendini suçlu hissediyo anlatamam, defalarsa söz verdi seni bi daha üzmüycem diye galiba doğru erkekler çok konuşan, çok tartışan bayanlardan hoşlanmıyolar bir adım önde durmak , eşini sahiplenmek istiyorlar , bundan sonra daha dikkatli olucam çünkü farkettim ki ben bir adım gidince o on adım yaklaşıyo bana teşekkür ederim babyes......... kaydirigubbakcemile5
Aynen canım bende en ufak tartışmada bağırıp çağıroyodum şimdi peki öyle olsun deyip üzgün duruyorum ama hiç sesimi çıkarmıyorum kaç ay oldu hiç daha kavga etmedik tartışma konusu olunca öyle mahsun mahsun duruyorum peki napalım falan deyip. içi eriyor benimkinin çocuk bu erkekler yaaa ama onlarsız da asla olmazkaydirigubbakcemile2çok sevindim canım akılı olan mutlu olur allah daim etsin canım :lepi:
merhaba kızlar ben elif 10 yıldır evliyim ve çook mutlu bir evliliğim var size farklı tavsiyeler verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?