Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

Bu arada eşine yaklaşımın çok güzel...bende aynen böyle davranıyorm....Birşeye karışmıyormuş gibi..
Kendini evin hakimi hissettiriyorum...
Bana sormadan hiç bişi yapmaz(saolsun)... Sözümden de çıkmaz...Ama o bunun farkında değil kaydirigubbakcemile3

Ama artık biraz ipleri elime aldım.. :icecream:
(Örn)Maddi anlamda karışmadım işine işler sarpa sardı..Hatasını anladı...şimdi benden harçlık alıyo :teselli:

Bazen benmi abartıyorum diyorum,yapısıdır çok üstüne gitmem gerekiyo diyorum ama huzrsuzda oluyorum açıkcası.Yeri geldimi söylüyorum aşkım niye böyle kasıyosun kendini diyorum,yanlızken hiç böyle değilsin diyorum bu sefer şey diyo benim içimde olmasada başkalarının yanında gösteriş için yapsam dahamı iyi olur diyor,bu sefer mantıklı geliyo bilemiyorum,gerçekten çokmu abartıyorum yoksa normalmi böyle hissetmem? Sevgi konusunada gelince,benim nişanlım evlenmekten hakikaten korkan bi kişikti ve işin ilginç yanı ben onu hiç ikna etmeye çalışmadım yani bitti dediği yerde biterdi ama o bizim ilişkimizi bu aşamaya getirmedi ilişkinin ciddileşmesindeki büyük pay onundur yani,evet bir iki kere sordum beni seviyomusun diye oda bana sen beni bilmiyomusun sevmesem hiç nişanlanırmıydım,hayatı paylaşmaya adım atarmıydım dedi.İşte böyle bi durum içindeyim aslına bakarsan hiç başka sıkıntımız yok maşallah herşey yolunda biz iyiyiz,dertsiz başıma dert açmaya çalışıyorum sanırım.

Ben sizi kaybetmem lazım söyledikleriniz çok kaydadeğer,inanın sizden öğreneceğim çok şey var.Çok teşekkür ederim.

süpersin deniycem bakalım :1hug: :1hug: :1hug:

Evet bakıştan bişey olmaz doğru ben bile bakıyorum dikkat çekici bişey gördüğümde öyle sitelere giriyormu bilmem daha nişanlıyız ya belki hormonlardan dolayı girip bakıyodurkaydirigubbakcemile3 ama rüya olayı çok güzelmiş sağol babyescimm

Bu arada Babyescim bensizken nasıl vakit geçirdiğini nasıl anlayabilirim ki yalan mı yok sonuçta dimi ama:1closedeyes:

Babyes teşekkür ederim.Şu konuda haklısın;ben bazı şeyleri çok kafama takıyorum ve büyütüyorum olayları, bazen hiç anlamı yokken.Bu gerçekten balık burcunun en kötü yanı.Nişanlım gerçekten çok iyi biri ama tam bir boğa gibi oluyor sinirlenince.Haklısın zeki ve sorumluluk sahibi gerçekten.Bazen insan karşısındakinin iyi yönlerini değil de kötü yönlerini görüyor ve yapılan en büyük hata galiba.Ama bundan sonra öyle saçma sapan şeylerle kendimi üzmemek için aklıma senin sözlerini getiricem.Bir de bu nişanlılık dönemi o kadar stres yapıyorki insanda,herşey sanki çözülemeyecek bir sorun yumağı gibi görünüyor.Ama güzel bir amaç uğruna tüm çekilen sıkıntılar ve stres:)):asigim:
çok teşekür ederim canım ....kaydirigubbakcemile5

önemli değil sen kendini biraz kontrol et ve gerçekten tadını çıkar:dance:

asında hepimiz aynıyız nasıl mutlu olacağımızı biliyoruz ama bunları nasıl yapmalıyız bilmiyoruz ama canım denemeden sadece lafta kalıyor istedikmi herşey oluyor aslında .önemlideğil herzamanolumunekankayizsmile

inan ban kendi kıskançlığını engeleyemezsin çümkü bayansın.canım arkadaş olrarak şeç su ve hava grubundan uzak turursan daha iyi olur çümkü bunlar sana zarar verirler çümkü sen topraksın ateş ve toprak sana gerçek dost olurlar sen bu grublarda kendini ifade edersin eşinde bu grublardan olduğun için seni rahat kontrol edebiliyor bensiz yapamaz diyordur sende ona karşı zayıfsın aslında o sensiz yapamıyor ama sen onu biraz ilgiye alıştırmısın ne kadar mutlu isen okadar senin peşinde olur

çoook iyi tabiki ukalayık yapmayım ama bir erkeğin başına gelen en güzel şeydir koç kadını derler ben demiyom işin uzmanları diyo ama canım iki lider biraz çekişmeli olabilir ama sanede menfaattir yani zarar vermez zaten kontrol sendedir büyük ihtimal yani canım beni yorma istersen hııı bide biraz inatçıyız geri adım atmayız ben bu huylarımı bıraktım şimdi daha iyi sende bırak olurmukaydirigubbakcemile5

zaten bizde aynı sorunları yaşatık inat ettim hesaplara karışmadım iki ayda işin icinden çıkamadı artık parayı veriyo ohh rahatım diyo ya işte biz bayan istesek herşeyi yapıyoz

Babyes merhaba geçen biz nişanlımla tartışmıştık, her tartışmada önceden ben bağırır kızardım o bir söylese ben iki söylerdim geçen seninle yazıştıktan sonra çok farklı davrandım bizim eve geldi tartıştığımız olayı konuşacaktık ben böyle hiç kızmadım somurtmadım da ama çok üzgün darandım, aman Allah'ım bu çocuğun davranışlarını görmeliydin , defalarca özür diledi, yemeğe sinemaya gittik birlikte vakit geçirdik, ama asıl kendini suçlu hissediyo anlatamam, defalarsa söz verdi seni bi daha üzmüycem diye galiba doğru erkekler çok konuşan, çok tartışan bayanlardan hoşlanmıyolar bir adım önde durmak , eşini sahiplenmek istiyorlar , bundan sonra daha dikkatli olucam çünkü farkettim ki ben bir adım gidince o on adım yaklaşıyo bana teşekkür ederim babyes......... kaydirigubbakcemile5

çok sevindim canım akılı olan mutlu olur allah daim etsin canım :lepi:

çok sevindim canım akılı olan mutlu olur allah daim etsin canım :lepi:
Aynen canım bende en ufak tartışmada bağırıp çağıroyodum şimdi peki öyle olsun deyip üzgün duruyorum ama hiç sesimi çıkarmıyorum kaç ay oldu hiç daha kavga etmedik tartışma konusu olunca öyle mahsun mahsun duruyorum peki napalım falan deyip. içi eriyor benimkinin çocuk bu erkekler yaaa ama onlarsız da asla olmazkaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar ben elif 10 yıldır evliyim ve çook mutlu bir evliliğim var size farklı tavsiyeler verebilirim

Mrb.Babyes.
Yazılarını bugün farkedip,zamanım olduğunca okudum bi kısmını ve aklımada yatmadı değil söylediklerin,hoşuma gitti.Aslında en başta tecrübeli olmanız ve tecrübelerizden iyi analizler çıkartıp bize sunmanız ilgimi çekti.Öncelikle teşekkür ediyorum bunun için.
Benim konuma gelirsem görüştüğüm biri var,2yıldır beraberiz.Bana göre çok seviyeli gidiyor.İkimizde durmamız gereken yeri biliyor;çok fazla(saçmalarcasına) müdahale etmiyorduk hayatlarımıza;fakat resmi bişeyler olması için kararlaştırdığımız tarih yaklaştıkça onda benim üstümde daha fazla hakimiyet kurma,lüzumlu-lüzumsuz herşeyime müdahale etme durumu ortaya çıktı.8yaşında özel ders verdiğim öğrencim var.Salt erkek olmasından dolayı ve bundan bi 10yıl sonra bana olan minnetinden dolayı öğrencimin beni arayıp hatrımı sorar diye anlayamadığım takıntıları çıktı karşıma.Bana göre gurur verici olan bişeyi dahi kıskançlık malzemesi yaptı,pes dedirtti.Şuanda aramız açık,ne yapmam gerekiyo sizce?Açıkcası bende bu komik kıskançlığından dolayı şaşkınım,kızgınımda.Kendini haklı olduğunu zanneder diye aramıyo,üstüne düşmüyorum.Bence pofpoflanmak konuya göre değişiyo,o nedenle bu konuda onu pofpoflayamam.Ki zaten o pofpoflanmayla yola gelecek biride değil.O 10Nisan'da(koç burcu),bense 21Ocak'ın ilk saatlerinde doğmuşum(Oğlak burcundan KOVA burcuna geçişte:)).Burç uyumumuz nedir acaba sizce?Ayrıca ben şundan çok eminim,O BENİ ÇOOOK SEVİYOR;ama bazı kısıtlamalı,bazı şeylere kendince kıstaslar getirmesi sorun oluşturabiliyo aramızda.Anlatmak istediklerim çok geniş ve derin.Aslında birazda paylaşmak istediğimden yazdım bunları,yazarken bile rahatladım.Umarım güzel açıklamalarınız ve vereceğiniz güzel,yararlı metotlarla dahada rahatlarım.İYİ AKŞAMLAR.Bu topikte olan,çözüm arayarak paylaşım yapan arkadaşlarada geçmiş olsun diliyorumkaydirigubbakcemile3 HOŞÇAKALIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…