canım benim çok tatlısın heer kese cevap vermeye calışıorsun..... bu arada kaç yasındasın merak ettim opuyorumnanaktan tecrğbe konusuo gibi bişey Şeniz
Balık kadını başak erkeği :)
Teşekkür ederim şimdiden canımcım
peki ikizler kadini kova erkegi :)
bende sorabilir miyim ?
kova kadını - kova erkeği alsanaalsanasmileolumunekankayizsmile
biz de yengeç kadını ve balık erkeği
artık canım iş sende zaman oluyor herşey inat erkekğın uzaklaştıran şeylrin başında gelır oysa biraz onları anlasak herşey çok daha güzel olur bırak senin önünde olsun sen onun serçesi ol bırak seni sevsin ben hep dedimki inatlaşan bir bayan gördüğüm zaman onun bütün güzelliğinin cazibeligini hele birde kaşları çatıksa diyorumki keşke şimdi bir ayna olsada kendini görse biz bayanlar saatlerce güzel olmak için uğraşırız ama böyle davranışlar sergilediğimizde yüzümüz o kadar itici oluki anlatamam. bak biri sinirlendiğinde yada inatlaştığında bir dikkatli bak ben öyle olmak istiyormuyum de .en basitinden annen sinirli olduğunda bir bak normal annene benziyormu sempatiksalakcinni bence hayır valla ben güzeliğimden ödün yeremem sinirlenirsem bile bunu eşimin yanıda yapmam sakinleşince gözlerimi buğaştırırım yüzüme allık sürerim sinirden kızarmışya masum masum konuşuyom eşim bana o kadar üzülürki ayy canım der saatlerce gönlümü alır işte erkekler bu kadardır biz kadın ları iyi erkek yada kötü erkek yapıyoruz yani kainatın anahtarı bizde:lepi:
8 yıldır birlikteyiz düğün yaza cnm.yani huzursuzluğu sevmeyen biridir genelde alttan alır ama yine de bilemem tabii inş yükseleni baskındır kaydirigubbakcemile3
Babyes çok hoşsun herkese böyle biri arkadaş lazım günlük hayatında ne yazık ki ben öyle değilim herşeyi kafama takıyorum artık birbirimizi tanıyamıyoruz önceden böyle değildik nişanlanırsak herşey daha güzel olur diyoduk ama öyle değilmiş aileler işin içine girince daha kötü oluyo ikimizde de ailelerimize karşı aşırı bir savunmacı tutum oluştu onun söylediği herşey batıyo bana sanki büyük ihtimalle benim söylediklerime de o katlanamıyodur, şimdi düğün hazırlıkları yapıyoruz ama böyle olunca bütün hevesim gidiyo pişmanlıklarım başlıyo napıcam bilmiyorum, çok canım sıkkın şimdi konuşmuyoruz daha çok kavga etmemek için telefon kartımı attım bi süre kendimize gelelim istedim, umarım herşey daha kötü olmaz dua ediyorum sadece hakkıma hayırlısı olsun istiyorum....
nişanlılık psikolojı çok farklı birşeydir hiç birşey istediğin gibi olmaz beklentiler asla karşılanmaz ailenin yaptığı fedakarlıkları görünce karşıdan da gelmeyince sinirler doruğa yükseliyor demii.bak canım söz konusu iki farklı aile ,elbetde sorunlar olacaktır. sizde de onlarda da. nişanlıyken senin ailen benim ailem tartışmaları başlar evlendikten sonra 2 yıl sonra bitmeye başlar .ama canım anlamadığınız bir şey var artık senin benim diye birşey yok .böyle düşünürseniz asla mutlu olmazsınız .tatlım artık biz demeyi öğrenin nişanlınada bunu aşila artık aileniz yok tek bir aile varsa sen ve o .bak ilişkinize ailelerini karıştırırsanız asla gerçek kendinize ait bir hayatınız olmaz senin bir sorunun varsa birlikte çözmeyi öğrenin en güzel günlerini aileleriniz düşünerek tüketiyorsunuz yazık değilmi bak canım sana kendimden örnek vereyim ben ailemi çok savunuyordum o savununca kızıyordum ama herkesin ailesi kendi gözünde yücedir benim bir sorunum olduğunda aileme söyleyince daha fazla kendime zarar verdiğimi anladım şimdi aileme gidince çok mutluyum o harika bir erkek diyorum o da kendi ailesin beni övüyor ve herkes ideal bir çift gözüyle bakıyor herkes imreniyor sizde sorunlarınızı kendiniz çözün bu sizi daha mutlu eder canım ailenizi hiç karıştırmayın benim çok güçlü bir ailem olmasına rağmen eşime benim senden başka senin benden başka kimsen yok sen bana sahip çık bende sana inanki böyle olunca kendi evini patronu aileler değil sen olursun aileler asla yardımcı olamazlar sadece zarar verirler bak daha nişanlısın ailenin lafı bile sorun oluyor yapmayın. bir sen birde o .başkası yok olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?