Evlenmeden görümce belası

zillikedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
1.575
3.089
Nihayet ben geldim. Yokluğumda zenginin malı züğürdün çenesini 40 sayfa kadar yormuş.
Merak etmeyin arkadaşlar açıklıyorum. Kimsenin malına mülküne karışmadım ben.o mal mülk de bana ait değil evler satılmalı demiyorum ben. Ayrıca alınıcak ev de evlenmeden önce alınıcak ve ben üzerinde hiç bir hak talep etmiyorum.

1- Ben ne sevgilime ne kardeşine ne de annesine ev alcaz ev satıcaz demedim. Evlerin tamamının sahibi sevgilim onun kararı 2 evimi satıcam biride ailemde kalsın dedi. Yurtdışına çıkmadan ailesine evlere satılığa çıkarmalarını müşteri bulurlarsa satmalarını söyledi. Benim bu konuda tek bir yorumum olmadı arkadaşlar. Ancak görümce olan kişi sevgilim yurtdışına çıktıktan 2 hafta sonra mayısta beni arayıp agustosta yani 3 ay sonra yazlığa tatile gideceğini söyledi. Bende güzel plan dedim o kadar… ALINDIM AMA TEK KELİME ETMEDİĞİM HİÇ KARIŞMADIĞIM BİR OLAYA TELEFON AÇILIP GÖZ DAĞI VERİRİ GİBİ 3 AY SONRA ORADA OLACAĞIM DEMEK HOŞ DEĞİLDİ SUSTUM

2- Kendi aileme eylülde düğün yapıcaz demiştim. Temmuz sonunda Sevgilim dediki evleri emlakçıya dahi vermemişler ben onlardan neyimi esirgedim, bu yaptıkları ne demek hiç bir şey yetişmez deyince kız kardesin 3 ay önce böyle demişti bana diye o zaman söyledim. Madem 3 günlük tatil için benim düğünümü ertelettiler kimse gitmesin oraya yeter artık dedim.(belki bu kısımda bir hata gördünüz ancak ben bunu o gün olanı biteni anlayınca sinirimden dedim yoksa cidden banane)

3- O tarihten sonrada ne kaynana ile ne görümce ile hiç konuşmadım. Sevgilim ilk benim olduğum şehre geldi buruk da olsa mutluydum düğünüm ertelense anneme mahçup olsamda sevgilim geldi diye mutluydum. Resimlerimizi gördüler benim annem kardeşlerim aradı konuştuk güldük onun ne annesi nede kız kardeşi aramadı. Ben değil sevgilim bozuldu bu durumlara.. SUSTUM

4- Görümcenin durumunu gelirsek tanışma yemeği için evine davet etti sonra evdeyken dışarıda yiyelim dediler. Gittik yemekten sonra kaç para girdi nasıl geçirdim demesi Abes gelmişti saygısız ve de anlamsız. HİÇ BİR SEY DEMEDİM ..Kocasının ailesiyle geçimsiz bunu her yerde söyler kocası ise erkek arkadaşıma hep huzursuzluk çıkartıyor annemlerde, onlarda bıktı bende bıktım diyen birisi. En son boşanma kararı almışlar bunu söyledi erkek arkadaşım. Kendisi de kız kardeşiyle normal kardeşlik bağlarının olmadığını beni abisi gibi görmüyor akıl vermeye kalksam dinlemiyor hep böyleydi diye anlattı. İnsan kız kardeşinin evinde bir gece yatılı kalamaz mı kalamıyor aynı şehirde otele gidip kalıyor böyle bir kardeşlik var

5- Bu kısma kadar. Ama bile isteye kardeşinin tek fotosunu beğenip birlikte olduklarımızı beğenmediğini görünce uğraşmaya gerek yok instagramdan bile huzursuzluk yapma peşinde ben uğraşmak istemiyorum deyip sildim.

6- KONUYU AÇMAMIN TEK SEBEBİ BU KIZ BENİM DÜĞÜNÜME GELSE HUZURSUZLUK ÇIKARTIR. GELMESİN GEREK YOK BENCE DEDİM SEVGİLİME O DA HAKLISIN BENDE GÜVENMİYORUM DEDİ. AMA BÖYLE BİR İSTEK DE BULUNMAK 2 KARDEŞİN ARASINI DAHA KÖTÜYE Mİ GÖTÜRÜR YOKSA BÖYLESİ DAHA MI İYİ OLUR KARAR VEREMEDİM. HEM AİLEMİN DÜĞÜNÜMDE HUZURSUZ EDİLMESİNİ İSTEMİYORUM.

7- KISACASI ARKADAŞLAR DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ FETTAN GELİN BEN DEĞİLİM. EV SATMAK ALMAK HİÇ BİR KONUDA YORUM DAHİ YAPMADIM. BEN 4 YILDIR BİR BAŞIMA YAŞIYORUM. ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ İYİ BİR İŞİM İYİ BİR MAAŞIM VE ARABAM VAR. HEPSİNİ KENDİM YAPTIM.LÜKS BİR SİTEDE KALIYORUM, ŞARTLARIMDAN MEMNUNUNUM. AİLEMİN İHTİYACI YOK AMA OLSAYDI BENDE YARDIM EDERDİM.

8- ERKEK ARKADAŞIMIN İLLA EVİ ALALIM EVLENELİM DEMESİNİN SEBEBİ DE O ONUN HAYALİYMİŞ BEN BUNUN İÇİN ÇALIŞTIM. AİLEMİN BANA BU YAPTIĞINA İNANAMIYORUM DİYOR. Yurtdışına daha az çıkmak istediği için aile kurmak istediği için borca girmek istemiyor.Hala hiç yorum yapmıyorum. kendi ailesi kendi malı !!!!!

9- Geçmiş konulara bakan arkadaşlar içinse geçmişin en büyük kanıtı Sevgilimle hala beraberiz onda hiçbir kusur göremiyorum. 5 ay ayrı kalmak bana bir ömür gibi geldi. iyiki hala onunlayım. Ömrümün sonuna kadar da onunla olmak istiyorum.

10- Burun dolgusu olaylarına kafa yoran arkadaşlar içinde çok saolun geçmiş olsun dilekleriniz için. ! işlem yapılabilir kağıdığını işlem bittikten sonra getirdiler bende imzalamadım. Yalnızca ücret kağıdını imzaladım. Alerjik bir vücüdum var ve bu yüzden yapılan madde yüzümde şişlik yaptı. Ellerinde ben işlem görmek istiyorum yazan kağıt olmadığından polise bildirdim durumu hiçbir ücret alamadılar. Acilde alerji iğnesi oldum hiçbir etkisi kalmadı saolun tekrar geçmiş olsun dilekleriniz için.

11- Ve birde bilip bilmeden yok 3 ev satıcak dışarıya atıcak böyle gelin düşman başına diyenlere ve daha kötüsünü diyenlere hakkımı helal etmiyorum. Hele yok orası burası altından gümüşten deme cüretinde bulunanlar hiç mi değer görmediniz?? hiç mi seveniniz olmadı sizin?? ? Evet ben sevgilim gözünde gönlünde kıymetlisiyim. Hiçbir yerimde altından değil. Banlanmasaydım konuyu düzeltir onca lince uğramazdım. O yazdıklarımdan nasıl evleri benim sattırdığımı düşündünüz pes doğrusu. Ama diliyorum bunu bana yakıştıranlarda daha beter yakıştırmaları üzerlerinden atamasınlar. KADININ DÜŞMANI KADINMIŞ. ŞURDA YAZANLARDAN BENİM EVLER SATILSIN EVLENMEM SENİNLE!!! DEDİĞİMİ NEREDEN ÇIKARDINIZ ? HAYALİNİZDEKİ O CADOLOZ GELİN BEN DEĞİLİM. MALLA MÜLKLE İLGİLİ TEK BİR YORUM İSTEK YAPMADIM NE SEVGİLİME NE AİLESİNE.TEKRAR SÖYLÜYORUM Kİ BU ONLARIN KENDİ MESELESİ BEN KONUYA DAHİL DEĞİLİM.

Son düzenleme:
Sendeki fesatlık 3-4 kişilik bacım.
Sanane ki daha sözlü bile değilsiniz, evmiş yazlıkmış sevgilinle ailesi arasında o.
Ne demek ailenden biri yazlığa giderse yüzümü göremezsin.:işsiz:
E görmesin.:KK51:
Ailesine bu kadar laf söyleten birine çok güvenme derim bugün onlara yarın sana.
Ayrıca abisine abicim der veya demez ne var bunda? Sen baya takmışsın iyi bari gece neden gözlerini kapatıp uyuyorlar demiyorsun.:KK51:

sevgilinin yazlığında ailesi niye kalamasın?
görümcen fena mı bilmem ama sen çok fenasın.
Teşekkürler ancak sorum bu konu üzerine değil. Yorumunuza açıklık getirmem gerekirse Anneme evlilik tarihi verip birde dalga geçer gibi biz tatil planlıyoruz telefonu alınca yaptım böyle birşey. Tarafsızca anlattım herşeyi

Sendeki fesatlık 3-4 kişilik bacım.
Sanane ki daha sözlü bile değilsiniz, evmiş yazlıkmış sevgilinle ailesi arasında o.
Ne demek ailenden biri yazlığa giderse yüzümü göremezsin.:işsiz:
E görmesin.:KK51:
Ailesine bu kadar laf söyleten birine çok güvenme derim bugün onlara yarın sana.
Ayrıca abisine abicim der veya demez ne var bunda? Sen baya takmışsın iyi bari gece neden gözlerini kapatıp uyuyorlar demiyorsun.:KK51:
Sizdeki algı da çeyrek porsiyon bile yokmuş bacım. Sizin tabirinizle ...Yaptığımı yapılanı anlattım. Soruma yanıt verseydiniz keşke

Teşekkürler ancak sorum bu konu üzerine değil. Yorumunuza açıklık getirmem gerekirse Anneme evlilik tarihi verip birde dalga geçer gibi biz tatil planlıyoruz telefonu alınca yaptım böyle birşey. Tarafsızca anlattım herşeyi

iyide sevgilin burada yokmuş evlilik tarihiniz tatile denk gelmiyor demek ki.
evlilik tarihi belli diye insanlar tatil yapmasın mı?
sorunuz bu olmayabilir ancak sorunu/zun/nunuzun kaynağı sizin tavrınız.

X