Merhaba,
Kasım'da düğünüm var. Ailemden uzakta çalışıyorum ve eşim benim görev yaptığım yere gelecek. Ağustos'a kadar yurtlarla idare ettim, Ağustos'ta ev tuttum on beşinden itibaren evde yaşamaya başladım. Çeyizim için bir sürü bir şey almıştım zaten, onları yerleştirdim ve bir kısmını kullanmaya başladım. Ancak bende tarihler belliydi, ne zaman evleneceğimiz vesaire. Zaten düğün fikrinin oluşması sonucunda çeyiz hazırlığına başlamıştım.
Göz elbette her şeye alışıyor, sıradanlaşıyor her şey. Bu süreci düğünden önce yaşadım ben. Aksesuarları en sona bırakıyorum ki en azından onların eve kattığı farklılıkla yetineyim :)
Başka yerde çalışan arkadaşlarım da vardı, evlenme planı olanlar sıfır eşyayı seçtiler; henüz öyle bir planı olmayanlar ikinci el eşyayla geçiştirdiler durumu. Tabii ben her şeyin en iyisine tek başımayken de :) layığım diyosan yepyeni şeyler almaya devam edebilirsin henüz ortada bir tarih olmamasından dolayı eşyaların eskiyeceğini de hesaba katarak elbette :)
Hem her şey hazır olunca erkeklere yapacak bir şey kalmıyor, gelip kuruluyorlar :)))