Tabiki de pişman olabiliriz demek istediğim yaptığının arkasında durmayıp yeni partnerini kandırmayı düşünmesi çok yanlışBu ilk cümleyi ben anlamıyorum. İnsan büyük aşklarla coşkulu ritüellerle evlendiği kocayı boşuyo. İnsanız yani pişman da olabiliriz. Bir anlık heves de olur. Belki pişman olduğuna da pişman olacak iyi ki diyecek 3 gün sonra.
Hayır ayrı yalanlarŞaka mı bu ? Daha önce biriyle beraber olması ve eşinin cinsiyet tercihini saklamasın aynı şey mi ?
O zaman o örneği değil eşin evlendikten sonra bakir olmadığını senden saklasa hoşuna gider mi diye sorun. Daha doğru olur. Yazdığınız şey bambaşka çünküHayır ayrı yalanlar
Bu benim yazım siz öyle yazinO zaman o örneği değil eşin evlendikten sonra bakir olmadığını senden saklasa hoşuna gider mi diye sorun. Daha doğru olur. Yazdığınız şey bambaşka çünkü
Şaka mı bu ? Daha önce biriyle beraber olması ve eşinin cinsiyet tercihini saklamasın aynı şey mi ?
Niye feda oldunuz anlamadım.Kendisi tarafından psikolojik şiddet görüyordum. Karşı tarafı mutlu etmek için kendimi feda ettim. Fazlasıyla sinsice yaklaşıp istediğini yaptıran tiplerdendi.
Bunu yazdınız yemin ederim eski komşumuz aklıma geldi kadın camdan bakmazdı erkeklerle konuşmazdı, adamı youtubedeki Ankara pavyon videolarında görmüştü kızıHayır ,Böyle diyen kadınlar da genelevden çıkmayan adamlarla evleniyorlar,sonra elin kızına bekâret hesabı soruyorlar.
Kimsenin hakkı derken?Daha bugün biri nişanlımla bu gün özel şeyler planlıyorum birlikte olacakmış gibi konu açmıştı. Ona da tam senin durumunu anlattım. Evlenmeden yapmayın nişanlım, sevgilim yok çok seviyorum. İş bozulur kalırsınız öyle kk böyle vakalarla dolu dedim ki tükürüğüm kurumadan siz geldiniz. Geçmiş ola! Önemsediğimden değil ama yaşadığınız yer küçük yer, o bölgenin insanları böyle şeyleri önemser... Yani ne desembilemedim. İstediğin şeyi yap dicem yazık elin oğlunu kandıracaksın hayır yalanla kurduğun dünyada olmak seni de üzecek, açıkla dicem adın çıkacak belki o an sevdiğinden olacaksın ya da kullanılıp kenara atılacaksın, ailene anlat dicem bunu yazdığına göre ailen öyle sakince, olur gençler arasında böyle şeyler, dicek türden değil. Önerim sen yine yaptır ne yaptıracaksan ama evlenme en iyisi! Kimsenin hakkına da girmemiş olursun. Çünkü toplumun büyük bir yüzdesi bu sebeple evlilik planlarını iptal ediyorlar. Ya da çok güvendiğin biriyle formaliteden evlen ayrıl sonrasında evlenip boşanmışa kötü gözle bakan çıkmıyor. Deli saçma bi dünyada ve ülkede yaşıyoruz. Hakkında hayırlısı.
Daha bugün biri nişanlımla bu gün özel şeyler planlıyorum birlikte olacakmış gibi konu açmıştı. Ona da tam senin durumunu anlattım. Evlenmeden yapmayın nişanlım, sevgilim yok çok seviyorum. İş bozulur kalırsınız öyle kk böyle vakalarla dolu dedim ki tükürüğüm kurumadan siz geldiniz. Geçmiş ola! Önemsediğimden değil ama yaşadığınız yer küçük yer, o bölgenin insanları böyle şeyleri önemser... Yani ne desembilemedim. İstediğin şeyi yap dicem yazık elin oğlunu kandıracaksın hayır yalanla kurduğun dünyada olmak seni de üzecek, açıkla dicem adın çıkacak belki o an sevdiğinden olacaksın ya da kullanılıp kenara atılacaksın, ailene anlat dicem bunu yazdığına göre ailen öyle sakince, olur gençler arasında böyle şeyler, dicek türden değil. Önerim sen yine yaptır ne yaptıracaksan ama evlenme en iyisi! Kimsenin hakkına da girmemiş olursun. Çünkü toplumun büyük bir yüzdesi bu sebeple evlilik planlarını iptal ediyorlar. Ya da çok güvendiğin biriyle formaliteden evlen ayrıl sonrasında evlenip boşanmışa kötü gözle bakan çıkmıyor. Deli saçma bi dünyada ve ülkede yaşıyoruz. Hakkında hayırlısı.
formaliteden evlenince de namusu kurtulacakmış pessssKimsenin hakkı derken?
Bütün yazdıklarınız ironi değil mi, gerçekse vahim...
Konu sahibine günahından (!) dolayı beğenmedim atan yok. Yine ben aforoz edildim.Şeyy cehenemde cayır cayır yanacaksım filan gibi şeyler eklemeyi unutmuşsunuz.