Evlenmeden bir hata yapıp birlikde oldum😔

Tabiki de pişman olabiliriz demek istediğim yaptığının arkasında durmayıp yeni partnerini kandırmayı düşünmesi çok yanlış

Kendisi tarafından psikolojik şiddet görüyordum. Karşı tarafı mutlu etmek için kendimi feda ettim. Fazlasıyla sinsice yaklaşıp istediğini yaptıran tiplerdendi.
Niye feda oldunuz anlamadım.
‘Bekaret’ denilen şeyden mi ibaretsiniz?
Bunun fizyolojik amacını geçtim de yaşamınızı buna adamak mı tercihiniz?

Ayrıca yaptığınız bir eylemden suçluluk duymayın, isteyip cinsellik yaşamışsınız.
Bundan sonrasında bir kimsenin ne bilmesine gerek var bu mevzuyu ne de örtbas etmenize.
Hayat sizin beden sizin arzu da sizin.

Ya sanki erkekler çok dürüst arkadaşlar
Burada konu sahibi yardım istemiş

Konu sahibi bence hiç böyle bir şey düşünmeyin
Çünkü o zihinde ki erkekle zaten mutlu olamazsınız
Ayrıca üzülmeyin

Daha bugün biri nişanlımla bu gün özel şeyler planlıyorum birlikte olacakmış gibi konu açmıştı. Ona da tam senin durumunu anlattım. Evlenmeden yapmayın nişanlım, sevgilim yok çok seviyorum. İş bozulur kalırsınız öyle kk böyle vakalarla dolu dedim ki tükürüğüm kurumadan siz geldiniz. Geçmiş ola! Önemsediğimden değil ama yaşadığınız yer küçük yer, o bölgenin insanları böyle şeyleri önemser... Yani ne desem bilemedim. İstediğin şeyi yap dicem yazık elin oğlunu kandıracaksın hayır yalanla kurduğun dünyada olmak seni de üzecek, açıkla dicem adın çıkacak belki o an sevdiğinden olacaksın ya da kullanılıp kenara atılacaksın, ailene anlat dicem bunu yazdığına göre ailen öyle sakince, olur gençler arasında böyle şeyler, dicek türden değil. Önerim sen yine yaptır ne yaptıracaksan ama evlenme en iyisi! Kimsenin hakkına da girmemiş olursun. Çünkü toplumun büyük bir yüzdesi bu sebeple evlilik planlarını iptal ediyorlar. Ya da çok güvendiğin biriyle formaliteden evlen ayrıl sonrasında evlenip boşanmışa kötü gözle bakan çıkmıyor. Deli saçma bi dünyada ve ülkede yaşıyoruz. Hakkında hayırlısı.

Hayır ,Böyle diyen kadınlar da genelevden çıkmayan adamlarla evleniyorlar,sonra elin kızına bekâret hesabı soruyorlar.
Bunu yazdınız yemin ederim eski komşumuz aklıma geldi kadın camdan bakmazdı erkeklerle konuşmazdı, adamı youtubedeki Ankara pavyon videolarında görmüştü kızı

Ömür boyu sürecek bi vicdan azabi mi istiyorsunuz keske olmasaymis evet ama karsiniza çıkacak erkeklerde sanki ilki sizde yaşayacaklar neden bu namus derdine sadece kadın düşer keske erkeklerde en az kadinlar kadar bu ilklige onem verse

Görmüş geçirmiş eğitimli birileriyle hayatınıza devam edicekseniz bunu sorun etmemeniz gerek. Ama sanıyorum ki çevrenizde öyle tipler yok. Birilerine bekaretinizi açıklamak zorunda değilsiniz. Hele de bakir olmayan birine bu konuda hiç hesap vermek zorunda degilsiniz. Kanama olup olmaması da bekaret göstergesi değil artık bunu herkes biliyor.

Kimsenin hakkı derken?
Bütün yazdıklarınız ironi değil mi, gerçekse vahim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…