Evlenmeden bir hata yapıp birlikde oldum😔

Her insan hata yapabilir (Bana göre birbirini seven iki insanın her iki tarafında rızası varken böyle bir şey yaşamaları bir hata değil)...Bana göre hata böyle bir şeyi saklamak,karşı tarafı kandırmaktır.Ama ülkemizde bu sebeple katledilen o kadar çok kadın var ki bu da apayrı bir şey....Burada bir konu okumuştum çoook eskilerdendi ama biri hortlatmıştı,üniveriste zamanı erkek arkadaşıyla birlikte olup pişman olan ve kızlık zarını diktiren eşinede bu durumdan hiç bahsetmeyen ama yıllarca içinde bunun vicdan azabını taşıyan bir üyenin konusuydu...

Yok baboş ben ya kendimi tutamayacağım ya da çekip gideceğim konudan temizce

Siz yorumu yanlış okumuş olabilir misiniz? Aslında yorumlarımızda aynı şeylerden , belki de farklı şekilde bahsediyoruz . Kafam karıştı ya da
Belli ki siz de sevişmelerine takılmamışsınız ama gizlemek konusunu fazla köpürttünüz sanki? Bana coşmuş bi yorum geldi bari dedim bunu da ekleyin.

Belli ki siz de sevişmelerine takılmamışsınız ama gizlemek konusunu fazla köpürttünüz sanki? Bana coşmuş bi yorum geldi bari dedim bunu da ekleyin.
Belki de . Bilmem Bana göre çok kötü bir şey gizlemek . Daha doğrusu hayatına alacağın insanı ‘kandırmak ‘ .
Hani eline mikrofon alıp duyurmak zorunda değil kimse tabii ki, ama gizlemeyi ben yapamam, yapmadım da evlenirken.
Ama elbette herkesin fikri, kendi hayatı.
iyi geceler

EndişeleriniZde haklısınız. Yeni bir insan böyle bir şeye nasıl bakar diye düşünebilirsiniz . 23 yaşında bir birey olarak elbette bocalayacaksanız. Korkularınız olacak ama dürüst olmak en iyisi karşınıza tekrar bu durum çıkabilir . O zaman Kandırıldığını düşünebilir yeni insan . Yaşadığınız şey ağır geliyor olabilir ama psikolojik olarak sağlam kalmak çok önemli o yüzden kendinize acıyıp pişman olmayın. ‘’Bunu yaşadım ama Sonunda mutlu olmadım bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum.’diyebilirsiniz. Kendinizi sevin eleştiren ve yargılayan çok insan olacak.

Gizlemesinin kötü olmasından çok gizelemek zorunda olması kötü bir şey. Umarım önce bu sorun tamamen çözülür. Ve hiç bir kadın böyle şeyleri gizlemek gibi bi saçmalığın içinde bulmaz kendini. İyi geceler.

Gizlemek zorunda degil. Bu tarz takintili kisilerle takilmazsa. Insanin kendini kabullenmeyenden koca da karida olmaz.

Ben buradayım demeye geldim Üsluplara dikkat ediyoruz, polemiğe girmiyoruz, argo sözler kullanamıyoruz değil mi hanımlaaaaarrr
Yaptığınızın arkasında durmayacaksanız yapmasaydınız. Karşınızdaki insanı kandırmak yerine sizi olduğunuz gibi kabul edecek birini alın hayatınıza

Merve,
erkek arkadaşıyla birlikte olmak isteyen genç kızlara bende Mary'nin kurduğu cümleleri kuruyorum çünkü genç kızların büyük bir kısmı cinselliği erkek istediği için yaşıyor ve aslında yaşayıp yaşamak istemediklerini bilmeden yaşıyorlar, çoğunluğu bunu bir hata olarak nitelendiriyor zira birlikte oldukları erkek arkadaşlarıyla evleneceklerini düşünüyorlar ama hepsinin ki evlilikle sonuçlanmıyor, ayrılık sonrası da aile, çevre, toplum, diğer erkeklerin bakış açısından korkuyorlar, yeniden birini severlerse de o kişi tarafından kabul görmeyeceklerini düşünüyorlar.

Konu başlığı bile "evlenmeden bir hata yapıp birlikte oldum"

Daha yaşın sadece 23 bekareti kafanda büyütüp böyle bir operasyonun tek çıkış yolu olduğunu düşünmen bence çok normal. Ama alt tarafı sadece incecik bir deri parçası ve aslında gerçekten de hiç önemli bir şey değil. Böyle düşünüp onu önemsemeyen sadece seni önemseyip seni sen olduğun için seven erkeği bulunca ne demek istediğimizi anlayacaksın. Bence operasyon geçirmek yerine yaşandı bitti. Bir daha karşıma çıkan kişiyle birlikte olmadan önce iyice düşünüp sonucunu göze alıyorsam yaparım. Evleneceksem de açıkça konuşur yalanlar üzerine evlilik kurmam diye bakarsan daha mutlu olursun. Ne yaptırırsan yaptır nereye gidersen git eşinin gözlerine yalanlar söyleyerek baktıkça vicdanın seni rahat bırakmaz. O yüzden daima dürüst ol

Burda yapsam mı diye akıl danışana ben de aynısını yazıyorum. Ama olmuş bir şeye de bu denmez diye düşünüyorum. Hatta yaptığı şeyin arkasında duramadığı için, bizden daha hassas olacak bu konuda ve be belki de bizden daha temkinli uyaracak kendiyle aynı gidişata sahip olanları.

Bu ülkede kadının kadına bakış açısı değişmedikçe erkeğin de kadına bakış açısı değişmeyecek. Ve bu sizin gibiler yüzünden. Bu bir hata değil sevdiğiniz adamla sevişmeye onunla ayrılmadan önce de hata gözüyle bakıyor muydunuz?? Eminim ayrılana kadar da devam ettiniz hata olarak gördüğünüz şeye. Evleneceğiniz erkek bir kadınla birlikte olmamış mı olacak bu erkeğe hak da kadının neden yüz karası neden hatası? Bence en ince ayrıntısına kadar her şeyi yaşayıp bekaretinin bozulmasına izin vermeyen omurgasız tiplerden daha dürüst sevdiğiyle sevişip bunu da evlendiği kişiden saklamayan insan. Siz bu gerçeği bildikten sonra içiniz rahat mı edecek. Sevdiğiniz biriyle sevişmek namussuzluk değildir, bir ihtiyaçtır.
Hiç sevişmezsin size doğrusu evlendiğiniz kişiyle sevişmek gelir ona saygı duyarım. Ama bu yaptığınıza aslaa.

Sevişmek normal. Yaptıysanız da illa bahanelerin ardına sığınmaya gerek yok, o yaptırdı sinsice yakınlastı vs bunlar kendini kandırmak olur. O an yapmak istedin, bu kadar yani.
Gaziantepte var mı yok mu bilmiyorum Leylacığım araştırman lazım.
İçin rahat edicekse yaptır. Yaptırmazsan sanki için içini yiycek her gün. Sende o potansiyeli gördüm. Malesef Türk erkeklerinin kafası değişmiyor, değişmeyecek de..

canım bu hiç önemli değil, zatenn bu konu için darlayan adamlar kadını mal olarak gören adamlar oluyor çünkü "kadın dediğin erkeğin malıdır ambalajını sadece sahibi açacak" diye düşünüyorlar kaliteli adamlarla evlenenler hep bakire değilken en az 3 sene flört edup onun karaterini ölçüp evleniyor o yüzden bence mal olarak görenlerden kurtulmuş oldun.

Amaaan boşversene erkekler çok mu tertemiz dengini bulmak diktirmekten daha kolay ve ahlâkî acıdan daha doğru

Ne demek istediğimi çok iyi anlamışsınız :) Aynı zamanda konu sahibinin düşündüğü operasyonlar bir kadın olarak bana çok gurur kırıcı geliyor. Umarım onu olduğu gibi sevecek, bunları sorgulamayacak biri çıkar karşısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…