Evlenmeden bir hata yapıp birlikde oldum😔

leyla kaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
48
-3
merhaba arkadaşlar. 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim vardı. 1 ay önce ayrılmak zorunda kaldık. İsteme olacağı vakit ailem onaylamadı çok direttim ama olmaz dediler. Haklı sebepleride vardı. 1 buçuk sene önce birlikde oldum kendisiyle. Ve mecburiyetden ayrılmak zorunda kaldım. Hala çok seviyorum ama balık kokar derler o misal bizimkide. Çok çekinerek soruyorum bu soruyu. Yaptığım bu hatayı düzeltebilirmiyim. Üzerinden uzunca bir zaman geçti bilen var mı? Gaziantepde böyle bir operasyon yapılıyor mu? Şartları neler? Bunları öğrenmek istiyorum yardımcı olabilecek var mı bilgi sahibi olan

Son düzenleme:
Cok uzuldum neden böyle bir hata yaptın var tabi ama fiyat olarak cok yüksek
Kendisi tarafından psikolojik şiddet görüyordum. Karşı tarafı mutlu etmek için kendimi feda ettim. Fazlasıyla sinsice yaklaşıp istediğini yaptıran tiplerdendi.

Yaptıklarından dolayı pişmanlık duymak niye? Tecavüz taciz değilse zevk aldık bitti gitti diye düşün. Sonuçta kimse kafana silah dayamadı değil mi.

Soruna geleyim yaşadığın şehirde değil de farklı şehir daha iyi olur sanki. Üzülmene gerek yok sende insansın duyguların var. Zamanında sevdin ve birşeyler yaşadın.

Gerçekten karşsınıza çıkacak kişinin yüzüne bakabilecek misiniz ? Bana çok büyük bir ahlaksızlık geliyor .
Birlikte olmanız değil sorun olan .. sorun başka bir insanı kandırmaya çalışmak.
Bence iyi düşünün bu da kul hakkı bence :/
Erkeklerin hepsi zannettiğiniz kadar önem vermiyor. Gerçekten namusun beyinde olduğuna inanan erkekler Var . Böyle birşey yaşamasaydınız bile , bu düşüncede biriyle bir hayat kurun .

Kendisi tarafından psikolojik şiddet görüyordum. Karşı tarafı mutlu etmek için kendimi feda ettim. Fazlasıyla sinsice yaklaşıp istediğini yaptıran tiplerdendi.
Sunu diyeyim sana seni o şekilde bir başına bırakan bir insanla zaten mutlu olamazdın.... hatanın neresinden dönersen kardır boyle dusun. Ama başkasını kandırmaktan ne kadar doğru bilmiyorum vicdan azabı çekersin

Başkasını kandırmak hoş degil.durusst ol seni seven öyle sevsin.senin evlendigin adam .... çıksa hoşuna gider mi?lütfen ömür boyu yaşayacağınız insanlara açık olun durust olun .ben eşimin benden sakladığı karakter özelliklerini öğrenince bile ne kadar üzüntü ve hayal kırıklığı yaşadım kandirilmak çok kötü.neysen osun bitti

Son düzenleyen: Moderatör:
Şeyy cehenemde cayır cayır yanacaksım filan gibi şeyler eklemeyi unutmuşsunuz.

Yaptığınızın arkasında durmayacaksanız yapmasaydınız. Karşınızdaki insanı kandırmak yerine sizi olduğunuz gibi kabul edecek birini alın hayatınıza
Bu ilk cümleyi ben anlamıyorum. İnsan büyük aşklarla coşkulu ritüellerle evlendiği kocayı boşuyo. İnsanız yani pişman da olabiliriz. Bir anlık heves de olur. Belki pişman olduğuna da pişman olacak iyi ki diyecek 3 gün sonra.

Yazım hatalarından konuya odaklanamadım..
Tam olarak kimi kandırmış olacaksınız? Kendinize bunu yapmayın

Şaka mı bu ? Daha önce biriyle beraber olması ve eşinin cinsiyet tercihini saklamasın aynı şey mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…