Kendisi tarafından psikolojik şiddet görüyordum. Karşı tarafı mutlu etmek için kendimi feda ettim. Fazlasıyla sinsice yaklaşıp istediğini yaptıran tiplerdendi.Cok uzuldum neden böyle bir hata yaptınvar tabi ama fiyat olarak cok yüksek
Sunu diyeyim sana seni o şekilde bir başına bırakan bir insanla zaten mutlu olamazdın.... hatanın neresinden dönersen kardır boyle dusun. Ama başkasını kandırmaktan ne kadar doğru bilmiyorum vicdan azabı çekersinKendisi tarafından psikolojik şiddet görüyordum. Karşı tarafı mutlu etmek için kendimi feda ettim. Fazlasıyla sinsice yaklaşıp istediğini yaptıran tiplerdendi.
Şeyy cehenemde cayır cayır yanacaksım filan gibi şeyler eklemeyi unutmuşsunuz.Gerçekten karşsınıza çıkacak kişinin yüzüne bakabilecek misiniz ? Bana çok büyük bir ahlaksızlık geliyor .
Birlikte olmanız değil sorun olan .. sorun başka bir insanı kandırmaya çalışmak.
Bence iyi düşünün bu da kul hakkı bence :/
Erkeklerin hepsi zannettiğiniz kadar önem vermiyor. Gerçekten namusun beyinde olduğuna inanan erkekler Var . Böyle birşey yaşamasaydınız bile , bu düşüncede biriyle bir hayat kurun .
Teşekkür ederim. Benim yerime siz eklemişsinizŞeyy cehenemde cayır cayır yanacaksım filan gibi şeyler eklemeyi unutmuşsunuz.
Bu ilk cümleyi ben anlamıyorum. İnsan büyük aşklarla coşkulu ritüellerle evlendiği kocayı boşuyo. İnsanız yani pişman da olabiliriz. Bir anlık heves de olur. Belki pişman olduğuna da pişman olacak iyi ki diyecek 3 gün sonra.Yaptığınızın arkasında durmayacaksanız yapmasaydınız. Karşınızdaki insanı kandırmak yerine sizi olduğunuz gibi kabul edecek birini alın hayatınıza
Şaka mı bu ? Daha önce biriyle beraber olması ve eşinin cinsiyet tercihini saklamasın aynı şey mi ?Başkasını kandırmak hoş degil.durusst ol seni seven öyle sevsin.senin evlendigin adam ibne çıksa hoşuna gider mi?lütfen ömür boyu yaşayacağınız insanlara açık olun durust olun .ben eşimin benden sakladığı karakter özelliklerini öğrenince bile ne kadar üzüntü ve hayal kırıklığı yaşadım kandirilmak çok kötü.neysen osun bitti