Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu adamlar bizlerle olmadan önce tüm secelerini döküyorlar da benim mi haberim yok?formaliteden evlenince de namusu kurtulacakmış pessss
Yok baboş ben ya kendimi tutamayacağım ya da çekip gideceğim konudan temizceDaha bugün biri nişanlımla bu gün özel şeyler planlıyorum birlikte olacakmış gibi konu açmıştı. Ona da tam senin durumunu anlattım. Evlenmeden yapmayın nişanlım, sevgilim yok çok seviyorum. İş bozulur kalırsınız öyle kk böyle vakalarla dolu dedim ki tükürüğüm kurumadan siz geldiniz. Geçmiş ola! Önemsediğimden değil ama yaşadığınız yer küçük yer, o bölgenin insanları böyle şeyleri önemser... Yani ne desem bilemedim. İstediğin şeyi yap dicem yazık elin oğlunu kandıracaksın hayır yalanla kurduğun dünyada olmak seni de üzecek, açıkla dicem adın çıkacak belki o an sevdiğinden olacaksın ya da kullanılıp kenara atılacaksın, ailene anlat dicem bunu yazdığına göre ailen öyle sakince, olur gençler arasında böyle şeyler, dicek türden değil. Önerim sen yine yaptır ne yaptıracaksan ama evlenme en iyisi! Kimsenin hakkına da girmemiş olursun. Çünkü toplumun büyük bir yüzdesi bu sebeple evlilik planlarını iptal ediyorlar. Ya da çok güvendiğin biriyle formaliteden evlen ayrıl sonrasında evlenip boşanmışa kötü gözle bakan çıkmıyor. Deli saçma bi dünyada ve ülkede yaşıyoruz. Hakkında hayırlısı.
Siz yorumu yanlış okumuş olabilir misiniz? Aslında yorumlarımızda aynı şeylerden , belki de farklı şekilde bahsediyoruz . Kafam karıştı ya daKonu sahibine günahından (!) dolayı beğenmedim atan yok. Yine ben aforoz edildim.
Belli ki siz de sevişmelerine takılmamışsınız ama gizlemek konusunu fazla köpürttünüz sanki? Bana coşmuş bi yorum geldi bari dedim bunu da ekleyin.Siz yorumu yanlış okumuş olabilir misiniz? Aslında yorumlarımızda aynı şeylerden , belki de farklı şekilde bahsediyoruz . Kafam karıştı ya da
Belki de . Bilmem Bana göre çok kötü bir şey gizlemek . Daha doğrusu hayatına alacağın insanı ‘kandırmak ‘ .Belli ki siz de sevişmelerine takılmamışsınız ama gizlemek konusunu fazla köpürttünüz sanki? Bana coşmuş bi yorum geldi bari dedim bunu da ekleyin.
Gizlemesinin kötü olmasından çok gizelemek zorunda olması kötü bir şey. Umarım önce bu sorun tamamen çözülür. Ve hiç bir kadın böyle şeyleri gizlemek gibi bi saçmalığın içinde bulmaz kendini. İyi geceler.Belki de . Bilmem Bana göre çok kötü bir şey gizlemek . Daha doğrusu hayatına alacağın insanı ‘kandırmak ‘ .
Hani eline mikrofon alıp duyurmak zorunda değil kimse tabii ki, ama gizlemeyi ben yapamam, yapmadım da evlenirken.
Ama elbette herkesin fikri, kendi hayatı.
iyi geceler
Gizlemek zorunda degil. Bu tarz takintili kisilerle takilmazsa. Insanin kendini kabullenmeyenden koca da karida olmaz.Gizlemesinin kötü olmasından çok gizelemek zorunda olması kötü bir şey. Umarım önce bu sorun tamamen çözülür. Ve hiç bir kadın böyle şeyleri gizlemek gibi bi saçmalığın içinde bulmaz kendini. İyi geceler.
Yaptığınızın arkasında durmayacaksanız yapmasaydınız. Karşınızdaki insanı kandırmak yerine sizi olduğunuz gibi kabul edecek birini alın hayatınıza
Merve,Bu ilk cümleyi ben anlamıyorum. İnsan büyük aşklarla coşkulu ritüellerle evlendiği kocayı boşuyo. İnsanız yani pişman da olabiliriz. Bir anlık heves de olur. Belki pişman olduğuna da pişman olacak iyi ki diyecek 3 gün sonra.
Burda yapsam mı diye akıl danışana ben de aynısını yazıyorum. Ama olmuş bir şeye de bu denmez diye düşünüyorum. Hatta yaptığı şeyin arkasında duramadığı için, bizden daha hassas olacak bu konuda ve be belki de bizden daha temkinli uyaracak kendiyle aynı gidişata sahip olanları.Ben buradayım demeye geldim Üsluplara dikkat ediyoruz, polemiğe girmiyoruz, argo sözler kullanamıyoruz değil mi hanımlaaaaarrr
Merve,
erkek arkadaşıyla birlikte olmak isteyen genç kızlara bende Mary'nin kurduğu cümleleri kuruyorum çünkü genç kızların büyük bir kısmı cinselliği erkek istediği için yaşıyor ve aslında yaşayıp yaşamak istemediklerini bilmeden yaşıyorlar, çoğunluğu bunu bir hata olarak nitelendiriyor zira birlikte oldukları erkek arkadaşlarıyla evleneceklerini düşünüyorlar ama hepsinin ki evlilikle sonuçlanmıyor, ayrılık sonrası da aile, çevre, toplum, diğer erkeklerin bakış açısından korkuyorlar, yeniden birini severlerse de o kişi tarafından kabul görmeyeceklerini düşünüyorlar.
Konu başlığı bile "evlenmeden bir hata yapıp birlikte oldum"
Bu ülkede kadının kadına bakış açısı değişmedikçe erkeğin de kadına bakış açısı değişmeyecek. Ve bu sizin gibiler yüzünden. Bu bir hata değil sevdiğiniz adamla sevişmeye onunla ayrılmadan önce de hata gözüyle bakıyor muydunuz?? Eminim ayrılana kadar da devam ettiniz hata olarak gördüğünüz şeye. Evleneceğiniz erkek bir kadınla birlikte olmamış mı olacak bu erkeğe hak da kadının neden yüz karası neden hatası? Bence en ince ayrıntısına kadar her şeyi yaşayıp bekaretinin bozulmasına izin vermeyen omurgasız tiplerden daha dürüst sevdiğiyle sevişip bunu da evlendiği kişiden saklamayan insan. Siz bu gerçeği bildikten sonra içiniz rahat mı edecek. Sevdiğiniz biriyle sevişmek namussuzluk değildir, bir ihtiyaçtır.merhaba arkadaşlar. 23 yaşındayım. 2 senelik bir ilişkim vardı. 1 ay önce ayrılmak zorunda kaldık. İsteme olacağı vakit ailem onaylamadı çok direttim ama olmaz dediler. Haklı sebepleride vardı. 1 buçuk sene önce birlikde oldum kendisiyle. Ve mecburiyetden ayrılmak zorunda kaldım. Hala çok seviyorum ama balık kokar derler o misal bizimkide. Çok çekinerek soruyorum bu soruyu. Yaptığım bu hatayı düzeltebilirmiyim. Üzerinden uzunca bir zaman geçti bilen var mı? Gaziantepde böyle bir operasyon yapılıyor mu? Şartları neler? Bunları öğrenmek istiyorum yardımcı olabilecek var mı bilgi sahibi olan
Ne demek istediğimi çok iyi anlamışsınız :) Aynı zamanda konu sahibinin düşündüğü operasyonlar bir kadın olarak bana çok gurur kırıcı geliyor. Umarım onu olduğu gibi sevecek, bunları sorgulamayacak biri çıkar karşısınaBen buradayım demeye geldim Üsluplara dikkat ediyoruz, polemiğe girmiyoruz, argo sözler kullanamıyoruz değil mi hanımlaaaaarrr
Merve,
erkek arkadaşıyla birlikte olmak isteyen genç kızlara bende Mary'nin kurduğu cümleleri kuruyorum çünkü genç kızların büyük bir kısmı cinselliği erkek istediği için yaşıyor ve aslında yaşayıp yaşamak istemediklerini bilmeden yaşıyorlar, çoğunluğu bunu bir hata olarak nitelendiriyor zira birlikte oldukları erkek arkadaşlarıyla evleneceklerini düşünüyorlar ama hepsinin ki evlilikle sonuçlanmıyor, ayrılık sonrası da aile, çevre, toplum, diğer erkeklerin bakış açısından korkuyorlar, yeniden birini severlerse de o kişi tarafından kabul görmeyeceklerini düşünüyorlar.
Konu başlığı bile "evlenmeden bir hata yapıp birlikte oldum"