• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenme teklifini nasıl aldınız?

bi otelin salonun da büyük bi televizyonda benim coçukluğumdan gençliğime kadar olan fotoları ve en sonuna birlikte çekildiğimiz fotoyu koymuş müzik eşliğinde slayt bitti karşıma cicekle çıktı ve ciçeği aldıktan sonra tek taşı gösterip evlenme teklifini sundu :1:

sahilde gün batımını izlerken aniden ellerimi tuttu ve hayatımızın sonuna kadar ellerimiz hep böyle kalsın hep benim olurmusun
eşim olurmusun dedi :43: :nazar::nazar::nazar:
sevdiceğim... çok özledim

Sinemadaaa:) resimlerimizle.. Müzik... Ve orda sadece ikimiz vardik.. Tektasimi cikardi.. Diz cöktü..
Cevap verdim: EVEEEET! :)

birlikteligimizin 3. ayinda gizlice bulusurduk o zamanlar:) Büyük bir park yeri var arabalarimizi oraya park ederdik. Ordanda gidecegimiz yere yürürdük.

Ilk bulusmamizda orda gerceklesmisti.. Evlilik teklifinide orada yapti:)
Bulustuk arabalarimizdan indik ve ben tekrar arabaya dogru döndüm birsey cep telefonunumu bulamamistim.
Geri döndügümde baktim yok, sasirdim. Bir baktim diz cökmüs tektasimida almis bana bakiyor asagidan:)
Ve heycandan 2 defa sordu bir kere almanca bir kerede türkce. :) Cok özel birsey olmasada. Benim icin en güzel teklifti:)
Etraftaki insanlarda sasirmisti.

bi otelin salonun da büyük bi televizyonda benim coçukluğumdan gençliğime kadar olan fotoları ve en sonuna birlikte çekildiğimiz fotoyu koymuş müzik eşliğinde slayt bitti karşıma cicekle çıktı ve ciçeği aldıktan sonra tek taşı gösterip evlenme teklifini sundu :1:

çok güsel hazırlanmış eşiniz tebrik ederim sizleri.

bir de ben anlatayım.
1 yıl olmuştu görüşmeye başlayalı. ayrı şehirlerdeydik ve her ay buluşuyorduk.yine bi buluşmamızda balık tutmaya götürdü beni olta ile. ama ben hiç olta falan atmadım daha önce o yüsden o atıo ben bekliom balığı. benim oltanın kımıldadığını söyleyerek çekmemi istedi. çektim çektim ve en sonunda oltanın ucunda iki tane yüzük. evlenme teklif etti ama ben bi süre şaşkınlıktan sadece bakakaldım. sonra eveeet

Nişanımız için yüzüğümüzü aldığımızda eve dönerken caddede aldım evlenme teklifimi :9::9::9: Ettiği mücadelelerden sonra evlenme teklifinin hiç önemi yok ama :34::34::34:

Son düzenleme:
Back