• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme teklifi alamayanlar

Gunes_123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
372
298
23
Merhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim :KK16:

Merhaba arkadaşlar. Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama aramızda sevgili olupta evlenme teklifi alamayanlar var mı? Bende biraz olaylar karışık oldu ama son dönemler babadan istedikten sonra evlenme teklifi eden erkekler var. Benim düğüne üç ay kaldı hala tık yok. Artık pes ettim de neden evlenme teklifinde bulunmadı anlamış değilim. Sadece dile getirse bile gözümün içine bakarak hoşuma giderdi. Herşey böyle oldu bittiye geldi. Sorun ettiğimden değil de içimde kaldı diyelim :KK16:
Yine iyisin benim düğünüm bile olmadı nikahla oldu bitti yapılacak diye uzatıldı yapılmadı ve şuan bir kızım var :) düğününün tadını çıkarmaya bak derim

bence bu evlenme teklifi olayı çok büyütülüyor, her erkeğinde yapabileceği bişey değil, yapı meselesi
amerikan filmlerinden yayılma bişey, tek taş alıp diz çöker ve evlenme teklif eder, yani çok mizansenvari değil mi, bana pek samimi gelmiyor açıkcası, seni sevdiğini evlenmek istediğini daha samimi davranış ve tavırlarından sözlerinden anlarsın zaten

Kocamda bana evlenme teklif etmedi.bende mi gariplik var ,ben hiç problem yapmadım.hiçte sevmem öyle muhabbetleri.gerçi ben romantik adam sevmem ondan heralde

No309 dizinin son bolumunde bir teklif yapildi ki kiza agladim da agladim. Bana da teklif etti esim ama tabiki oyle degil. Izleme sen sakınmadem o bölümü. Istiyorsan yakinlarindan birine çıtlat teklif etseydi falan diye soyle de kulagina gider belki

Hanımefendi bu evlilik teklifi olaylarını insanlar fazla büyütüyor.Gösterişli bir sürü şey yapmak zorunda hissediyor kimi adamlar kendini.Kameraman tutmalar mekan kapatmalar vs.Bana çok gereksiz geliyor şahsen.Adam sizinle ömür geçirmek istemiş.Evlilik teklifi olmasa ne olur ki.Zaten cevabını bildiği bir soru.Sizi sevmiş işte.Çok önemli değil bence bir cümlenin eksik kalması

Biz de sozlenicekttik artik teklif falan beklemeyi birakmis vazgecmistim cunku etmemisti neyse sonra yüzüğü almis bulustuk ettik cay kahve soyledik icerken teklif etti . Hayalimde romantik bir gece uzerimde gece elbisesi topuklular falan super bir yemek romantik dans vs edilen yerde teklif vardi ama tabi oyle degil. Gene de gayet guzeldi en azindan teklif etmisti artik etmeyecek diye beklemekten vazgecmistim çünkü. Sen de etmesini sagla ya bi sorsun fikrini alsin belki istemeyeceksin ? Hehe şaka tabi ama sormasini sagla imali imali laflar sok

Bir arkadasim tekne kiralamis guller sarap falan. Bir hatta uc cift arkadasim da arkadaslarina harflerden tsort giydirmis o kadar arkadas cagarmis sokakta falan teklif ama bunlar bana ters cok abarti ve gosteri gibi sacma. Teknede guller de fazla romantik ben kusarim oyle romantizmden. Neyse ama gene de etse iyi olacak bak sen de takmissin bu durumu ve 3 ay kalmış gene de zaman var.

Ah Cnm yaa..Ben evlendikten 1 sene sonra evlenme teklifi almadığımı hatırladım:halay:Ve sürekli eşime söylenip duruyorum:KK11:11 sene oldu hala içimde bir uhde:) Bence ufaktan bir çıtlat..içinde kalmasın.:işsiz:

Evet bana da yapmadiklari etmediklerini yilllardir konusur dururrum kadin kismi unutmuyor da cenesine vuruyor hehe sonra kavga bos yere

Laf sok
...

Çıtlat..
...

Yakin arkadasi veya akrabasi birine soyle dert yan ....

....
Ayy cok romantikti bak evlenme teklif etmis şu arkadasima sevgilisi falan diye uyduruk seyler anlat...

Bunlardan birini yap

Esim evlendikten sonra degisik sekillerde 3-5 kere teklif etti
O kadar muhim değil ya nerdeyse 5 senelik evliyiz cogu onemsedigim sey huzurlu ve mutlu olmanin yaninda teferruat ve gereksizmis.

Bırak şimdi teklifi falan sen sana değer veriyor mu, gözünün içine bakıyor mu, seviyor mu sayıyor mu ondan haber ver. Teklif falan bahane erkeklerin sonradan değişimlerini biliyoruz, göz boyama yani hepsi :))

Ben de teklifsiz evlenenlerdenim. Zaten evlilik yoluna girdikten sonra,nisandan sonra falan teklif edilmesi çok saçma değil mi? Evleneceginizi ikiniz de biliyorsunuz sonuçta:)

Biz nikahlandıktan sonra evimizde aldım teklifi :D Olaylar öyle gelişti ama suçu yok eşimin :)

Sevgilinle gonul eglendirmek icin sevgili olmamissindir eminim. Evlenmek icin beraberlige baslamissindir. Oyuzden teklif gereksiz. 5 yil cikip evlencen yani. Yada ayrilcan bence.

Ilk goruste ask, 1 aylik sevgililikte surpriz teklif falan olabilir.

Back