• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme isteği

O zaman dogru yoldasın, pasifce beklemek yerine kendin için bir şeyler yapmalısın. Ben olsam evli ve kadın olanlara çıtlatırdım. Ulu orta herkesin içinde söylemezdim ama bu gruptan olanları yalnızken kollardım veya kahveye davet eder öyke söylerdim🥰
Ay hayır yaa, biraz samimi olsun, zamanla konu açılır zaten..

Evli olduğum halde bir insan neden evlenmek ister hala anlam veremiyorum :27: aşkından öldüğümüz adamlarla evlenip anlaşamiyoruz 2 güne birini bulup evlenip mutlu olmayı düşünüyor musunuz gerçekten ;)
Seks için.2 güne ne hâle geliyor insan.bir kere birkaç gün yapmayayım dedim bakalım nasıl oluyor ? 3 günde intiharın eşiğine geldim.haa dur bakalım birini bir yerlerden bulayım demekle de olmuyor.o konuda katılıyorum.

Var da kendimle ilgili şunu fark ettim.Hayatımdaki arkadaşlarım hep pasif.
Yani kendilerine de bir katkısı olmayan insanlarmış.Kendine faydası olmayan insanların bana da bir katkısı olmaz.
Açıkçası değişim ve dönüşğm sürecindeyim.Her yönden yalnızım.
Ben bu tür şeylerin arkadaş vesilesi ile olduğuna inanıyorum. Ben eşimle lisede tanıştım o yüzden böyle bir şey yaşamadım ama ablam 32 yaşında evlendi ve o zamana kadar bir fiil hep evlenmek istedi, bir kez nişan attı..
Neyse biz çevremizde ki kişileri eğer uygun olduklarını düşünüyorsak mutlaka tanıştırıyoruz. Eşimin ve benim tüm iş arkadaşlarımız erkek mühendis 😊 benim de samimi olduğum öğretmen grubum vardı (kitap kulübümüz) oradan 3 kişinin evlenmesine vesile olduk. İkisini bebekleri bile oldu. İnşallah siz de bizim gibi düşünen insanlara denk gelirsiniz. Hepsi de 30 yaş üstüydü evlendirdiklerimizin..
Bence samimi olduğunuz kişilere direk açılmak değil de konusu açılırsa ki mutlaka açılır niyetiniz olduğunu belli edin.

Merhaba arkadaşlar,
34 yaşında bir insan olarak artık evlenmek istiyorum.
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Şimdi ben bu durumu yeni iş yerindeki arkadaşlarıma açmak istiyorum ama çok utanıyorum.
Yani henüz tam bir samimiyet ortamı oluşmadı.
Bunun için bana yardımcı olur musunuz?
dişilik ozelliklerinizi on plana cikarin bazen goruyorum o yas grubu evlenmemis kadinlari.ne yuzu guluyor ne giyimi kadinsi.yani demiyorum ben acik s.ksi giyin diye.kapali veya acik kadin da olsaniz kadinsi kiyafet giyinin yuzunuz gulsun hayatin sillesini yemis gibi hep sikayette bulunmayin etrafiniza.o zaman kismetiniz acilir bence.siz nekadar pozitif enerji yayarsaniz okadar geri donut alirsiniz

Var da kendimle ilgili şunu fark ettim.Hayatımdaki arkadaşlarım hep pasif.
Yani kendilerine de bir katkısı olmayan insanlarmış.Kendine faydası olmayan insanların bana da bir katkısı olmaz.
Açıkçası değişim ve dönüşğm sürecindeyim.Her yönden yalnızım.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Maalesef aynı dert bendede var. Cok sosyal arkadaş çevrem genişken elemek zorunda kaldim. Herkes yuvasını kurdu nasıl zor evlendiklerini yardımları mi unutup çok nankörlük gördüm. Bende 30 yaşında kızım kendim gibi bu durumu anlayan arkadaş çevresi ıstiyorum. Bu pasiflikten kurtulmak ıstiyorum. İsterseniz arkadaş olabiliriz .

Sorsalar bile üstüne atlamayın lütfen teklifin.
Bekar bi kadın olduğunuzu zaten biliyorlar ve size uygun bi aday varsa çevrelerinde, böyle işlere de giren tiplerse zaten sorar, söylerler.
Evlenmeyi düşünüyor musun falan derlerse, içime sinecek biri olursa neden olmasın falan diyerek cool takılın.

Sorsalar bile üstüne atlamayın lütfen teklifin.
Bekar bi kadın olduğunuzu zaten biliyorlar ve size uygun bi aday varsa çevrelerinde, böyle işlere de giren tiplerse zaten sorar, söylerler.
Evlenmeyi düşünüyor musun falan derlerse, içime sinecek biri olursa neden olmasın falan diyerek cool takılın.
Tabiki de belli wtmedim şu ana kadar ama hiç mi kimse destek olmaz ya.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Maalesef aynı dert bendede var. Cok sosyal arkadaş çevrem genişken elemek zorunda kaldim. Herkes yuvasını kurdu nasıl zor evlendiklerini yardımları mi unutup çok nankörlük gördüm. Bende 30 yaşında kızım kendim gibi bu durumu anlayan arkadaş çevresi ıstiyorum. Bu pasiflikten kurtulmak ıstiyorum. İsterseniz arkadaş olabiliriz .
Dert mi yoksa bu duruma engel bir bakış açım mı var bilmiyorum.
Ben korkuyorum ve bu enerjiyi çevreme yansıtıyorum bence.
Rüyalarımda bile düğünden ya da nişandan son anda vazgeçerken uyanıyorum.
Terapi de alıyorum.

Tabiki de belli wtmedim şu ana kadar ama hiç mi kimse destek olmaz ya.
Yani, insanlar birilerini evlendirmek için beklemiyordur veya evlilik düşünen, size uygun tanıdıkları yoktur.
Mesela ben sevmem böyle şeylere karışmayı, hiç aklıma da gelmez birilerini tanıştırmak.
Beklentiyi bırakın, kolay değildir evet ama odağınızı biraz değiştirmeye çalışın, akışta kalıp sosyalleşin, kendinize yatırım yapın, değer verin, dua edin, düzgün biri denk gelir inşallah.

Back