Daha önce birisine karşı çok yoğun duygular hissettim ama karşılıksız kaldı evlendiİlk ilişkinizi 25 yaşında yaşamanız 98 li nesle göre garip geldi bana. Daha önce kimseye bir şey hissetmedin mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce birisine karşı çok yoğun duygular hissettim ama karşılıksız kaldı evlendiİlk ilişkinizi 25 yaşında yaşamanız 98 li nesle göre garip geldi bana. Daha önce kimseye bir şey hissetmedin mi ?
Hayır işler en başından beri ciddiydi. Zamanla olduBu aşkın yerini sevgi aldı düşüncesi ne zaman meydana çıktı işler ciddiye binince mi?
Bu soruyu daha önce hiç düşünmemiştim, şuan düşünüyorum ne hissederdim diyeO sizi ansızın terketse ne hissedersiniz? Bence bu sorunun cevabı önemli
Bence o yarım kalma hissini aşk sandığın için sevgilin de normal bir erkek olduğu için daha doğrusu sen heyecan aradığın için bu iş olmaz. Aşk böyle bir şey değil güvende hissettirir heyecanlı hissettirir. Aşk sevgiye dönmez zaten aşk sevgidir ama sevginin heyecanlı halidir bazen ayda bir heyecanlandırır bazen dakikada bir. Ama bu heyecanı hissedeceğini bilmek aşktır esasen. Sen bu heyecanı hissedeceğini düşünmediğin için sevgiye döndü cart curt yapıyorsun. Evlenince tatmin olacağını düşünmüyorum sıkılacaksın.Daha önce birisine karşı çok yoğun duygular hissettim ama karşılıksız kaldı evlendi
Fakat bütün bu yorumların hepsi beni çok üzdü. Birden böyle bir noktaya gelmek, böyle şeyler konuşmak kabus yaşıyormuşum gibi hissettirdi. Bir an gerçekten sevmediğimi, kendimi kandırdığını, ayrılmam gerektiğini düşünmek duygusundan tamamen kaçmak isteği oluştuBence o yarım kalma hissini aşk sandığın için sevgilin de normal bir erkek olduğu için daha doğrusu sen heyecan aradığın için bu iş olmaz. Aşk böyle bir şey değil güvende hissettirir heyecanlı hissettirir. Aşk sevgiye dönmez zaten aşk sevgidir ama sevginin heyecanlı halidir bazen ayda bir heyecanlandırır bazen dakikada bir. Ama bu heyecanı hissedeceğini bilmek aşktır esasen. Sen bu heyecanı hissedeceğini düşünmediğin için sevgiye döndü cart curt yapıyorsun. Evlenince tatmin olacağını düşünmüyorum sıkılacaksın.
Kendimi çok güvensiz, çok yalnız, çok bomboş hissederim. Onunla birlikte güçlü hissediyorum, hayallerimizle birlikte güçlü hissediyorum. Eğer beni terk ederse hayatıma yeni bir anlam bulmam çok uzun zaman alır. Ne yapacağımı nereye gideceğimi, nereye kaçacağımı bilemem. Onu tekrardan kazanmak için uğraşırımO sizi ansızın terketse ne hissedersiniz? Bence bu sorunun cevabı önemli
Biz seni hayatını bilmeden sadece konuya yorum yapıyoruz. Çoğumuz evliyiz ve senden de yaşça büyüğüz. Evlilik içinde ne olmalı ne olmamalı ancak evli bir insan anlatabilir. Üzülmeni anlıyorum ama evlenip 5 yıl sonra hala ne hissettiğini çözemiyor olursan daha çok üzülürsün. Duygularını daha iyi tanımlaman lazım bunun için destek alabilirsin direkt ayrılmak zorundasın gibi bir şey yok belki de duygularını tanımlayamıyorsun daha önce bu şekilde ilişkin olmadığı içinFakat bütün bu yorumların hepsi beni çok üzdü. Birden böyle bir noktaya gelmek, böyle şeyler konuşmak kabus yaşıyormuşum gibi hissettirdi. Bir an gerçekten sevmediğimi, kendimi kandırdığını, ayrılmam gerektiğini düşünmek duygusundan tamamen kaçmak isteği oluştu
Peki onu başkasıyla öpüşürken görseniz ne hissedersiniz?Kendimi çok güvensiz, çok yalnız, çok bomboş hissederim. Onunla birlikte güçlü hissediyorum, hayallerimizle birlikte güçlü hissediyorum. Eğer beni terk ederse hayatıma yeni bir anlam bulmam çok uzun zaman alır. Ne yapacağımı nereye gideceğimi, nereye kaçacağımı bilemem. Onu tekrardan kazanmak için uğraşırım
Tekrar kazanmak için uğraşırım diyorsunuz, belki de ümit vardırKendimi çok güvensiz, çok yalnız, çok bomboş hissederim. Onunla birlikte güçlü hissediyorum, hayallerimizle birlikte güçlü hissediyorum. Eğer beni terk ederse hayatıma yeni bir anlam bulmam çok uzun zaman alır. Ne yapacağımı nereye gideceğimi, nereye kaçacağımı bilemem. Onu tekrardan kazanmak için uğraşırım
Sizi süründürse,ilgilenmese,değer görmeseydiniz aşkından yanıp tutuşmuştunuz. Bu rahatlığınız onun sevgisinden emin olmanızdan kaynaklanıyor.Merhaba, ben 98 doğumluyum. Sözlüm 96 doğumlu. Birkaç ay sonra nişanlanacağız. Fakat benim kafam çok karışık. 2 sene önce arkadaş ortamında tanıştık. O zaman çok çok daha yoğun duygular besliyordum. Ama şimdi o yoğun duyguların yerini sevgi ve şevkat aldı. Evlenme kararı verdik ve nişan yapacağız. Kendisini bana çok aşık. Ama benim o yoğun duygularımın yerini sevgi aldı. Ona aşık olduğumu da söyleyemiyorum artık. Evlilikten korkmaya başladım. Bir yandan da seviyorum ve şevkat gösteriyorum. O kadar iyi bir insan ki. Bir dediğimi iki etmez, çok saygılıdır çok beyefendidir, her zaman önce beni düşünür, her zaman beni çok sevdiğini söyler. Sorun kesinlikle bende biliyorum. Sizce ben bu şekilde evlilik adımı atmalı mıyım? Yani aşkın yerini sevgi aldı ve ben bir daha böyle iyi birini bulamam diye düşünüyorum. Bu mantıkla evlenmek doğru mu? Ona haksızlık etmiş olur muyum? Zamanla bu aşktan sevgiye dönüşen duygu da biterse ne yaparım?
Hic bu kadar emin olmayin derim. Haliyle o adamda gün gelir er yada gec sizin onu onun sizi sevdigi kadar yogun duygular beslemediginizi anlar. Hayatta su gercegi anlamak gerekiyor: Hic kimse vazgecilmez degil. Bu aci bir gercek ama ne büyük asklar bitiyor. Karsiliksiz kalan bir askta biter. Hem ne kadar alisirsaniz alisin sevgilinize veya esinize: o kücük heycanlar her zaman normalde olur. Mesela: Ben yeni parfüm aldigim zaman (eski sevgilimden ayrilmadan önce) acaba o da begenir mi diye, nasil tepki verecek diye düsünüyordum (ve bizde bir kac senedir sevgiliydik o zaman) ve bu düsünce beni heyecanlandirip mutlu ediyordu. Bu cok basit ve banal gelebilir belki, ama bu gibi seyler "önemli" ve heyecan verici oluyor asik olunca. Sizde o da yok gibi. Üzgünüm bunu söylüyorum ama. Kendinizi tartin. Ayrilmak kolay bir sey degil. Hemen kararda verilmez üstelik büyük bir sorun olmayinca. Ama karsinizdaki insana haksizlikta etmeyin. Iyi düsünün. Umarim her sey gönlünüzce olur.Kaybetme korkum yok derken gitmeyeceğinden, onu kaybetmeyeceğimden eminim anlamında söyledim
Keşke ilişkiyi bukadar sürdürmeseydin yazık günah o cocuğun zamanını caldın .. kendince nişanlanıyoruz kavuşuyoruz diye seviniyordur sevincini daha fazla kursağında bırakmadan bi an evvel ayrıl bari. İlişkiler hiç kolay kurulmuyor evlilikte öyle ama yıkması bozması 1 saniyeni alır. Çok üzüldüm duygularını geç keşfetmene de cocuğun seni çok sevmesine de aşırı üzüldüm.Merhaba, ben 98 doğumluyum. Sözlüm 96 doğumlu. Birkaç ay sonra nişanlanacağız. Fakat benim kafam çok karışık. 2 sene önce arkadaş ortamında tanıştık. O zaman çok çok daha yoğun duygular besliyordum. Ama şimdi o yoğun duyguların yerini sevgi ve şevkat aldı. Evlenme kararı verdik ve nişan yapacağız. Kendisini bana çok aşık. Ama benim o yoğun duygularımın yerini sevgi aldı. Ona aşık olduğumu da söyleyemiyorum artık. Evlilikten korkmaya başladım. Bir yandan da seviyorum ve şevkat gösteriyorum. O kadar iyi bir insan ki. Bir dediğimi iki etmez, çok saygılıdır çok beyefendidir, her zaman önce beni düşünür, her zaman beni çok sevdiğini söyler. Sorun kesinlikle bende biliyorum. Sizce ben bu şekilde evlilik adımı atmalı mıyım? Yani aşkın yerini sevgi aldı ve ben bir daha böyle iyi birini bulamam diye düşünüyorum. Bu mantıkla evlenmek doğru mu? Ona haksızlık etmiş olur muyum? Zamanla bu aşktan sevgiye dönüşen duygu da biterse ne yaparım?
Eğer sana karşı kötü bi huyu yoksa ayrılma bence bu zamanda iyi birini bulmak gerçekten çok zor aşk zaten gelip geçici bir duygu ilk başta duyulan heyecan ask bir zaman sonea yerini sevgiye bırakıyor zaten aşk geçici sevgi kalıcıdır diyelim ayrıldın başkasını buldun o zamanda aşk yerini sevgiye bırakacak aşk daimi kalmayacak.Merhaba, ben 98 doğumluyum. Sözlüm 96 doğumlu. Birkaç ay sonra nişanlanacağız. Fakat benim kafam çok karışık. 2 sene önce arkadaş ortamında tanıştık. O zaman çok çok daha yoğun duygular besliyordum. Ama şimdi o yoğun duyguların yerini sevgi ve şevkat aldı. Evlenme kararı verdik ve nişan yapacağız. Kendisini bana çok aşık. Ama benim o yoğun duygularımın yerini sevgi aldı. Ona aşık olduğumu da söyleyemiyorum artık. Evlilikten korkmaya başladım. Bir yandan da seviyorum ve şevkat gösteriyorum. O kadar iyi bir insan ki. Bir dediğimi iki etmez, çok saygılıdır çok beyefendidir, her zaman önce beni düşünür, her zaman beni çok sevdiğini söyler. Sorun kesinlikle bende biliyorum. Sizce ben bu şekilde evlilik adımı atmalı mıyım? Yani aşkın yerini sevgi aldı ve ben bir daha böyle iyi birini bulamam diye düşünüyorum. Bu mantıkla evlenmek doğru mu? Ona haksızlık etmiş olur muyum? Zamanla bu aşktan sevgiye dönüşen duygu da biterse ne yaparım?