Evlenme isteği

Çok güzel bir tanışma olmuş, enişte de baya iyi ikna etmiş coğrafya sorularımı çözersin ben de sana matematik öğretirim derken konu sonrasında evliliğe anatomiye geçmiş Allah bağışlasın çocuğunu. Bir ömür boyu mutlu, huzurlu, güzel bir evlilik olmasını dilerim Ben yarın hemennn kütüphaneye gidiyorum o zaman

Yaklaşık 4-5 saat ders çalıştık gerçekten güzel matematik anlatır 7 yıl oldu hala o gün üstümde hangi kiyafetler var hangi eşarp var hangi konuları çalıştık hatirliyor.

Yaklaşık 4-5 saat ders çalıştık gerçekten güzel matematik anlatır 7 yıl oldu hala o gün üstümde hangi kiyafetler var hangi eşarp var hangi konuları çalıştık hatirliyor.
Seni o kadar çok sevmiş beğenmiş demekki hâlâ aklında o gün ne giydiğin. Hafızası kuvvetliymiş maşallah

Yardım isterken sanırım nasıl evlenebileceği bir aday bulabilirim diye sordun bence bir hobi edin iş yerindeki arkadaşlarına açmak yerine bir hobi edinirsan veya bir hobi kursuna gidersen orada senin gibi bekar olan karşı cinslerle karşılaşabilirsin yoga yogaya sanırım çok fazla erkek gitmiyor spor salonu bisiklet kullanmak vesaire mesela bisiklet kulüplerine falan katılabilirsin iş yerindeki arkadaşlarının pek faydalı olacağını zannetmiyorum

yeni iş arkadaşlarına ne diyeceksin tam olarak onu anlamadım evlenecek erkek adayı önerin mi diyeceksin

Aaa ne oldu peki merak ettim
Kitap kafede kitap okuyup kafa dinlemeyi çok severim.
O esnada keyifle otururken bir müsade istedi benden.
Elimdeki kitapla alakalı bir şeyler sordu,muhabbeti de ilgimi çekti açıkçası.Sonrasında sosyal medyadan takibe aldık birbirimizi.
Buluştuk,ilk buluşmada irite oldum,hayal kırıklığına uğradım.Yani duygusal yönden takıntılı ve hassas gibi geldi.Geri sardım.Mesaj attığında çevrimiçi olduğumu ve yazmadığımı fark edince arayıp küfür etmişti bana.Hala elim ayağım titrer.

Takıntılı, manyak ya. Mesaj yazmiyorsunuz diye küfretmiş. Neyseki böyle biriyle ilişkiniz başlamadan bitmiş çok şükür.

Kendin ara bul kız...İnstada takıl ekle birilerini iki resmini beğen hemen atlarlar merak etme yada eskiden tanıdığın hoşlandğn birileri yok mu bekar olanlarından ekli değilse ekleyiver biraz zaman geçince eski resimlerini beğen meselâ...Ya da saçma bir konu bul soru sor. Amaaan bu isler artık sosyal medyadan oluyor ya... Ama tabi nasip meselesi sen adım at bakalım
Aman diyim bacım söyleme kimseye dalga konusu olma.

Bir arkadaşım gelip bana evlenmek istiyorum dese şok olurum. En yakın arkadaşım kimse muhtemelen onla makara yaparız sakın böyle birşey yapma

Samimi olmadığınız insanlara söylemeyin öyle kimseye güvenmek kolay değil.Bende 31 yaşındayım ve hala yalnızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…