- 16 Temmuz 2023
- 2.036
- 5.125
- 78
Çok güzel bir tanışma olmuş, enişte de baya iyi ikna etmişKpss derhanesinde boş bulduğum sınıfa girdim soru çözüyordum, bir kisinin daha çantası montu kitapları falan vardı ama orda değildi. Eşim kendine kahve almaya gitmiş geldiğinde kalakaldı o sınıftan numaramı almadan çıkmadı , coğrafya sorularimi çözersin ben de sana matematik ogretirim dedi kandırdı (kanasim da vardı çok yakisiklidir zalim)5 yaşında oglumuz var.
Yaklaşık 4-5 saat ders çalıştık gerçekten güzel matematik anlatırÇok güzel bir tanışma olmuş, enişte de baya iyi ikna etmişcoğrafya sorularımı çözersin ben de sana matematik öğretirim derken konu sonrasında evliliğe anatomiye geçmiş Allah bağışlasın çocuğunu. Bir ömür boyu mutlu, huzurlu, güzel bir evlilik olmasını dilerim Ben yarın hemennn kütüphaneye gidiyorum o zaman
Seni o kadar çok sevmiş beğenmiş demekki hâlâ aklında o gün ne giydiğin.Yaklaşık 4-5 saat ders çalıştık gerçekten güzel matematik anlatır7 yıl oldu hala o gün üstümde hangi kiyafetler var hangi eşarp var hangi konuları çalıştık hatirliyor.
Anasından emdiği sütü burnundan getirdigim için de olabilir.Seni o kadar çok sevmiş beğenmiş demekki hâlâ aklında o gün ne giydiğin.Hafızası kuvvetliymiş maşallah
yeni iş arkadaşlarına ne diyeceksin tam olarak onu anlamadım evlenecek erkek adayı önerin mi diyeceksinMerhaba arkadaşlar,
34 yaşında bir insan olarak artık evlenmek istiyorum.
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Şimdi ben bu durumu yeni iş yerindeki arkadaşlarıma açmak istiyorum ama çok utanıyorum.
Yani henüz tam bir samimiyet ortamı oluşmadı.
Bunun için bana yardımcı olur musunuz?
Kitap kafede kitap okuyup kafa dinlemeyi çok severim.Aaa ne oldu peki merak ettim
Takıntılı, manyak ya.Kitap kafede kitap okuyup kafa dinlemeyi çok severim.
O esnada keyifle otururken bir müsade istedi benden.
Elimdeki kitapla alakalı bir şeyler sordu,muhabbeti de ilgimi çekti açıkçası.Sonrasında sosyal medyadan takibe aldık birbirimizi.
Buluştuk,ilk buluşmada irite oldum,hayal kırıklığına uğradım.Yani duygusal yönden takıntılı ve hassas gibi geldi.Geri sardım.Mesaj attığında çevrimiçi olduğumu ve yazmadığımı fark edince arayıp küfür etmişti bana.Hala elim ayağım titrer.
Biz mi söyleyelim iş arkadaşlarına?
Samimiyetiniz olmayan insanlara bana koca bulun demeyin lütfen. Yapmayın bunu.
Kendin ara bul kız...İnstada takıl ekle birilerini iki resmini beğen hemen atlarlar merak etmeMerhaba arkadaşlar,
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Şimdi ben bu durumu yeni iş yerindeki arkadaşlarıma açmak istiyorum ama çok utanıyorum.
Samimi olmadığınız insanlara söylemeyin öyle kimseye güvenmek kolay değil.Bende 31 yaşındayım ve hala yalnızım.Merhaba arkadaşlar,
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?