Var da kendimle ilgili şunu fark ettim.Hayatımdaki arkadaşlarım hep pasif.Bence henüz tanımadığınız samimi olmadığınız iş arkadaşlarınıza bu durumdan bahsetmeyin. Hatta hiç söylemeyin derim. İş dışında gidebileceğiniz bir kurs, kafe vb farklı bir ortam iyi gelebilir. Arkadaş ortamınız yok mu? Evli kız arkadaşlarınızın tanıdığı kişiler de olabilir
Mutlu sona erdi mi peki?Böyle bi tanıdığım vardı çevresi için çok yorucuydu sürekli tanıdık tanımadık herkese söylerdi, kesinlikle önermem zamanla bu isteğinizi belirtisiniz ve eminim nasibiniz sizi bekliyor
Ben de 29 yaşındayım hayalimde kütüphaneye gidip orda kitap okurken bir yakışıklı gencin beni o an izlemesi , sonra ben ayağa kalkınca haberi yokmuş gibi bana hafifçe çarpıp kitaplarımı yere düşürmesi, eğilip kitapları aldıktan sonra benden özür dileyip çay kahve içme teklifi etmesi varMerhaba arkadaşlar,
34 yaşında bir insan olarak artık evlenmek istiyorum.
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Şimdi ben bu durumu yeni iş yerindeki arkadaşlarıma açmak istiyorum ama çok utanıyorum.
Yani henüz tam bir samimiyet ortamı oluşmadı.
Bunun için bana yardımcı olur musunuz?
Başınıza bela alacaksınız galiba evlenerek ben boşanıyorumMerhaba arkadaşlar,
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Şimdi ben bu durumu yeni iş yerindeki arkadaşlarıma açmak istiyorum ama çok utanıyorum.
Ben ona benzer sahneyi yaşadım ve başıma bela aldım.Hiç öyle olmuyor diye genelleme yapmak istemem ama olumsuz koşullandım.Ben de 29 yaşındayım hayalimde kütüphaneye gidip orda kitap okurken bir yakışıklı gencin beni o an izlemesi , sonra ben ayağa kalkınca haberi yokmuş gibi bana hafifçe çarpıp kitaplarımı yere düşürmesi, eğilip kitapları aldıktan sonra benden özür dileyip çay kahve içme teklifi etmesi varayyy ne çok film izlemişim dimii
Zamanla daha iyi tanışınca onlar sana bu konuyu zaten açar. Evlilik,askerlik,çocuk en çok konuşulan 3 konu zaten. Hatta öyle bir hâl alır ki bıkarsınız. Özel hayatınız irdeleniyor diye kizarsiniz ya da hadi daha birini bulmadın mı sorularının dalga dalga geldiğine şahit olursunuz.Merhaba arkadaşlar,
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Bela ariyorsaniz buyurun evleninMerhaba arkadaşlar,
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Aaa ne oldu peki merak ettimBen ona benzer sahneyi yaşadım ve başıma bela aldım.Hiç öyle olmuyor diye genelleme yapmak istemem ama olumsuz koşullandım.
Herkesin ilişki dinamiği aynı değildir. Kimisi evlenir kimisi boşanır. Evlenen boşanmak ister, boşanan yeniden evlenmek ister, çocuğu olmayan çocuk sahibi olmak ister , arabası evi olmayan ev araba ister. İster de ister yani. İnsanız ve isteklerimiz yaşadığımız sürece devam edecek. Ben de boşandım mesela ve yeniden doğru bir kişiyle sağlıklı bir ilişki kurup evlenmek istiyorum.Başınıza bela alacaksınız galiba evlenerek ben boşanıyorum
Siz keşke bizim okulda olsaydınız kadın bir müdür yardımcımız var kesin bulurdu size :) şaka bi yana geçen sene daha kadınla tanışalı 1 ay olmuştu ve bana birini bulmaya çalışmıştı bu durum bile tuhafken sizin yeni tanıdığınız kişilere bunu demeniz garip karşılanabilirMerhaba arkadaşlar,
Etrafımda erkek yok.
Sebebini bilmiyorum.
Yaş ileri gittiğinde sadece ailen ,paran,kariyer peşine düşüyor şahsen bu benm fikrim kisiye göre degisiyor benm için büyük bişey oldu evlenip ayrilamk belalı bı insan çıktımı tadından yenmez.Herkesin ilişki dinamiği aynı değildir. Kimisi evlenir kimisi boşanır. Evlenen boşanmak ister, boşanan yeniden evlenmek ister, çocuğu olmayan çocuk sahibi olmak ister , arabası evi olmayan ev araba ister. İster de ister yani. İnsanız ve isteklerimiz yaşadığımız sürece devam edecek. Ben de boşandım mesela ve yeniden doğru bir kişiyle sağlıklı bir ilişki kurup evlenmek istiyorum.
Bosanabilirsem düşünürümkaynım bekar. lisans mezunu. 83 doğumlu. devlet memuru. dindar. iyi biri. düşünürsen :))
Çok roman okumussunuzBen de 29 yaşındayım hayalimde kütüphaneye gidip orda kitap okurken bir yakışıklı gencin beni o an izlemesi , sonra ben ayağa kalkınca haberi yokmuş gibi bana hafifçe çarpıp kitaplarımı yere düşürmesi, eğilip kitapları aldıktan sonra benden özür dileyip çay kahve içme teklifi etmesi varayyy ne çok film izlemişim dimii
Peki siz kaç yıllık evliydiniz , çocuğunuz var mıYaş ileri gittiğinde sadece ailen ,paran,kariyer peşine düşüyor şahsen bu benm fikrim kisiye göre degisiyor benm için büyük bişey oldu evlenip ayrilamk belalı bı insan çıktımı tadından yenmez.
Var da kendimle ilgili şunu fark ettim.Hayatımdaki arkadaşlarım hep pasif.
Yani kendilerine de bir katkısı olmayan insanlarmış.Kendine faydası olmayan insanların bana da bir katkısı olmaz.
Açıkçası değişim ve dönüşğm sürecindeyim.Her yönden yalnızım.
4 yıllık sevgililik kısacık bı 2 yıllık evlilik çocuk yokPeki siz kaç yıllık evliydiniz , çocuğunuz var mı
Çocuk olmaması çok iyi. Sizin adınıza sevindim. Yolunuz ,bahtınız açık olsun . Bundan sonraki hayatınız daha mutlu, huzurlu geçer inşallah4 yıllık sevgililik kısacık bı 2 yıllık evlilik çocuk yok
Çok teşekkür ederimÇocuk olmaması çok iyi. Sizin adınıza sevindim. Yolunuz ,bahtınız açık olsun . Bundan sonraki hayatınız daha mutlu, huzurlu geçer inşallah
Kpss derhanesinde boş bulduğum sınıfa girdim soru çözüyordum, bir kisinin daha çantası montu kitapları falan vardı ama orda değildi. Eşim kendine kahve almaya gitmiş geldiğinde kalakaldı o sınıftan numaramı almadan çıkmadı , coğrafya sorularimi çözersin ben de sana matematik ogretirim dedi kandırdı (kanasim da vardı çok yakisiklidir zalim)Ben de 29 yaşındayım hayalimde kütüphaneye gidip orda kitap okurken bir yakışıklı gencin beni o an izlemesi , sonra ben ayağa kalkınca haberi yokmuş gibi bana hafifçe çarpıp kitaplarımı yere düşürmesi, eğilip kitapları aldıktan sonra benden özür dileyip çay kahve içme teklifi etmesi varayyy ne çok film izlemişim dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?