Evleniyorum ama içim rahat değil

busraogretmen30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
2
-3
30
Merhaba arkadaşlar ben babamın bir arkadaşının oğluyla tanıştırıldım görücü usulü yani daha sonra birbirimizden hoşlandık ilerledik evlenme teklif etti bana sorun şu ki içime sinmeyen bir durum var dün mesela araba park edecektik park ettiği yer için adam laf söylemesin diye hastaneye
hasta götüreceğiz dedi mesela dün izin almış iş yerinden buluşmak icin benle arkadaşı aradı niye gelmedin diye sorunca ona da zatürre oldum dedi halbuki hiçbir şeyi yok yüzük seçerken Kuyumcuya param yok askerden yeni geldim dedi halbuki askerden üç yıl önce gelmişti bana söylediği bir yalan yok beni sevdiğine de eminim ama sürekli beraberiz zaten her gün buluşuyoruz falan evlenme teklifi oldu 22’sinde nişan var bu saatten sonra da dönemem ama bu önemli bir konu mu sizce bu yüzden karşımdaki insanı bırakmalı mıyım yoksa bunlar pembe yalanlar mı emin olamadım lütfen fikirlerinizi bekliyorum

Pembe yalanlar değil bariz yalan. He çok ciddi bir şey mi, değil ama neticede yalan söylüyor .Kuyumcu olayında da cimri olduğunu düşündüm.
Size olan yaklaşımı nasıl? İçinize sinmeyen bır şeyler varsa direkt konuşun kendisi ile. Boyle böyle yaptın, ben anlam veremedim diyin. Belki size de böyle yalan söylüyor, siz farkında değilsiniz.
İnsanlar evlenip boşanıyor. Nisan atmak da ayıp bir şey değil.

Merhaba arkadaşlar ben babamın bir arkadaşının oğluyla tanıştırıldım görücü usulü yani daha sonra birbirimizden hoşlandık ilerledik evlenme teklif etti bana sorun şu ki içime sinmeyen bir durum var dün mesela araba park edecektik park ettiği yer için adam laf söylemesin diye hastaneye
hasta götüreceğiz dedi mesela dün izin almış iş yerinden buluşmak icin benle arkadaşı aradı niye gelmedin diye sorunca ona da zatürre oldum dedi halbuki hiçbir şeyi yok yüzük seçerken Kuyumcuya param yok askerden yeni geldim dedi halbuki askerden üç yıl önce gelmişti bana söylediği bir yalan yok beni sevdiğine de eminim ama sürekli beraberiz zaten her gün buluşuyoruz falan evlenme teklifi oldu 22’sinde nişan var bu saatten sonra da dönemem ama bu önemli bir konu mu sizce bu yüzden karşımdaki insanı bırakmalı mıyım yoksa bunlar pembe yalanlar mı emin olamadım lütfen fikirlerinizi bekliyorum
Kesinlikle çok önemli.
Bu şu demek oluyor size karşı sıkıştığında da hemen yalana başvuracak.
Bu kadar kolay yalan söyleyen adamın hangi dediğine güvenebilirsiniz ki?

İyice düşünün, daha şimdiden gözünüze batan bu durum evlenince büyük sorun olur.

Yalan yuva yapmış adamın ağzına. Bu kadar basit açıklamaları olan, gereksiz şeylerde bile yalana başvuranlar, büyük bir olay olsa kuyruklusundan sıralarlar, tiyatro içinde tiyatrolar çevirirler. Huy bu, değişmez. Size söylemeyeceğinin/şimdiye kadar söylemediğinin de garantisi yok. Bilin de ona göre kararınızı verin.

Bu adam sizi aldatır, suç üstü yakalasanız bile kim bu ben de tanımıyorum der. Yalan uzmanı, size de yalan söyleyecek hatta söylüyor bile. Siz aksini bilmediğiniz şahit olmadığınız için fark etmiyorsunuz. Ben çocuğuma bile yalan söyleyemiyorum, anlarsa fark ederse beni böyle bilsin istemiyorum, annem de yalan söylüyor düşüncesi oluşmasın kafasında diyorum. Siz bir yalancıya ömrünüzü geleceğinizi vermek üzeresiniz.

Acaba doğru mu yalan mı söylüyor diye hiç kafanız kurcalanmayacak mı?

Bu tür durumların rabbim tarafından bizlere bir iç sıkıntısı olarak gösterildiğine inanıyorum aslında yürüdüğün yol doğru değil demek gibi … yalan yalandır rengi olmaz , bazen hepimiz küçük ufak yalanlar uydururuz ama bunu alışkanlık haline getirenler maalesef her yerde böyledir 🤷‍♀️ bu da insan hayatını olumsuz etkiler . Yine de seçim sizin .

X