- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Bizdede böyle yatak odası ve bir beyaz eşyayı alıyor ufak tefek ne varsa kiz tarafı aliyo perde hali nevresim mutfak eşyası herşey ama eşimle biz çoğunu beğenerek kendimiz aldık bazılarını o bile vermiş olabilir tost makinesi falan gibi ben renk konusunda aynı olsun istemiştim o da bana süpriz yapmıştı alsınlar canim çokta şey yapmamak lazım bi ömür birlestiriyorsun çok detaya inip onu sen alacaksin falan dememk lazım kimin gücü ne kadar yeterse hatta benim aylığın azdı eşim beyaz eşyaları almıştı ama bi sene bekledim ben de üstüne düşeni yapım diye ona kalsa ben alım birşey olmaz diyordu istememiştimcanım, benim bildiğim kız tarafı yatak odası takımı veriyor yada beyaz eşya'yı veriyor ikisini beraber veren görmedim açıkçası, onun dışında mutfak eşyaları kız tarafına ait, ütü, ütü masası, elektrik süpürgesi gibi küçük ev aletleri kız tarfına ait oluyor genelde.nevresim falan filan gibi şeyler bunlar kız tarafına ait
bilmem 30 gr olur sanırım çok mu olur 30 gr10 bilezik kaç gramdan?
Yok zaten aile almıcak ona düşeni kendisi ödeyecek bana düşeni ben ödeyeceğim zaten ikimiz de çalışıyoruz ailelerden beklemiyoruz
tl ile 45000 yapıyor :)bilmem 30 gr olur sanırım çok mu olur 30 gr
Nasıl alsın çocuk o kadar parayatl ile 45000 yapıyor :)
bana da fazla geldi diye kaç gram dedim :)bilmem 30 gr olur sanırım çok mu olur 30 gr
peki kaç bilezik olurBizde yatak odasi, mutfak, beyaz esyalar, kucuk ev aletleri vs. ve yatak odasi ile mutfagin hali avize susu pusu neyse kiz tarafi alir. Geri kalani da erkek tarafi alir.
Benim ailem ustune duseni yapti hem de cok fazlasiyla. Kv ve kp ise uzakta olmalari sebebiyle midir bilmem oturma odasi ve salon-yemek odasi disinda sanki o odalara perde,hali, avize alinmicakmis gibi bilmezlige geldiler. Arayi bulmaya calisan eşim zorda kaldi tabi. Evlenmeden once bizim kendi maddi birikimlerimiz olmadigi icin aileler karsiladi yani.
Herkes uzerine duseni bilirse, zaten yari yariya bolusulmus gibi oluyor.
Bilezikler de ortalamasi 22 ayar 18-20 gram alinir bildigim. 30 gram biraz cok gibi geldi.
peki kaç bilezik olur
Antalyanerelisiniz ?
Ben de :)Antalya
Ben de :)
Evet bizde de kız çoğu şeyi alır erkek düğün ve altın yapıyor diyeBiliyorum zaten
Adetler aynı mı diye soruyorum
Evet bizde de kız çoğu şeyi alır erkek düğün ve altın yapıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?