- 28 Kasım 2010
- 41.790
- 138.501
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Ya burada bin cesit insan var. kimisi samimi,kimisi degil. Dedikleri gibi davranmayan da coktur yani,sanal dunyaValla forumdan okuduğum kadarıyla kadınlarımız işine geleni adete bağlıyor iken işine gelmeyeni "istemeyomm yapmayaaacam" moduna getiriyor. Ya hep ya hic,ya tamamen yoksayacaksin ya da kabulleneceksin,hassas terazi biraz.
dikkat et ödemeyip düdük çalmaya çalışmasın...:)Ben herşeyi nişanlımlan beraber aliyorum.
Benim ailem yok ve onun ailesini karıştırmam.
Ödeyen düdüğü çaldığı icin kvden beklentim 0
Aynen beyaz eşyada bulaşık makinesi ve çamaşır makinesini kız tarafı alabilir. Mutfak kıza ait oluyor zaten onun dışında. Tabi karşılıklı anlaşmaya bağlı herşey. Kavgasiz huzurlu bi alışverişin güzelliği bambaşkaBeyaz eşya hepsini değil de saadece bulaşık makinesini kız alır ve yatak oda mutfak da küçük robat tabaklar falan
Yani merak ediyorum
daha 4 aydır sevgiliyiz ama mart gibi isteme, söz düşünüyoruz
erkek arkadaşım da sürekli beyaz eşya bakalım, yatak odası bakalım, gelinlik bakalım bilmem ne deyip duruyor
şimdiden ödeyip rahat edecekmişiz, bana da mantıklı geldi.
normalde biz de beyaz eşyayı, yatak odasını ve mutfak eşyalarını kız alır
gerisini erkek
erkek arkadaşım kızın aldığı şey çok değil mi erkeğe ne kalıyor diyor
sizce de öyle mi?
kız kardeşimin de önümüzdeki ay nişanı var ona da fikir olsun
normalde nasıl olur ?
Bizde kiz tarafi yatak odasini mutfak aletlerini camasir makinesi bulasik makinesi elektrik supurgesini alir ceyizini tamamlar. Erkek buzdolabi tv misafir odasi oturma odasi hali perdeler vs alir.Yani merak ediyorum
erkek arkadaşım da sürekli beyaz eşya bakalım, yatak odası bakalım, gelinlik bakalım bilmem ne deyip duruyor
gerisini erkek
sizce de öyle mi?
normalde nasıl olur ?
O düşünce bana da çok mantıksız geliyordu. Aynen böyle düşünüyordum. Son derece de karşı çıktığım bi durumdu ama farkettim ki asıl saçma olan benim tepkimmiş. Öyle düşünmemek gerek. Ev eşyası en nihayetinde kim isterse alabilir :)şu kız tarafının yatak odası takımını alma adetini bir türlü anlamış değilim ,
çok ayıp yaaa hem kızı ver hem yatagını ,
Yani merak ediyorum
gerisini erkek
sizce de öyle mi?
normalde nasıl olur ?
kız daha ne alacaksın senin gibi gelini öpsünler de başlarına koysunlar :)Ben yatak odami, oturma odami, mutfak masami, halilari, kucuk ev aletlerini, bulasik makinami, firin ve ocak, mutfak esyalarini, 4 odanin halisini, yatak odasinin perdesini, nevresim vb. , kutuphane, calisma masasi,tum avizeler... Hepsini ben aldim annemlerde destek sagladi. Esimin ailesi de bir misafir odami aldi yemek odasiyla birlikte havalarindan gecilmiyor:)
kız daha ne alacaksın senin gibi gelini öpsünler de başlarına koysunlar :)
Maşallah çok iyi almışsin bu kadar şeyi alan gelin bulan da kıymet bilmez. :)Ben yatak odami, oturma odami, mutfak masami, halilari, kucuk ev aletlerini, bulasik makinami, firin ve ocak, mutfak esyalarini, 4 odanin halisini, yatak odasinin perdesini, nevresim vb. , kutuphane, calisma masasi,tum avizeler... Hepsini ben aldim annemlerde destek sagladi. Esimin ailesi de bir misafir odami aldi yemek odasiyla birlikte havalarindan gecilmiyor:)
onu da sen alsaydın da ağzını açamasalardı :))))Oduyom hala valla son 2 taksit. Ama hala daha geldikleri zaman misafir odasini da biz aldik diye hava atiyorlar millete agzimi acacam evim 5 odali geri kalani kim aldi diye ama susuyorum :)
öyle olunca değersiz oluyosun.kız daha ne alacaksın senin gibi gelini öpsünler de başlarına koysunlar :)
dikkat et ödemeyip düdük çalmaya çalışmasın...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?